X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
پس آلن ویک را چرا نمیگید که همسرش توی اون دریاچه غرق شد. اما اینا که ملاک نیست. به نظر من باید به آلن ویک رای داد چون داستانش واقعا قشنگ و جذاب بود و خود شخصیتش هم خیلی قوی کار شده بود :>

نیکول خیلی وقته مرده و ما اصلا نمیدونیم رفتار آیزاک باهاش چجوری بوده:biggrin1:
بسیار مرد خانواده بوده آیزک ;;) :دی
به نظرم آیزاک یه خورده ماسته:biggrin1:
آقا ما هر شخصیتی رو که میگیم تو میگی ماسته که :دی میگیم هیناتا چان، میگی ماسته، میگیم آیزک سان (:دی) میگی ماسته :دی نمی دونم بقیه شخصیت ها دوغن مثلا؟ :-/ :دی
یعنی اونجوری که باید واکنش بده، نمیده. وایمیسته و نگاه میکنه.
خب آقا رفیقش میزنه چش و چال اون یکی رفیقش رو در میاره آیزک بدبخت چیکار کنه این وسط؟ :دی یا مثلا سر و ته از سقف آویزون میشه از 360 درجه رو سرش نکرومورف میریزه این بدبخت چه عکس العملی نشون بده؟ :دی اتفاقا موقع عکس العمل نشون دادن خوب هم نشون میده :دی اما بیشتر اوقات با اتفاقاتی که تو بازی می افته وقت عکس العمل نشون دادن نداره بدبخت :دی
از خوبه زن آیزاک مرده:biggrin1: بدتر از این نیست که بدونی یه گله از شخصیت های داستانت دنبالتن و زنت هم معلوم نیست کدوم قبرستونیه ولی زنده-س:biggrin1:

آیزک فکر می کرد نیکول زنده ست :دی بر رسم عاشقی بود که این همه بدبختی کشید :دی

واقعا رای دادن این جا مشکله!!!
از یه طرف آلن قرار داره که باهم کابوسهاش رو تجربه کردیم و تو یه موقعیتهایی قرارمون داده که تو هیچ بازی دیگه ای نظیرش رو ندیدیم,هیچ موقع لحظه ای که با لری وارد خونه دو تا نوازنده Old Gods of Asgard شدیم و اون موسیقی محشر Find the Lady of the Light رو یادم نمیره!!!
نفر دوم آیزاک هست که به جرات میگم تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم شخص اولش تا این حد بینوا باشه,فقط صحنه ی رفتن الی تو شماره دوم و نشستن و صحبت آیزاک با نیکول رو یادتون بیاد,آدم دلش کباب میشد واسش!!!
مامور 47 هم که دیگه نیازی به توضیح نداره,بدون شک مخوف ترین و حرفه ای ترین قاتل صنعت گیم هست,با اون موسیقیهای شاهکارش,یاد شماره دوم و مرحله بعد کلیساش به خیر!!!
سم هم با وجود زندگی شخصی داغونی که داره,جدا شدن از همسرش و خبر مرگ دخترش اما چیزی از حرفه ای بودنش کم نکرده,واردشدن به یه گروه تروریستی به عنوان مامور دوجانبه و انتخاب بین مثل کشته شدن معشوقش یا نابودی یه کشتی واقعا کار هر کسی نیست,تو شماره چهارم سم تنهاترین بود!!!
جیمی هم شخصیت دوست داشتنی داره,با وجود قلب پاکش ولی همیشه می خواد ظاهر خشن و بدی داشته باشه ولی نمی تونه,چون تو ذاتش نیست,یاد جنی بخیر!!!
انتخاب خیلی کار مشکلیه,به هرکی رای بدین و صعود کنه از بالا رفتش خوشحال میشم و از حذف شدن باقی ناراحت!!!

خوب کمی نظر درباره الن و ایزیک.:biggrin1: اگه به شخصیت پردازی باشه الن ویک خیلی شخصیت واقع گرایانه تری نسبت به ایزیک داره که به قول علی جان فقط تو شماره اول اخ واوخ می کرد. درشماره دوم ایزیک خیلی بهبود پیدا کرد و در شماره سوم هم خوب پیشرفت ولی بنظر من شماره 3 اصلا یک dead spaceاصیل نبود واین تاثیر زیادی گذاشت نسبت به خاطرات ما با ایزیک در شماره 2و1.ولی الن ویک همیشه عالی بود.
از نظر داستان هر دوچه الن و چه ایزیک داستان های قابل قبولی از نظر من داشتن.

