رای ما رایدن (از طرف جامعه شینوبی های فروم، جامعه فن های MGS، جامعه فن های گری فاکس، جامعه فن های ناروتو و عنیمه و ژاپن)
سهیل از طرف ما بیانیه نده
Nathan Drake
رای ما رایدن (از طرف جامعه شینوبی های فروم، جامعه فن های MGS، جامعه فن های گری فاکس، جامعه فن های ناروتو و عنیمه و ژاپن)
امیر آخر به آرزوت رسیدی که لارا کرافت اومد تو گروه :bighug:
ولی چه فایده چون یه رقیبه قدر داره که همه سونی فنها به اون رای میدن (من جمله خودم):d
http://forum.bazicenter.com/thread75769/
از آنجا که انتشار اصلی آن در سال 1996 بوده است، بازیگر آن زن بود، که آن را به یک مجموعه فرانچایز سودآور مرتبط با رسانه ها تبدیل کرده است و لارا تبدیل به یک نماد عمده صنعت مجازی بازی های رایانه ای شد. در سال 2006، لارا کرافت عنوان رکورد دار بازی ها و کتاب گینس شد و همه او را با عنوان "موفق ترین قهرمان بازی های مجازی بشر تاکنون" دانستند.
توم رایدر (به انگلیسی: Tomb Raider) یک بازی ویدئویی فرانچایز می باشد که همچنین شامل: کتاب های کمیک، رمان، تم های مختلف و فیلم های سینمایی است؛ که همگی اینها متمرکز با شخصیت اصلی آن یعنی Lara Croft که یک باستان شناس است در کل داستان و ماجراجویی های آن می باشد. اولین سری از پنج قسمت این بازی، توسط موتور Core Design توسعه داده شد. در حالی که Crystal Dynamics آخرین موتور برای سری چهارم آن بود. که بازی پنجم آن نیز ساخته شد و مورد استقبال بسیاری از گیمرهای دنیا قرار گرفت و تنها پس از 2 روز عرضه آن، 1 میلیون بار دانلود شد. از فیلم های تولید شده آن می توان به دو فیلم: Lara Croft: Tomb Raider و Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life، با بازی آنجلینا جولی بازیگر آمریکایی در نقش لارا کرافت اشاره کرد. برای اولین بار است که تا کنون 2 فیلم اقتباسی شده از بازی های ویدئویی آن پا به عرصه در ایالات متحده و پس از آن در سراسر جهان گذاشته است.
عکساتون رو نگه دارین برای وقتی که نظر سنجی عوض شد. اینجوری ته میکشین و اون موقع باید دیوار رو نگاه کنین:d
عکس گذاشتن که دردی رو دوا نمیکنه. باید بحث رو تخصصی کرد. از جنبه های گوناگون مقایسه-شون کرد و ...مشکلی نیست عکس فراوون هست :d
عکس گذاشتن که دردی رو دوا نمیکنه. باید بحث رو تخصصی کرد. از جنبه های گوناگون مقایسه-شون کرد و ...
عکس گذاشتن فقط حجم بچه ها رو نابود میکنه و خیلی حرکت لوسی داره میشه این اواخر (من خودم نامحدود دارم و مشکلی ندارم اما باید فکر بقیه بچه ها هم باشیم)
مشکلی نیست عکس فراوون هست :d
اوف این ک چیزی نیست من ی عکسایی دیدم ازش ک تو بازی ک هیچه تو سایت هایی ... هم نمیزارن:dمیگم فنم فنای قدیم
یکی آواتارش TLOU هست رفته به الیزابت رای داده یکی دیگه سونی فنه بازم رفته به الیزابت رای داده،آخه چرا؟!
این عکسا رو از کجا گیر میاریدهمچین صحنه هایی که تو بازی نبود!:d
ایول بچه ها دمتون گرم ترکوندین:bighug:
اونایی که به دیگران رای دادین عبرت بگیرین و دیگه با تلو فن و سونی فن جماعت کَل نندازینb-):d
چشم. ولی واقعا اینا دو نفر متفاوتن؟:-o چه جالب!در این مورد قبلا هم بحث شده و این که بررسی آرا رو ما خودمون انجام میدیم و شما هم اگه موردی داشتین تو تاپیک اعلام نکنین و تو پروفایل یکی از مسئولین تاپیک بگین!!!
جنگ و مرگ+ اون دوتا برادرا رو چندین بار آیزاک با اشک هاش کشته, دیگه خودتون به ضعیف بودن این 2 نفر پی ببریدمیمونه نیتن و لارا و رایدن, من میگم به لارا رای بده, بعد از بالکن بپرمرگ؟جنگ؟نیتن؟:-o
حــــــــــــــــــــــالـــــــــــــــــــــا مـــــــــــن بــــــــــــــــــــــه کــــــــــــــــی رای بــــــــــــــــدم؟
اگه الآن امیر بگه لارا کرفت،بالکن همین نزدیکه. میپرم ازش پایین:hurted1: