X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
پس پست هاتو می خوای بیشتر کنی یه چیزی بنویس که فایده داشته باشه نه که هرچی به ذهنت میاد بنویسی!!مگه چت رومه!!!
اگه از نظر فایده باشه با جرعت میگم که تمام پست هایی که از اول تا به الان در بازی شنتر بوده غیر مفید بود میخوای گیمر بشی که کجای چرخه ی بزرگ کشورمون رو بچرخونی بچه های امریکایی دنبال ساختن بمب اتم هستند بمب اتم اسباب بازیشونه ما تازه داریم میکرو بازی میکنیم همین میکرو باعث شد که ما از مغولستان تکرار میکنم مغولستان ازنظر علمی عقب بیافتیم.

پس پست هاتو می خوای بیشتر کنی یه چیزی بنویس که فایده داشته باشه نه که هرچی به ذهنت میاد بنویسی!!مگه چت رومه!!!
:|:|راي من كو؟

---------- نوشته در 08:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:02 PM ارسال شده بود ----------

اگه از نظر فایده باشه با جرعت میگم که تمام پست هایی که از اول تا به الان در بازی شنتر بوده غیر مفید بود میخوای گیمر بشی که کجای چرخه ی بزرگ کشورمون رو بچرخونی بچه های امریکایی دنبال ساختن بمب اتم هستند بمب اتم اسباب بازیشونه ما تازه داریم میکرو بازی میکنیم همین میکرو باعث شد که ما از مغولستان تکرار میکنم مغولستان ازنظر علمی عقب بیافتیم.
دمت گرم ايول داري! بچه هااز بحث خارج نشيد ^_^

مکس پین حیا(هیا؟)کن صدر جدولی رو رها کن .
از دوستان میخوام که نه چیزی نمیخوام.:d

---------- نوشته در 08:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

متاسفم

شما واقعا مطمئن هستید قرص هاتون عقب نیافتاده.

شما حالتون خوبه.
نمیبینمت:دی
subzero2.gif

دیگه تاپیک حال بهم زن شده اکثر پست ها خاله زنک بازی شده لطفا ناظمین یه دستی رو تاپیک بکشن...:|

بجای اینکه بزنیم تو سر هم دیگه بیاید اصلا بگیم چرا از این شخصسیت ها خوشمون میاد شاید اینجا یه طرف قانع شد.:|

من اول به خاطر شخصیت Hit man ازش خوشم میاد بعد بازیاش اینطوری نیست که هی بکشی بری جلو و و تقریبا داستانش برای من جالبه یکم هم گیج کننده.

دیگه تاپیک حال بهم زن شده اکثر پست ها خاله زنک بازی شده لطفا ناظمین یه دستی رو تاپیک بکشن...:|
خیال نمیکنی اول خودت بححث رو عوض کردی وگفتی که سم فیشر رو باید مقابل استیک قرار داد یعنی شما دوست عزیز اینقدر مشقله دارید که یادتون رفته؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or