سگ Naughty
کاربر سایت
رای منم یا جول هست یا الی(با اینکه الیزابت رو هم دوست دارم ولی نه به اندازه اونا)اما الآن رای نمیدم شاید یه جایی الی با کمک من تونست با جول بیاد بالا،ببین دیگه من چقدر خوشبینم:d
اینقدر زود به یه کاراکتر نگید سوخته![]()
![]()
![]()
سری پیش هم یه سری دوستان گفتن سالید که سوخت سالید که سوخت به باباش رای دادن در صورتی که 4 تاشون فقط به سالید رای میدادن اون هم میومد بالا![]()
اینقدر زود به یه کاراکتر نگید سوخته ~x(~x(~x(
سری پیش هم یه سری دوستان گفتن سالید که سوخت سالید که سوخت به باباش رای دادن در صورتی که 4 تاشون فقط به سالید رای میدادن اون هم میومد بالا![]()
البته من الان از کوه های کلیمانجارو میام بنابراین ضد گلوله و ضد تحریفم. ایف یو نو و از این حرف ها![]()
البته داستان بایوشاک اینفینیت پر از تحریفهایف یو نو و از این حرف ها
![]()
![]()
من از جانب طرفداران TWD میگم (جرات دارین مخالفت کنین) همگی به کلمنتاین رای میدیم. خداییش کدوم بچه ای رو دیدین که بیشتر از سنش میفهمه و همه اتفاقاتی که برای میوفته رو میپذیره و درک میکنه؟ از این دست بچه ننه ها هم نیست که بشیه گریه کنه
گردالو هم هست و این نکته خیلی مهمیه:d
============================
بیوگرافی ها:
نداریم :bighug:
الی![]()
![]()
اقتدار رو بیخیال شید اقتدارو دور بعد بهشون نشون میدیم،فوقش اینه که الآن به عنوان نفر دوم صعود میکنیم،الآن باید با هماهنگی هم از الی هم از جول پشتیبانی کنیم تا با هم برن بالا اگرم نشد دیگه آخرش اینه که یکیشون به عنوان نفر دوم میره بالا که مهم صعودِ.
جول هم خوبهای بابا کسانی که صعود خواهند کرد برای اونا تبلیغات کن جول و الیزابت