X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
از اونجایی که این سری انتخاب کرکتر ها فوق العاده به پایه و اساسه ( هست دیگه :| ادم نمیدونه به کی رای بده. شخصیت قابل بازی با 3تا شخصیت غیر قابل بازی که همشون عالین) پس به الی رای میدم که بسیار شخصیت جذابی هست :d الیزابت در مقابل الی خیلی خشک و بی روحه :d

53902846940396817236.png

غم انگیز ترین لحظات کل تاریخ گیم، تنها یک بار به خاطر یه بازی گریم گرفت که اونم فقط همینجا بود :((
یعنی باید دلت از پلاستیک باشه که به کلمنتاین رای ندی :(

به این میگن یه بانوی شجاع و واقعی - مـــــــــــــرد که میگن همینه، مرداَ ! نه از اون مردا! :d

من هیچکدوم از این شخصیت ها رو بازی نکردم !
دو تاشون که انحصاری اند , دوتاشون که از دستم در رفته , و یکیشون هم که سیستم PC من متاسفانه تحمل گرافیک سنگین بازیش رو نداشت و من کلا قید باز کردنش رو زدم !
کلا رای نمیدم !
برای 2 روز اعصابم راحته و ترافیکم هم با با اومدن به این تاپیک الکی نمیسوزه !

کاش الیزابت رو توی این گروه نمینداختم:( خودم کردم که لعنت بر خودم باد:|

من از جانب طرفداران TWD میگم (جرات دارین مخالفت کنین/:)) همگی به کلمنتاین رای میدیم. خداییش کدوم بچه ای رو دیدین که بیشتر از سنش میفهمه و همه اتفاقاتی که برای میوفته رو میپذیره و درک میکنه؟ از این دست بچه ننه ها هم نیست که بشیه گریه کنه:( گردالو هم هست و این نکته خیلی مهمیه:d
============================

بیوگرافی ها:

نداریم :bighug:

من که جرائت ندارم مخالفت کنم:-s:((
بعد اینها هم برای تائید صحبت هاتون:bighug:

کاش الیزابت رو توی این گروه نمینداختم
yahoo_2.gif
خودم کردم که لعنت بر خودم باد
yahoo_22.gif
خود کرده را تدبیر نیست!!:((
آخه چرا تیشه به ریشه celmentine زدی!!:-/:(

آخرین ویرایش:
همشون خوبن! من عاشق الی و الیزابت و اون شخصیتهای فوق العادشونم و همینطور کلمنتاین و اون معصومیتش که چند بار اشکم رو در آورد! ولی رای من جوئل بود :x

از واکینک دد لی و کلمنتاین از آخرین ما جو والی ولی چرا از بایوشاک فقط الیزابت؟؟ چرا بوکر رو هم نیاوردین؟! ( این نظر سنجی بیشتر به نفع بایوشاک هست!)

به الیزابت این بانوی زیبا رای دهید تا رستگاریتان تکمیل گردد ....... ( به جوئل هم رای بدید بازم رستگاریتون تکمیل میشه :d)

آخرین ویرایش:
فقط الیزابتو میشناختم به خودشم رای دادم! (شک دارم اگه میشناختمشون هم فرقی میکرد:d)

+ فعلا تاپیکو ترک میکنم داستان TLoU و TWD لو نره! :-h

جوئل یک مرد با 20 سال زندگی بدون امید.

الی یک دختر 14 ساله که از هیچ چیز ترسی نداره و خیلی بیشتر از اون چیزی که نشون میده سختی کشیده.

نه الی و نه جوئل چیزی برای از دست دادن نداشتن تا اینکه با هم آشنا شدن و روابط عاطفیشون تا جایی پیش رفت که مثل یک پدر دختر حاضر بودن جونشون رو هم برا هم بدن.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or