X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما اینقدر به ما میگین تخریب نکنین خودتون در زمان های قدیم تو کار تخریب کارکتر بودین>:):d

تخریب گویا کاری مرسوم بوده در ایام [خیلی] قدیم. ریشه کن ـش کردیم :دی آخرین بقایای باقیمانده این رسم رو هم در Vergil vs Vincent می تونید ببینید. :دی

پ.ن: امیر آکیبا هم هر شخصیتی رو که دوست نداشته باشه "چیز" ـه براش :دی

پ.ن2: یکی بیاد قضیه امضای احسان رو برام روشن کنه :دی آخرالزمان بوده آیا؟! :دی

ظاهرا رقابت اصلی بین ناتان و لارا هست دوستان از تبلیغات لارا کرافت دست نکشید تا رستگاری چیزی نمانده:d

images

من به لارا رای ندادم:((
اصلا نمیدونم چرا؟! :-"
ولی قلبم با لارا هست و تبلیغ اونو میکنم:bighug:

ببینید گذر زمان، تکنولوژی و عشق به لارا کرافت چه کارهایی میتونه بکنه :d :x

دلم برای مدل عینکیش خیلی تنگ شده :( : :d

جام زَهر رو سر کشیدم و به Raiden رای دادم !! :|

باشد که بقیه فن های MGS هم حتی شده پروفایلشون رو باز کنن و بدن یکی دیگه بجاشون به این بشر رای بدن ! :دی ، خون ِ MGS ـیم اجازه رای دهی به شخص دیگه ای رو نمیده ! :دی

بچه ها نزارید بلایی که سر جوئل اومد ، اینجا سر نیت بیاد !! :d

این دو تا کوچکترین شباهتی به هم ندارن...TLOU یه بازی واقع گرایانه ست، انچارتد تخیلی (که توش زامبی N سال پیش زنده می شه، شخصیت ها به طرز عجیبی بعد اینکه صد نفر می ریزن سرشون زنده می مونن و...)
====
ژاپنی های سایت کجان؟:|
می خواید یه نینجا به این دو تا ببازه؟:|
جام زَهر رو سر کشیدم و به Raiden رای دادم !!
yahoo_22.gif

باشد که بقیه فن های MGS هم حتی شده پروفایلشون رو باز کنن و بدن یکی دیگه بجاشون به این بشر رای بدن !
biggrin1.gif
، خون ِ MGS ـیم اجازه رای دهی به شخص دیگه ای رو نمیده !
biggrin1.gif

کاش تمام MGS فن ها مثل شما باغیرت بودن:(
شخصیت نینجا، سامورایی یا کسی که روح اینا رو داشته باشه باید بهش رای داد وگرنه گناه کبیره ست و اون دنیا بودا شما رو به جهنم می فرسته:دی

کاش تمام MGS فن ها مثل شما باغیرت بودن:(

البته به غیرت ربطی نداره ! منم بخاطر MGS اینکارو کردم ! وگرنه پَشیزی واسم مهم نیست این Raiden :|:دی
اصلاً شاید من بی غیرتم !! :دی:| اینطوری بگم بهت ! :دی

ولی در کل خدمات زیادی به سالید اسنیک داد تو نسخه چهارم و از اون ها نمیشه به سادگی گذشت و اینکه آدم سرعتی و شمشیر بدستیه ! :دی
همین که می خواست خودش رو در راه اسنیک به هلاکت برسونه باعث میشه که رای ها به صندوقش بره ! اما این ذره ای از نفرت قدیمیم نسبت بهش کم نمیشه ! :دی ولی از اونجایی که آدم منطقی هستم با این یارو هم منطقی رفتار می کنم :دی

<p>
آدرها جونتون رو بگیرند ! به حضرت Death رای بدید که 100 تا نیت و لارا رو با اون داس ها رو به صورت افقی از کمر نصف میکنه !</p>
<p>
&nbsp;</p>
<p>
</p>
<p>
&nbsp;</p>
<p>
&nbsp;</p>

آخرین ویرایش:
من موندم به کدوم رای بدم آخه. این چه گروهی

Lara Croft تام رایدر 2013 یکی از بهترین ادونچر های عمرم هست. لارا های قبلی رو دوست نداشتم چون یه شخصیت بی عیب و کامل بودن ولی لارای 2013 شخصیتی بود که مثل واقعیت ضعف های زیادی داشت و گریه میکرد اشتباه میکرد و....
Nathan Drake آنچارتد 2 هم مثل تام رایدر یکی از بهترین ادونچر های عمرم هست. نیتان رو خیلی دوست دارم. یک ماجرا جوی واقعی و کمی طناز
Death این بازی هم خیلی عالی بود ولی به پای برادرش جنگ تو بازی اول نمیرسه
War بازی دارک سایدر 1 خیلی خیلی عالی بود و شخصیت جنگ هم خیلی خوب از اب در اومده بود . من چندین بار بازیش کردم
Raiden رایدن برای من یه چیز دیگست مخصوصا رایدن بازی RISING . نینجای فوق سریع که سبک بازی های هک اند اسلش رو متحول کرد و به نظر من (با اجازه از کریتوس) بعد از بایونتا بهترین بازی تو سبکش هستم

حالا من بین لارا ، نیت و رایدن موندم به کدوم رای بدن
425521_Laie_73.gif

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or