X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
همتون حقه بازيد ! بزارين شب همه رو شستشو مغزي ميدم! مگه جايزه نميخاين؟
خب خب میبینم که جایزه هم نتیجه نداد
این موج اول رای ها کار من بود موج بعدی که هنوز نیومده کار safe البته شایدم رسیده ولی ما هنوز کارمون تموم نشده .
حالا کی میخواست تعداد رایهاشو به 100 برسونه

خب خب میبینم که جایزه هم نتیجه نداد این موج اول رای ها کار من بود موج بعدی که هنوز نیومده کار safe البته شایدم رسیده ولی ما هنوز کارمون تموم نشده .حالا کی میخواست تعداد رایهاشو به 100 برسونه
پس تو داري اين وسط موج مكزيكي ميري؟ چقد بشون التماس كردي؟

آقا برید تو خیابون و خونه هاتون و جاهای دیگه، به گند کشیدید اینجا رو.

مقایسه ی John Marston با Sam Fisher خیلی نامردیه. جان فقط توی یک بازی تا حالا ظاهر شده در حالی که سری اسپلینترسل یک سری قدیمی و محبوبه که چند نسخه داره. تازه از نظر مهارت و شخصیت هم خیلی به هم نزدیک نیستن. با این حال جان مارستون یکی از محبوب ترین شخصیت ها برای منه. توی رد دد وقتی مرد بغضم گرفت!

پس تو داري اين وسط موج مكزيكي ميري؟ چقد بشون التماس كردي؟
یه چیزی تو همین مایه ها
من به کسی التماس نمیکنم فقط اطلاع رسانی به مکس پینی ها
که من جوجه ام
که من خودمو قاطی خروسا نکنم زیر دست و پا لح میشم
گفتم با من درنیفت
با djamir در افتی ور افتی

دوستان دیگه خوشمزگی و حرفای بی مورد بسه.
پستای الکیتون رو پاک کنین تا مشکلی پیش نیاد.

بچه ها اين نظرسنجي تا كيه تاريخش؟

---------- نوشته در 05:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:20 PM ارسال شده بود ----------

آدم فروش! خوب خاستم كچل بره بالا

بچه ها اين نظرسنجي تا كيه تاريخش؟---------- نوشته در 05:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:20 PM ارسال شده بود ----------آدم فروش! خوب خاستم كچل بره بالا
این نظرسنجی در تاریخ 17-02-2012 و در ساعت 11:20 AM به پایان می رسد... میگم حالا همچین چیز خاصی هم نیست که ارزش این حرفا رو داشته باشه ، هر کی شد که شد دیگه :d

بچه ها اين نظرسنجي تا كيه تاريخش؟
این نظرسنجی در تاریخ 17-02-2012 و در ساعت 11:20 AM به پایان می رسد.
خوب بچه ها با این که هنوز زوده ولی من از همین الان اعلام شکست می کنم..... نظر سنجی خوبی بود، این چند روز خوش گذشت دور همی:)
همه چیز داشت خوب پیش میرفت و ماهم شرافتمندانه جنگیدیم که نمیدونم یکدفعه چی شد!؟؟؟:-/ بهرحال من به عنوان یکی از اعضای ستاد تبلیغاتی 47 دیگه استعفا می دم و همتون رو بخدای بزرگ و منان میسپارم:d تا نظرسنجیه بعدی خدانگهدار......

بوی خیانت میاد /:)

ادمین لطف کنه تمام رای های که افرادی که از عضویتشون کمتر از 36 ساعت می گذره پاک کنه

ولی بچه ها اون تکنیک کاری که 47 داره ، اون قتل های آرام ، سکوت همراه تنفر درونی و بی رحمی بالفطره .... همه اینا منو عاشق ابن کچل جذاب کرده :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or