ولی الن ویک شخصیتش و چه بازیش 5 سال کار برد برای شرکت رمدی.....واقعا پشتوانه عظیمی برای یک شخصیت.:biggrin1:

خوب کمی نظر درباره الن و ایزیک.:biggrin1: اگه به شخصیت پردازی باشه الن ویک خیلی شخصیت واقع گرایانه تری نسبت به ایزیک داره که به قول علی جان فقط تو شماره اول اخ واوخ می کرد. درشماره دوم ایزیک خیلی بهبود پیدا کرد و در شماره سوم هم خوب پیشرفت ولی بنظر من شماره 3 اصلا یک dead spaceاصیل نبود واین تاثیر زیادی گذاشت نسبت به خاطرات ما با ایزیک در شماره 2و1.ولی الن ویک همیشه عالی بود.
از نظر داستان هر دوچه الن و چه ایزیک داستان های قابل قبولی از نظر من داشتن.

گیم پلی ضعیفتر شماره سوم DS ربطی به شخصیت پردازی آیزاک نداره,تو شماره سوم عالی کار شده بود شخصیتش و رابطش با الی هم قضیه رو جذاب کرده بود!!!
آلن ویک هم خیلی خوبه ولی اونم AN زیاد چنگی به دل نمی زد!!!

من موندم تو چی جوری تونستی به داستان پشت Dead Space گیر بدی! :دی یعنی جوری که این نویسنده ها تونستن Scientology رو تو داستان جا بدن خیلی عجیبه و اصلا هم مشکلی نداره و صد مرتبه بهتر از الن ویکه.

ترس از دنیای واقعی عزیزم!:دی من وقتی برای بار دوم داشتم بازی می کردم اصلا به اندازه بار اول نمی ترسیدم چون می دونستم توی ذهنشه و واقعیت نداره، شاید هم تونست یه 20-30 جلسه با تراپیست بزاره و مشکلاتش حل شه.:دی نکرومورف ها هم هیچ جا تموم نمی شن. :دی همش هستن ایشالا بازم میان.:دی. هر وقت هم Isaac کتک می خورد یه قسمت از روحم نابود می شد. :((
Ellie??!!
کل همون دیالوگ به آلان ویک می ارزه.:دی
هم نیکول، هم الی. بعدشم عمرا آلن بیاد یک سفینه پر از نکرومورف رو واسه یه نامزد بگرده. بعدشم تو سه با اینکه الی دوستش نداشت ولی بازم دنبالش رفت. True Love به اون میگن نه این غرتی بازی ها تو الن ویک.:lol:

من به داستان DS گیر ندادم. اتفاقا داستان جالبی هم داشت. ولی ایده ای که Alan Wake داشت کمتر کلیشه ای بود و یه چیز جدید بود به نظرم:biggrin1:
توی DS شوک به آدم وارد میشه. ترس نیست چون میدونی میتونی با اسلحه هات هم وقتی گلوله تموم میکنی نکرومورف ها رو پاره پوره کنی:biggrin1: ولی توی Alan قشنگ به این موضوع واقف هستی که اگر باتری چراغ قوه-ت تموم بشه باید به 2 پای عزیز متوسل بشی و چهار نعل وسط جنگل بدوی:biggrin1:
Alice!!!!
;;)
طرف حساب آیزاک فقط و فقط نکرومورف ها هستن:biggrin1: ولی Alan باید با Taken ها، پلیس و ترس روانی ناشی از اینا در بیوفته. سفینه و این چیزا رو بریز بیرون:biggrin1: هیچ کسی جرات نمیکنه نصف شب توی جنگل اونم با پای پیاده در حالیکه میدونه جنگل پر از taken هست قدم بزنه:biggrin1: آره آقا اینجوریاس:biggrin1:
بسیار مرد خانواده بوده آیزک ;;) :دی

آقا ما هر شخصیتی رو که میگیم تو میگی ماسته که :دی میگیم هیناتا چان، میگی ماسته، میگیم آیزک سان (:دی) میگی ماسته :دی نمی دونم بقیه شخصیت ها دوغن مثلا؟ :-/ :دی

خب آقا رفیقش میزنه چش و چال اون یکی رفیقش رو در میاره آیزک بدبخت چیکار کنه این وسط؟ :دی یا مثلا سر و ته از سقف آویزون میشه از 360 درجه رو سرش نکرومورف میریزه این بدبخت چه عکس العملی نشون بده؟ :دی اتفاقا موقع عکس العمل نشون دادن خوب هم نشون میده :دی اما بیشتر اوقات با اتفاقاتی که تو بازی می افته وقت عکس العمل نشون دادن نداره بدبخت :دی

