X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
از اونجایی که نمیدونم به سم یا 47 یا الن رای بدم،میزارم اون لحظه آخر هر کی رای کم داشت بهش رای میدم :d

من چند وقت نبودم...الآن که تاپیک رو بازکردم و نظرسنجی جدید رو دیدم سریع به مردی رای دادم ک جرات مقابله با کابوس هاش رو داشت،این کاریه که هر قهرمانی باید جرات انجامش رو داشته باشه ولی این عزیز نویسنده قهرمان نبود...:Dفقط یه آدم معمولی بود که جرات مقابله با darksideخودش رو داشت(اشاره به آهنگی با همین نام از کلی کلارکسون)...:D
خداییش من خودم ترجیح میدم همچین آدمی رو انتخاب کنم تایه جوخهء آموزش دیده و خداییش خوف که با کلی تجهیزاتی که همیشه در اختیارش قرار میگیره میره توکار ماموریتاش!!:D
یا اینکه به یه کچل کینه توز با اون بارکدش!:D[ که خداییش همون بهتر که کچل هستش] که همیشه مخفیانه میجنگه و ارتباط با شخصیتش فوق العاده دوشواره:D!
کلا به نظرم تا یه همچین آدم کولی هست عمرا اگه من به بقیه رای بدم[البته خداییش عاشق سم و بولد عزیز هستم!!] !!!شما چطور؟؟!:D:D

یهنی دارم شاخ در میارم که میبینم که الن ویک بیشتر از سم فیشر رای آورده !

از بالا رفتن Isaac كه نا اميد شدم . 8-| حالا بين اونايي كه دوست دارم مي مونه Agent 47 و Alan Wake . به كدوم راي بدم نمي دونم !! از يك طرف ميگم به Agent 47 راي بدم چون كه اصلا يك استايل خاصي داره !! كچل بودنش هم بيشتر كرده اين خاص بودن رو !! اما وقتي يك چيزايي درباره Alan مي خونم نظرم ميره سمتش !!
ولي همچنان دلم دنبال Isaac هست !! آخه چرا اينقدر كم راي آورده ! :|

از بالا رفتن Isaac كه نا اميد شدم . 8-| حالا بين اونايي كه دوست دارم مي مونه Agent 47 و Alan Wake . به كدوم راي بدم نمي دونم !! از يك طرف ميگم به Agent 47 راي بدم چون كه اصلا يك استايل خاصي داره !! كچل بودنش هم بيشتر كرده اين خاص بودن رو !! اما وقتي يك چيزايي درباره Alan مي خونم نظرم ميره سمتش !!
ولي همچنان دلم دنبال Isaac هست !! آخه چرا اينقدر كم راي آورده ! :|

Dont give up
به isaac رای بده بذار حتی اگه حذف هم شد (زئوس اون روزو نیاره) اینجوری با اختلاف نباشه!
+ فردا Dead Space 4 اومد داشتی بازی میکردی دچار عذاب وجدان نمیشی! :d

راي رو بالاخره به اوني دادم كه از همون اولش بايد ميدادم ! :bighug:
90198856521555822801.jpg
هنوز هم دير نشده !! اگه بهش راي بدين مطمئنا مي تونه بياد بالا !! پس عجله كنين !!:)>-

جانم کچل خان!:bighug:
برو جلو حله!!
این مهندس ما چرا اوت شد فکر میکردم بیشتر رای بیاره !

کچل خودم عشقه. :bighug:
الهی سم و آیزاک و الن قربون کله کچلت برن. :bighug: :دی

کدوم یکی‌ از این‌ها تنهایی‌ جلو دولت،همه انسان ها، و ارتش از نوچه‌های فضایی‌های سیاره خوار وایستادن و هیچوقت کم نیاوردن؟، بله Isaac :دی

بهش رأی میدم حذف بشه هم , بدونن که همیشه هستیم :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or