X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچّه ها الآن 35 تا مهمون داریم!!!مراعات کنید تا کاربر نشدن :دی
ما هم رای دادیم به شوالیه تاریکی
حالا اگه گفتید این شوالیه تاریکی کیه؟:دی
با عرض پوزش از اسپایدی و کتاب ـر و بابا برقی!!!
​JUST DARK KNIGHT

رای من به ....!!:d
چه عجله ایه تا یکی دو روز وقت داریم تا فکر کنم ولی به بتمن رای نمیدم چون .....:-&

ســــونی برداشته شخصیّت کول و کلّ داستان اینفیموس رو تحریف کرده :دی
کول برادر زاده ایشونه! امّا اساتید سونی دزدیدنش و ازش تو بازیشون استفاده کردند :دی
images

پـــس مــرد باشید و به بتمن رای بدید!!!
​(آقا به خدا من کول رو تخریب نمی کنم!!اینا همش حقایقه :دی)

ســــونی برداشته شخصیّت کول و کلّ داستان اینفیموس رو تحریف کرده :دی
کول برادر زاده ایشونه! امّا اساتید سونی دزدیدنش و ازش تو بازیشون استفاده کردند :دی
images

پـــس مــرد باشید و به بتمن رای بدید!!!
​(آقا به خدا من کول رو تخریب نمی کنم!!اینا همش حقایقه :دی)
آره, بوکر هم که کلا بازیش پر از تحریفه( :|)به سیلوانس رای بدید که هیچ تحریف نشده تاحالا:-"

بتمن فک همه شخصیت های دیگه رو مثل اینها ی تو عکس خرد میکنه !
لطفا به بتمن رای بددی ! که شخصیتی بسیار جذاب, کامل, قوی, باهوش و در یک کلام درجه یک است !

رای ما سیلواناسl-)
در حال حاضر 40 کاربر این گفتگو را مشاهده می کنند. (6 کاربر و 34 مهمان)
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::d:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

الان 5-6 روزه به همین شکل دنبال میشه :d

19122419383455024197.png

امروز یادمه یه بار به 13 کاربر و 55 مهمان هم رسیده بود :d

رای من به ....!!:d
چه عجله ایه تا یکی دو روز وقت داریم
من همیشه جزو 2-3 نفر اول بودم که رایم رو میدادم، اما اینبار میزارم برای دقایق پایانی شاید مثل نظر سنجی الیزابت تکلیف توی لحظات پایانی مشخص شه:-"

میشه محض رضای خدا عکس ها رو بند انگشتی بگذارید!؟ 8-|
راست میگه بنده خدا 8-|
تو رو خدا رعایت کنید با این نوع عکس گذاشتن فقط حجم دوستان نابود میشه :|
دوستانی که میخوان تبلیغ کنند بند انگشتی بزارن:-b
نه سیخ بسوزه نه کباب!:-":دی

مهمانان موردنظر لطفا بلند شید برید کار و زندگی داریم!:d

زشت این چه حرفی میزنی مهمان حبیب خداست:d

خیلی دوست داشتم به Booker Dewitt رای بدم اما نتونستم به Batman خیانت کنم.

آخرین ویرایش:
زشت این چه حرفی میزنی مهمان حبیب خداست:d

خیلی دوست داشتم به Booker Dewitt رای بدم اما نتونستم به Batman خیانت کنم.

اینجا مهمان ها اعصاب خوردکن ترین چیز هستن:d

البته فقط تو این تاپیک

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or