Fallen-Angel
کاربر سایت
پس آلن ویک را چرا نمیگید که همسرش توی اون دریاچه غرق شد. اما اینا که ملاک نیست. به نظر من باید به آلن ویک رای داد چون داستانش واقعا قشنگ و جذاب بود و خود شخصیتش هم خیلی قوی کار شده بود
بسیار مرد خانواده بوده آیزکنیکول خیلی وقته مرده و ما اصلا نمیدونیم رفتار آیزاک باهاش چجوری بوده:biggrin1:
آقا ما هر شخصیتی رو که میگیم تو میگی ماسته که میگیم هیناتا چان، میگی ماسته، میگیم آیزک سان () میگی ماسته نمی دونم بقیه شخصیت ها دوغن مثلا؟به نظرم آیزاک یه خورده ماسته:biggrin1:
خب آقا رفیقش میزنه چش و چال اون یکی رفیقش رو در میاره آیزک بدبخت چیکار کنه این وسط؟ یا مثلا سر و ته از سقف آویزون میشه از 360 درجه رو سرش نکرومورف میریزه این بدبخت چه عکس العملی نشون بده؟ اتفاقا موقع عکس العمل نشون دادن خوب هم نشون میده اما بیشتر اوقات با اتفاقاتی که تو بازی می افته وقت عکس العمل نشون دادن نداره بدبختیعنی اونجوری که باید واکنش بده، نمیده. وایمیسته و نگاه میکنه.
از خوبه زن آیزاک مرده:biggrin1: بدتر از این نیست که بدونی یه گله از شخصیت های داستانت دنبالتن و زنت هم معلوم نیست کدوم قبرستونیه ولی زنده-س:biggrin1:
خوب کمی نظر درباره الن و ایزیک.:biggrin1: اگه به شخصیت پردازی باشه الن ویک خیلی شخصیت واقع گرایانه تری نسبت به ایزیک داره که به قول علی جان فقط تو شماره اول اخ واوخ می کرد. درشماره دوم ایزیک خیلی بهبود پیدا کرد و در شماره سوم هم خوب پیشرفت ولی بنظر من شماره 3 اصلا یک dead spaceاصیل نبود واین تاثیر زیادی گذاشت نسبت به خاطرات ما با ایزیک در شماره 2و1.ولی الن ویک همیشه عالی بود.
از نظر داستان هر دوچه الن و چه ایزیک داستان های قابل قبولی از نظر من داشتن.
من موندم تو چی جوری تونستی به داستان پشت Dead Space گیر بدی! یعنی جوری که این نویسنده ها تونستن Scientology رو تو داستان جا بدن خیلی عجیبه و اصلا هم مشکلی نداره و صد مرتبه بهتر از الن ویکه.
ترس از دنیای واقعی عزیزم! من وقتی برای بار دوم داشتم بازی می کردم اصلا به اندازه بار اول نمی ترسیدم چون می دونستم توی ذهنشه و واقعیت نداره، شاید هم تونست یه 20-30 جلسه با تراپیست بزاره و مشکلاتش حل شه. نکرومورف ها هم هیچ جا تموم نمی شن. همش هستن ایشالا بازم میان.. هر وقت هم Isaac کتک می خورد یه قسمت از روحم نابود می شد.
کل همون دیالوگ به آلان ویک می ارزه.Ellie??!!
هم نیکول، هم الی. بعدشم عمرا آلن بیاد یک سفینه پر از نکرومورف رو واسه یه نامزد بگرده. بعدشم تو سه با اینکه الی دوستش نداشت ولی بازم دنبالش رفت. True Love به اون میگن نه این غرتی بازی ها تو الن ویک.
مرده خانواده؟بسیار مرد خانواده بوده آیزک
آقا ما هر شخصیتی رو که میگیم تو میگی ماسته که میگیم هیناتا چان، میگی ماسته، میگیم آیزک سان () میگی ماسته نمی دونم بقیه شخصیت ها دوغن مثلا؟
خب آقا رفیقش میزنه چش و چال اون یکی رفیقش رو در میاره آیزک بدبخت چیکار کنه این وسط؟ یا مثلا سر و ته از سقف آویزون میشه از 360 درجه رو سرش نکرومورف میریزه این بدبخت چه عکس العملی نشون بده؟ اتفاقا موقع عکس العمل نشون دادن خوب هم نشون میده اما بیشتر اوقات با اتفاقاتی که تو بازی می افته وقت عکس العمل نشون دادن نداره بدبخت
آیزک فکر می کرد نیکول زنده ست بر رسم عاشقی بود که این همه بدبختی کشید
هر کی تو بازیهای هیتمن رنک silent assassin گرفته باشه به agent 47 رای میده
این مسئله نشانگر اینه که خیلی خوب دارین چهره هر دو تا کاراکتر رو تخریب میکنینپ.ن 2: جالبه ما بحث میکنیم و رای های 47 میره بالا
نترس به اونم میرسیم نوبتی میریم جلو:dاین مسئله نشانگر اینه که خیلی خوب دارین چهره هر دو تا کاراکتر رو تخریب میکنین
پس لطفا ادامه بدین :d
کسی منو صدا کرد؟؟؟؟؟:d
-----------------------------------
همین اسم کاربری من در اثر جو هیتمن 4 گذاشته شده است!!!:d
نه عزیز فقط داشتیم تبلیغ میکردیم :d
-------------------------------------------
رنک silent assassin هم گرفتی ؟
من به غیر از هیتمن آمرزش که مرحله آخرش رنک سایلنت اساسین گرفتم!(و چه جالب که تو کلّ مراحل قبلی بازی به این رنک نزدیک هم نشده بودم)تو کلّ 3 نسخه ای که هیتمن بازی کردم نتونستم این رنک افسانه ای رو بگیرم من سه باز هیتمن 2 رو رفتم برگشتم آخرش اون نوار آبیه همش یه سانتی متر با تهش فاصله داشت!میخواستم خفش کنم
من به غیر از هیتمن آمرزش که مرحله آخرش رنک سایلنت اساسین گرفتم!(و چه جالب که تو کلّ مراحل قبلی بازی به این رنک نزدیک هم نشده بودم)تو کلّ 3 نسخه ای که هیتمن بازی کردم نتونستم این رنک افسانه ای رو بگیرم من سه باز هیتمن 2 رو رفتم برگشتم آخرش اون نوار آبیه همش یه سانتی متر با تهش فاصله داشت!میخواستم خفش کنمهر کی تو بازیهای هیتمن رنک silent assassin گرفته باشه به agent 47 رای میده
گیم پلی ضعیفتر شماره سوم DS ربطی به شخصیت پردازی آیزاک نداره,تو شماره سوم عالی کار شده بود شخصیتش و رابطش با الی هم قضیه رو جذاب کرده بود!!!
آلن ویک هم خیلی خوبه ولی اونم AN زیاد چنگی به دل نمی زد!!!