X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
میگم الآن این دونفر SiLéNt DeλtH و SiLeNt DeλtH یکی نیستن؟ هر دوشون هم به الیزابت رای دادن و رای هردوشون تو شمارش حساب شده!
یا باید رای ایشون به عنوان یه رای محسوب بشه که در این صورت رای های جول و الیزابت یکسان میشه! یا باید چون تقلب کردن هر دو رای ایشون حساب نشه که در این صورت جول برنده میشه:d

در این مورد قبلا هم بحث شده و این که بررسی آرا رو ما خودمون انجام میدیم و شما هم اگه موردی داشتین تو تاپیک اعلام نکنین و تو پروفایل یکی از مسئولین تاپیک بگین!!!

مرگ؟جنگ؟نیتن؟:-o
حــــــــــــــــــــــالـــــــــــــــــــــا مـــــــــــن بــــــــــــــــــــــه کــــــــــــــــی رای بــــــــــــــــدم؟

اگه الآن امیر بگه لارا کرفت،بالکن همین نزدیکه. میپرم ازش پایین:hurted1:
به رایدن رای بده >:) (علی ، این خرید و فروش رای نیستا:-" چون میدونم به رایدن رای نمیده پیشنهاد دادم :d )
---
به پیشنهاد علی هم گوش میدهیم و عکسا رو نگه میداریم برای بعد که کم نیاریم:-" البته بعضی وقتا باید عکس هایی قبل از نظرسنجی گذاشت،که اونایی که شک دارن همون اول کار جذب بشن:-" (هنوز اینکه اون آرت از Sora رو دیر پیدا کردم یادم نرفته:(( )
---
@ 4تا بالاتر :d
نه اینا 2 نفرن! یکم قضیه ـشون پیچیده ـست! ولی 2 نفرن! :d
---
@مجتبی
بحث تلفظ Raiden بود، من تضمین میکنم تلفظش دقیقا همین رایدن میباشد! :d هر گونه تلفظ دیگری اشتباست! :d
اطلاعات عمومی(با اینکه فکر کنم همه میدونند) : رایدن در زبان ژاپنی به خدای رعد و برق گفته میشود! :d

آخرین ویرایش:
میگم الآن این دونفر SiLéNt DeλtH و SiLeNt DeλtH یکی نیستن؟ هر دوشون هم به الیزابت رای دادن و رای هردوشون تو شمارش حساب شده!
یا باید رای ایشون به عنوان یه رای محسوب بشه که در این صورت رای های جول و الیزابت یکسان میشه! یا باید چون تقلب کردن هر دو رای ایشون حساب نشه که در این صورت جول برنده میشه:d
حرف شما متین!ولی فکر کنم قبلاً ما سر این دو نفر که یه نفر اند بحث کرده بودیم تو یکی از گوه ها.ولی با علی صلح و صفاست که تشخیص بده این رای ها قبوله یا نه؟

حرف شما متین!ولی فکر کنم قبلاً ما سر این دو نفر که یه نفر اند بحث کرده بودیم تو یکی از گوه ها.ولی با علی صلح و صفاست که تشخیص بده این رای ها قبوله یا نه؟
دوستان قبلا هم گفتیم، اینا 2 نفرن متفاوت هستن و مثل برادران تاچیبانا هستن. جفتشون رو هم میشناسم و هیچ اشکالی نیست و خیلی وقت هم هست اینجا رای میدن و با تاپیک پیش میان.

من راستش نمی دونم معیار رای دادن چیه،ولی...
اگه بر اساس قدرت باشه، رایدن!>:)
بر اساس سرعت باشه، رایدن!>:)
بر اساس هوش باشه، رایدن!>:)
بر اساس میزان بدبختی که تو عمرشون کشیدن باشه، رایدن!>:)
بر اساس کاریزمای شخصیتی باشه، رایدن!>:)
و اگه برحسب Cool بودن باشه چی؟ بازم رایدن!>:)

h5a6m74i448xsd5gw2ym.gif

>:) >:) >:)

@ مرتضی!
من الان در چنین وضعیتی به سر میبرم :-"
---

اینجا رو یادتونه ؟ :x به زودی ویدیوش رو میزارم ! :d

جانم رایدن.به خوب کسی رای دادم(بالاخره آکیبا کار خودشو کرد:d)

ps فنها ، ناتان رو نیارن بالا یه بیانیه میدم به خوردشون :|:d ببینید کی گفتم :|:d

Fun Fact:
آیا می دانستید افراد PlatinumGames علاقه زیادی به انیمه Casshern دارن و برای طراحی های شخصیت Viewtiful Joe، Vanquish و MGR ازش الهام گرفتن؟ :-/

:d
نتیجه اخلاقی: انیمه باز ها لطفا به رایدن رای بدهید ;;)
پ.ن:

نمی دونم حالا اون فن آرت انیمه رو قبل از بازی کشیدن یا بعدش ولی میدونم PG خیلی Casshern دوست داره :p

92046660509353441120.jpg

This Is No Place For A Horse - Death

دوستان اگر پایه هستین یه خورده این کاراکترا رو با هم مقایسه کنیم. از نظر گیم پلی (War - Death - Raiden) یا از نظر سبک (Lara - Nate)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or