K3l!0$
کاربر سایت
Slow Down Bro, You're going TOOOOO Fastبه خدا اعصاب نمیمونه تو این تاپیک برا آدم
آخه لارا کجای شخصیتش بهتر از Raiden هست؟
شماره 4 متال گیر رو بازی کنید کارایی که این بشر میکنه فداکاریایی که این بشر میکنه واقعا فکتون رو میندازه
عوضش این لارا چیکار کرده؟
لااقل دریک اول باشه چون خیلییی بهتر از لاراست
البته دلیل اول بودن لارا رو هم فهمیدم (چون دختره)
اولا دلیلی نداره اعصابت خورد بشه. نظر شخصیه و شما نمیتونی تعیین تکلیف کنی کی به چه کاراکتری رای بده. بعدش هم یکم به طرفداری لارا احترام بزاری بد نیست. هر کسی به دلیلی از یه شخصیت خوشش میاد. بنا به این باشه منم میتونم بگم چون رایدن خوش تیپه بهش رای میدن و هیچ ارزش دیگه ای نداره
تو رایزینگ هم شخصیت پردازیش خوب بود تو 2 که عالی بود تو 4 هم عالی. اونایی که ژاپنی باز هستن می دونن، نکنه انتظار دارید یه سامورایی یا نینجا بیاد وسط قر بده و از اول تا آخر اشک بریزه و یه ریز حرف بزنه؟
والابازم می گم هر کس فقط از روی اینکه فن PS ـه به نیتن رای بده شب هنگام به سبک نینجایی کارش ساخته ستیادته دستاش قطع شد؟ تو رایزینگ هم چشمش کور شد و یه دستش قطع شد.
چرا؟ یعنی کجای شخصیتش بد بود که به نظرت از لاک پشت های دشمن ماریو هم کم عمق تره؟ چه عوامل و دلایلی باعث شده اینطوری فکر کنی؟
و در جواب سه نفر بالا. به پیر به پیغمبر از آرایه ی اغراق استفاده کردم یه شوخی کردم گروهی ریختن سرماین خیلی طبیعیه که شخصیت پردازی رایدن تو رایزینگ مثل MGS 4 نباشه ولی کوجاش بی شخصیت بود !؟
من خودم به Raiden رای دادم
ولی لارا بسیار بسیار کاراکتر خاص و iconicــیی هستُ از سر یونجهزار نیومده
تو اون رده بندی گینس () هم فک کنم جز تاپ 10ــه
ضمن اینکه جذابیت های بصری هم داره
آخرین ویرایش: