X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در اين تاپيك مشخص شد 47 پر طرفدار تره.مكس هم به نامردي از 47 پيشي گرفت!
والا ما ندیدیم دلیلی بر برتر بودن هیچکدوم!!!
اگر فکر میکنی که نامردیه،یه نگاه به کسایی که رای دادن بنداز تا بفهمی که هیچکدومشون کاربر جدید نیستن......

دوستان من 1 نیم ساعت نبودما ابن همه عقب افتادیم اشکال نداره الان میرم کلی رای جمع میکنم بارش البته به شرطی که دستان نگن مکس خاطره داه واسم پس بهش رای دادم من به شخصه بد ترین نفرینو واسه کسایی که منو سمیرا اوردیمشون به اینجا ولی باز به مکس رای دادن میکنم یعنی امید وارم اینترنتشون قطع شه ود اصلا کامپیوترشون هنگ کنه.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اخطار اگر ببینم که hit-man داره میبازه میامو با چند تا از برو بچ هکر این سایتو هک میکنم.:dنه شوخی کردم من نمی دونم هک چند تا نقطه داره.

در اين تاپيك مشخص شد 47 پر طرفدار تره.مكس هم به نامردي از 47 پيشي گرفت!
عيب نداره داداش! ميزاريم ايندفه برنده شيد! من مجذوب كله كچله اين مرده تنها شدم

---------- نوشته در 06:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:10 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من 1 نیم ساعت نبودما ابن همه عقب افتادیم اشکال نداره الان میرم کلی رای جمع میکنم بارش البته به شرطی که دستان نگن مکس خاطره داه واسم پس بهش رای دادم من به شخصه بد ترین نفرینو واسه کسایی که منو سمیرا اوردیمشون به اینجا ولی باز به مکس رای دادن میکنم یعنی امید وارم اینترنتشون قطع شه ود اصلا کامپیوترشون هنگ کنه.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------اخطار اگر ببینم که hit-man داره میبازه میامو با چند تا از برو بچ هکر این سایتو هک میکنم.:dنه شوخی کردم من نمی دونم هک چند تا نقطه داره.
برو كه دارمت هنو اميد دارم!

اينجا همه طرفدار 47 هستن!
نکنه خودتون رو 10 نفر میبینین؟:d
در ضمن طرفدارای مکس چی میشن؟ همسایه بغلی؟:d
باختتونو تبریک میگم.
خواستین به 100 برسونین ولی مثل اینکه اوضاع بر عکس شد!!!
دوستان حقیقت تلخه ولی باید پذیرفتش!!!:d

یه چیزی که خیلی بهم حال میده اینه که طرف میره توی هرتاپیکی زور میزنه یه پستی بده تا تبلیغی بشه برای هیتمن که توی امضاش یه چیزایی نوشته، ولی عوضش ملت میان به مکس پین رای میدن و این مکسه که رای هاش 3 رقمی میشه =)) :دی

در کل با اینکه با هیتمن هم کلی خاطره داریم ولی مکس یدونس... .

تاپیک قبلی شوخی بود ولی ادم چقدر باید پر رو باشه که بگه من عاشق هیتمن هستم اما الکی رای دادم به مکس اخه من چی بگم دیگه مطمئنم که تقلب شده تو نظر سنجی چون علاوه بر اضافه شدن ارا مکس هرچقدر رای به هیتمن داده میشه به همون تعداد نیز به مکس رای داده میشه دیگه جرزنی از این واضح تر.

فعلا که شما هسی که توی هر تاپیکی یه اسپمی میدی تا بلکه یکی دو نفر دیگه هم به هیتمن رای دادن... . به قول معروف کافر همه را به کیش خود پندارد.

تاپیک قبلی شوخی بود ولی ادم چقدر باید پر رو باشه که بگه من عاشق هیتمن هستم اما الکی رای دادم به مکس اخه من چی بگم دیگه مطمئنم که تقلب شده تو نظر سنجی چون علاوه بر اضافه شدن ارا مکس هرچقدر رای به هیتمن داده میشه به همون تعداد نیز به مکس رای داده میشه دیگه جرزنی از این واضح تر.---------- نوشته در 06:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:32 PM ارسال شده بود ----------
یه چیزی که خیلی بهم حال میده اینه که طرف میره توی هرتاپیکی زور میزنه یه پستی بده تا تبلیغی بشه برای هیتمن که توی امضاش یه چیزایی نوشته، ولی عوضش ملت میان به مکس پین رای میدن و این مکسه که رای هاش 3 رقمی میشه =)) :دیدر کل با اینکه با هیتمن هم کلی خاطره داریم ولی مکس یدونس... .
من چیکار کنم که بعضی ها عاری از عقل هستند البته دور از جون.---------- نوشته در 06:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:34 PM ارسال شده بود ----------سمیرا یه پیام خصوصی بهم بده طرح بکشیم که چیکار کنیم هیتمن 25 تا عقب افتاده البته تا الان مطمئنا وقتی این پیامو فرستادم میبینم که 999999999 تا عقب افتاده. پس سریع تر دست به کار شو بدو دیگه تنبل نباش.

---------- نوشته در 06:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 PM ارسال شده بود ----------

فعلا که شما هسی که توی هر تاپیکی یه اسپمی میدی تا بلکه یکی دو نفر دیگه هم به هیتمن رای دادن... . به قول معروف کافر همه را به کیش خود پندارد.
اولا من واسه تبلیغات پیام خصوصی میدم. دوما که یعنی من امضام اینجوریه نمیتونم تو هیچ بحثی شرکت کنم. سوما که این تاپیک فقط برای خندست چرا میگی کافر تو اومدی به فرشته خدا عزرائیل رای ندادی باز به من میگی کافر.

اين مسخره بازيا چيه؟ چندتا آكانت ساختيد؟ ديدم تو پروفايله چندنفر زديد :بدو برو به مكس راي بده! اوكي پ الان از نقشه شومم استفاده ميكنم! اينم بگم راي خيليا الكي بود . هر دو رو ميگم! منم تبليغ كردم ولي خودشون به ارادشون راي دادن ديديد كه!

انقدر که شماها تو این تاپیک دنبال رای تون و حق تون هستید اگه تو زندگی واقعی هم بودید ما الان غم نداشتیم.باور بفرمایید.
get a life people

حالا نظر سنجی بعدی کی با کیه؟؟؟بزارید SOLID SNAKE VS SAM FISHER!!!
حالا نمیدونم قبلا گذاشتید یا نه...

انقدر که شماها تو این تاپیک دنبال رای تون و حق تون هستید اگه تو زندگی واقعی هم بودید ما الان غم نداشتیم.باور بفرمایید.get a life people
ميدونم چي ميگي! اونجا شايد نه ولي اينجا بايد حقو گرفت با اينكه تقلب كردن

حالا این کچل بیشتر رای بیاره یا اون کچل چه فرقی میکنه؟؟؟چیزی از ارزش این دو کارکتر کم نمیشه...:|
در ضمن قدرت بچه های بالا بالاست...!!!!:d

WOWWWWWWWWWWWWW
خدا لعنتتون نکنه...
امیر دمت گرم... تاپیک رو که دیدم پوکیدم... چه کار کردی پسر...؟ میمردی سر بحث Leon هم یه همچین جنمی نشون بدی آخه...؟
وقتی Safe بهم گفت Max چندتا رای آورده رسماً چسبیدم به سقف...
سینا رو باش که عکس هاش کلی حال داد بهم برای اولین بار....
-----------
HOOO HOOOOOOOOOOOOOOOOO

ONLY MAX, the Wild Nightmare for Agent 47....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or