X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من موندم به کدوم رای بدم آخه. این چه گروهی

Lara Croft تام رایدر 2013 یکی از بهترین ادونچر های عمرم هست. لارا های قبلی رو دوست نداشتم چون یه شخصیت بی عیب و کامل بودن ولی لارای 2013 شخصیتی بود که مثل واقعیت ضعف های زیادی داشت و گریه میکرد اشتباه میکرد و....
Nathan Drake آنچارتد 2 هم مثل تام رایدر یکی از بهترین ادونچر های عمرم هست. نیتان رو خیلی دوست دارم. یک ماجرا جوی واقعی و کمی طناز
Death این بازی هم خیلی عالی بود ولی به پای برادرش جنگ تو بازی اول نمیرسه
War بازی دارک سایدر 1 خیلی خیلی عالی بود و شخصیت جنگ هم خیلی خوب از اب در اومده بود . من چندین بار بازیش کردم
Raiden رایدن برای من یه چیز دیگست مخصوصا رایدن بازی RISING . نینجای فوق سریع که سبک بازی های هک اند اسلش رو متحول کرد و به نظر من (با اجازه از کریتوس) بعد از بایونتا بهترین بازی تو سبکش هستم

حالا من بین لارا ، نیت و رایدن موندم به کدوم رای بدن
425521_Laie_73.gif
به وار:-":دی

لارا دختریه که با دزدی مبارزه می کنه اما طرف مقابل دزده ، حالا ببینم به کی رای می دید. 8-|
آدم خوبه و از این حرفا :-"
425521_Laie_73.gif
همشهری به لارا رای بده، روی همشهریتو زمین ننداز ;;):bighug:

مجموع رای های دو برادر 10ـه:| دوستان رای بدین تا رای هاشون 2 رقمی بشه:|:دی

من موندم به کدوم رای بدم آخه. این چه گروهی

Lara Croft تام رایدر 2013 یکی از بهترین ادونچر های عمرم هست. لارا های قبلی رو دوست نداشتم چون یه شخصیت بی عیب و کامل بودن ولی لارای 2013 شخصیتی بود که مثل واقعیت ضعف های زیادی داشت و گریه میکرد اشتباه میکرد و....
Nathan Drake آنچارتد 2 هم مثل تام رایدر یکی از بهترین ادونچر های عمرم هست. نیتان رو خیلی دوست دارم. یک ماجرا جوی واقعی و کمی طناز
Death این بازی هم خیلی عالی بود ولی به پای برادرش جنگ تو بازی اول نمیرسه
War بازی دارک سایدر 1 خیلی خیلی عالی بود و شخصیت جنگ هم خیلی خوب از اب در اومده بود . من چندین بار بازیش کردم
Raiden رایدن برای من یه چیز دیگست مخصوصا رایدن بازی RISING . نینجای فوق سریع که سبک بازی های هک اند اسلش رو متحول کرد و به نظر من (با اجازه از کریتوس) بعد از بایونتا بهترین بازی تو سبکش هستم

425521_Laie_73.gif
شما رو ارجاع میدم به این پست! :d
http://forum.bazicenter.com/thread51992/page792/#post2792296

مجموع رای های دو برادر 10ـه:| دوستان رای بدین تا رای هاشون 2 رقمی بشه:|:دی
یعنی زدی ریاضیات رو بردی زیر سوال :d
ما هم رای مون رو ریختیم به صندوق لارا :d حیف از نیت هم خیلی خوشم میاد ولی چه کنیم :d

منظورم رای هرکدومشون بود
biggrin1.gif
که یک رقمیه
yahoo_22.gif
مجموع رای هاشون به زور دو رقمی شده
yahoo_22.gif
یعنی زدم قدرت درک و فهم رو بردم زیر سوال :d

آخرین ویرایش:

دوستمون آقا مجتبی هم همین موضوع رو قبلا مطرح کرده بودند که همون موقع جواب دادم احتیاجی نمیبینم دوباره مطرح کنم:d

http://forum.bazicenter.com/thread51992/page789/#post2791420

+ صحبت های دوسته دیگمون
http://forum.bazicenter.com/thread51992/page790/#post2791515

لارایی که قراره ابتدا برای Xbox one منتشر بشه همون لارائیه که شما انتظار دارید:x :> b-)
البته هنوز اطلاعات زیادی ازش منتشر نشده اما به نظر میاد پس از طی کردن آن دوران به روزهای اوج خودش برگشته

یعنی زدی ریاضیات رو بردی زیر سوال :d
ما هم رای مون رو ریختیم به صندوق لارا :d حیف از نیت هم خیلی خوشم میاد ولی چه کنیم :d
منظورم رای هرکدومشون بود:دی که یک رقمیه:|مجموع رای هاشون به زور دو رقمی شده:|:دی

!...All who live know my name, all who oppose me shall know death

دوستانی که به کاراکتر اشتباه رای دادن - مخصوصا اونایی که به لارا رای دادن - جمله دوم واسه شماس! :d

اصا من عاشق لارا هستم! فکر کنم یه روز مثل همون مرد ژاپنیه که با Nene Anegasaki ازدواج کرد منم باهاش ازدواج کنم! نه هم که نمیتونه بگه!! میتونه!؟

اصا من عاشق لارا هستم! فکر کنم یه روز مثل همون مرد ژاپنیه که با Nene Anegasaki ازدواج کرد منم باهاش ازدواج کنم! نه هم که نمیتونه بگه!! میتونه!؟

بله که میتونه :d والا با شاتگان مغزتو میریزه رو زمین :d

لارا کرافت نامزد داره بیود دیگر حرفش را نزن بیود اوکی بیود؟:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or