آیزک فکر می کرد نیکول زنده ست :دی بر رسم عاشقی بود که این همه بدبختی کشید :دی
مرده خانواده؟
*یه گلوله تو مغزش خالی میکنه*
:biggrin1:

خب ماستن دیگه مرتضی:biggrin1: یعنی یه خورده شل و ول و خسته هستن:biggrin1: جنبش ندارن:biggrin1: مثل آلبالو که نیستن:-"
اما بیشتر اوقات اتفاقاتی میوفته که حال عکس العمل نشون دادن رو نداره
biggrin1.gif
به خودش میگه ما که کتکه رو میخوریم، پس برای چی تقلا کنیم
yahoo_24.gif

بقیه شخصیت ها آب دوغ خیارن:biggrin1: ضمنا یه خورده دیر انتقال هم هست:biggrin1: باور کن اگر یه خورده دیگه دیر انتقال تر بود، عقب عقب راه میرفت=)) به دور از شوخی اون حس کوچک ترسی هم که موجود داشت بر میگشت به همین کند بودن بیش از حد آیزاک. به قدری که نکرومورف ها راحت میرسیدن بهت.
رسم عاشقی؟:biggrin1: اَلن رو چی میگی پَ؟:biggrin1:

پ.ن: با دیدن پست مجتبی اضافه کنم که آیزاک یه جورایی ترحم برانگیز و رقت انگیز بود. زود ناامید میشد و یه گوشه مینشست و میرفت توی فکر
biggrin1.gif
ولی Alan همه رو جر داد و خودش هم کتلت شد تا زنش رو نجات بده:(

پ.ن 2: جالبه ما بحث میکنیم و رای های 47 میره بالا
yahoo_24.gif

آخرین ویرایش:
هر کی تو بازیهای هیتمن رنک silent assassin گرفته باشه به agent 47 رای میده ;)

آقا پس جکی چی میشه . چرا ما از هرکی خوشمون میاد از آخر اول میشه .

نه عزیز فقط داشتیم تبلیغ میکردیم :d
-------------------------------------------
رنک silent assassin هم گرفتی ؟ :-/

خود رنک silent assassin از من اومده,بعد به میگی گرفتی یا نه!!!:d
من به غیر از هیتمن آمرزش که مرحله آخرش رنک سایلنت اساسین گرفتم!(و چه جالب که تو کلّ مراحل قبلی بازی به این رنک نزدیک هم نشده بودم)تو کلّ 3 نسخه ای که هیتمن بازی کردم نتونستم این رنک افسانه ای رو بگیرم من سه باز هیتمن 2 رو رفتم برگشتم آخرش اون نوار آبیه همش یه سانتی متر با تهش فاصله داشت!میخواستم خفش کنم:((

البته نسخه آخر هیتمن همه مراحل نمیشد این رنک رو گرفت و خیلی از جاها بالاتر از Shadow نداشت,فقط مراحل ترور این رنک رو داشت!!
که بنده با توکل به خدا و دعای خیر پدر و مادرم و تلاشهای خودم تونستم همه ی مراحل اسم خودم رو بببینم!!!:d:d

هر کی تو بازیهای هیتمن رنک silent assassin گرفته باشه به agent 47 رای میده ;)
من به غیر از هیتمن آمرزش که مرحله آخرش رنک سایلنت اساسین گرفتم!(و چه جالب که تو کلّ مراحل قبلی بازی به این رنک نزدیک هم نشده بودم)تو کلّ 3 نسخه ای که هیتمن بازی کردم نتونستم این رنک افسانه ای رو بگیرم من سه باز هیتمن 2 رو رفتم برگشتم آخرش اون نوار آبیه همش یه سانتی متر با تهش فاصله داشت!میخواستم خفش کنم:((

گیم پلی ضعیفتر شماره سوم DS ربطی به شخصیت پردازی آیزاک نداره,تو شماره سوم عالی کار شده بود شخصیتش و رابطش با الی هم قضیه رو جذاب کرده بود!!!
آلن ویک هم خیلی خوبه ولی اونم AN زیاد چنگی به دل نمی زد!!!

خوب من نگفتم که ربط داره...گفتم روی کسی که داره بازی میکنه تاثیر می گذرد. که مثلا گیم پلی داغون شماره 3 جوری بود که من دیگه حوصله رفتن به سراغ ایزیک رو نداشتم ولی توی شماره 2 من همیشه می خواستم برم با ایزیک نکروفروم کشی...:d
البته بگم که ایزیک تو شماره 3 خیلی شجاع تر شده بود...کلا شخصیتش نترس تر شده بوذ.:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or