jack daw کاربر سایت Aug 24, 2013 #12,122 در حال حاضر 4 کاربر این گفتگو را مشاهده می کنند. (3 کاربر و 0 مهمان) بیشتر... مهمان ها رفتن ولی چه اتفاقی افتاده بود که اون همه مهمان اومده بودن ؟!!:d
در حال حاضر 4 کاربر این گفتگو را مشاهده می کنند. (3 کاربر و 0 مهمان) بیشتر... مهمان ها رفتن ولی چه اتفاقی افتاده بود که اون همه مهمان اومده بودن ؟!!:d
Death Mentor کاربر سایت Aug 24, 2013 #12,124 به بتمن رای بدید ای جماعت تا رستگار شوید ! بیشتر... توی نظر سنجی های قبلی پیدا میشدن افرادی که میگفتن به x رای بدین تا رستگار شوید من به x رای دادم ولی رستگار نشدم ! چرا؟:d
به بتمن رای بدید ای جماعت تا رستگار شوید ! بیشتر... توی نظر سنجی های قبلی پیدا میشدن افرادی که میگفتن به x رای بدین تا رستگار شوید من به x رای دادم ولی رستگار نشدم ! چرا؟:d
J Johnny Brave کاربر سایت Aug 24, 2013 #12,125 توی نظر سنجی های قبلی پیدا میشدن افرادی که میگفتن به x رای بدین تا رستگار شوید من به x رای دادم ولی رستگار نشدم ! چرا؟:d بیشتر... دعای عروج حضرت عیسی ( ع ) رو بخون رستگار میشی :d به بتمن رای دهید :d اینجا اصلح نداره کلا :d شاد باشید :d !
توی نظر سنجی های قبلی پیدا میشدن افرادی که میگفتن به x رای بدین تا رستگار شوید من به x رای دادم ولی رستگار نشدم ! چرا؟:d بیشتر... دعای عروج حضرت عیسی ( ع ) رو بخون رستگار میشی :d به بتمن رای دهید :d اینجا اصلح نداره کلا :d شاد باشید :d !
jack daw کاربر سایت Aug 24, 2013 #12,126 نوشته شده توسط Alkazar: به بتمن رای بدید ای جماعت تا رستگار شوید ! بیشتر... دوستان دروغ های بتمن رو باور نکنید!!
نوشته شده توسط Alkazar: به بتمن رای بدید ای جماعت تا رستگار شوید ! بیشتر... دوستان دروغ های بتمن رو باور نکنید!!
xXKinGStaRXx کاربر سایت Aug 24, 2013 #12,127 یکی بره این فن های WoW رو از خواب زمستانی بیدار کنه حق سیلواناس نیست اینقدر رای بیاره رای ما کماندار جادوگر_الف بزرگ سیلواناس
یکی بره این فن های WoW رو از خواب زمستانی بیدار کنه حق سیلواناس نیست اینقدر رای بیاره رای ما کماندار جادوگر_الف بزرگ سیلواناس
Ƒ !ƑąςэℓєŞș کاربر سایت Aug 24, 2013 #12,128 ".One thing I've learned; if you don't draw first, you don't get to draw at all" Booker Dewitt~ پ.ن: من سه ساله سیلواناس Crushـمه () باز بوکرو تنها نذاشتم!
".One thing I've learned; if you don't draw first, you don't get to draw at all" Booker Dewitt~ پ.ن: من سه ساله سیلواناس Crushـمه () باز بوکرو تنها نذاشتم!
xXKinGStaRXx کاربر سایت Aug 24, 2013 #12,131 نوشته شده توسط Death Mentor: توی نظر سنجی های قبلی پیدا میشدن افرادی که میگفتن به x رای بدین تا رستگار شوید من به x رای دادم ولی رستگار نشدم ! چرا؟:d بیشتر... حتما نیت شوما غلط بود مگر نه من یه چند باری رستگار شدم:d
نوشته شده توسط Death Mentor: توی نظر سنجی های قبلی پیدا میشدن افرادی که میگفتن به x رای بدین تا رستگار شوید من به x رای دادم ولی رستگار نشدم ! چرا؟:d بیشتر... حتما نیت شوما غلط بود مگر نه من یه چند باری رستگار شدم:d
genesis007 کاربر سایت Aug 24, 2013 #12,133 خوب من به بتمن رای دادم. البته بوکر رو هم دوست دارم ولی باز هم بتمن :-D حالم واقعا از اسپایدر من بهم می خوره. این همه شخصیت حالا چرا این؟
خوب من به بتمن رای دادم. البته بوکر رو هم دوست دارم ولی باز هم بتمن :-D حالم واقعا از اسپایدر من بهم می خوره. این همه شخصیت حالا چرا این؟
arnino کاربر سایت Aug 24, 2013 #12,135 نظر سنجیش یکم تخیله ولی خب شخصیت پردازی بتمنُ تو کمیکا کجا میشه پیدا کرد!؟ بقیشون رو با اینکه کول و بوکر رو خیلی دوست دارم ولی باز به پیچیدگی بتمن نیستن ...
نظر سنجیش یکم تخیله ولی خب شخصیت پردازی بتمنُ تو کمیکا کجا میشه پیدا کرد!؟ بقیشون رو با اینکه کول و بوکر رو خیلی دوست دارم ولی باز به پیچیدگی بتمن نیستن ...