X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خوب ظاهرا Isaac داره ب ابدیت می پینوده بخاطره همینم چندتا اواتار میزارم ببینیم باعث میشه ب مسابقه برگرده
74908507304079572276.jpg
01908074599822694924.jpg
99129906621909752955.jpg
68408621525509442425.jpg
91645052308591387100.jpg

آخرین ویرایش:
امیدوارم این گروه هم اینقدر پر طرفدار باشه که کاربران تازه ی سابت که تازه همین امروز یا فردا ثبت نام می کنن اولین کاری که می کنن این باشه که تو نظر سنجی شرکت کنن و بعد برن دیگه طرف سایت هم نیان:d
منظورم از نوشته ی بالا اصلا تقلب کردن نبوده:-"
راهنمایی: اتفاقا منظورم تقلب کردن بوده:d

ایجنت با قدرت داره پیش میرـه
گود جاب ایجنت 47
A man will come and take you away :bighug:
This man is different
he will protect you
Please don't judge him for what he might have to do
Some day
you will understand
به ایجنت 47 رای بدین یه روز به ارزش رایتون پی میبرین :d

من خودم به Alan Wake رأي دادم ولي فكر ميكردم.sam fisher اول باشه كه نبود و agent 47 اوله.
در كل فكر كنم Sam fisher در نهايت اول ميشه.

دوستان اجازه نديدن كه Isaac حذف بشه ! شما مساوي بكنين اون يك راي براي بالا اومدنش با من !! ;)
يك نگاه بندازين . واقعا حيف نيست همچين شخصيتي كه از Dead Space پا شده اومده حذف بشه !!
77322854304479770691.jpg

خودمونیم این آیزاک تو شماره اولش خیلی ضایع بود. عملا هیچی نداشت و گنجینه واژگانش شامل 2 کلمه اَهههههه و اووووووه میشد:)) تازه اونم وقتی که از یه جایی میوفتاد یا ضربه میخورد:d
اینقدر هم سنگین و سفت و چغر بود که آدم بعد از بازی کردن DS2 وقتی میومد سراغ این حالش به هم میخورد/:)
ولی توی شماره دوم و سوم یه خورده بهش شاخ و برگ دادن.

خودمونیم این آیزاک تو شماره اولش خیلی ضایع بود. عملا هیچی نداشت و گنجینه واژگانش شامل 2 کلمه اَهههههه و اووووووه میشد:)) تازه اونم وقتی که از یه جایی میوفتاد یا ضربه میخورد:d
اینقدر هم سنگین و سفت و چغر بود که آدم بعد از بازی کردن DS2 وقتی میومد سراغ این حالش به هم میخورد/:)
ولی توی شماره دوم و سوم یه خورده بهش شاخ و برگ دادن.

ضایع اون آلن ـه که خیر سرش هزار تا کتاب نوشته از آخرم توشون کابوس می بینه. :lol: همون اههه و اوههههه به کل هزاران دیالوگ تمام شخصیت های Alan Wake می ارزید. :bighug: پس یعنی همه باید مثل الن تو اولین فرصتی که گیر آوردن در مورد احساساتشون حرف بزنن.:-/ :دی
اصن سطح هیولاهایی که توی Dead Space بود به Alan Wake می رسید؟ اگه اون سیاه ها یه Necromorph ببینن که در جا نابود می شن. :lol:

ضایع اون آلن ـه که خیر سرش هزار تا کتاب نوشته از آخرم توشون کابوس می بینه. :lol: همون اههه و اوههههه به کل هزاران دیالوگ تمام شخصیت های Alan Wake می ارزید. :bighug: پس یعنی همه باید مثل الن تو اولین فرصتی که گیر آوردن در مورد احساساتشون حرف بزنن.:-/ :دی
اصن سطح هیولاهایی که توی Dead Space بود به Alan Wake می رسید؟ اگه اون سیاه ها یه Necromorph ببینن که در جا نابود می شن. :lol:
اتفاقا ایده ای که پشت Alan Wake بود خیلی جالب و هوشمندانه بود:d توی Dead Space تو میتونی نکرومورف ها رو بکشی و بالاخره یه جایی تموم میشن ولی توی Alan توی ذهن خودت درگیری و راه فراری نیست. در مورد دیالوگ ها هم کلا اینجا نیا:d Alan زن داره. این وسط کسی که زن داره با اونی که توی عمرش فقط 2تا کلمه گفته زمین تا زیرزمین تفاوت دارن:d
نکرومورف چیه دقیقا؟ یه آدمیه که یه چیزی از توش زده بیرون:d ولی Taken های Alan Wake برگرفته از ذهن خودتن:d پس هر چقدر بیشتر بزرگشون کرده باشی، بزرگ تر بهت جمله میکنن;)) ناگفته نماند آیزاک کتک خورش ملس بود:d

پ.ن: شخصیت Alan خیلی واقع گرایانه تر کار شده ولی یه لباس آهنی که اَخ و پوف میکنه چی از واقعیت میدونه؟
yahoo_4.gif

من هم فکر میکنـم که آیزاک توانائیـه زیادی نداشت :-? :d
گوجیرا :x مقابله به مثل کنی لینک نمیذارـم :d

کلاس پردازش کاراکتر 47 رو که هیچ کدوم از این ها نداره ;;) اینی هم که میگم نظر شخصی نیست و کاملاً فکته ، کسی موخلافه!؟:-b خیلی خب :دی

بعد از اون این رمدی لعنتی اصلاً تنها چیزی که در مورد کاراکترهاش میشه گفت : :x همینه :دی

پس نفرات برتر موشخصن :-" بریم برای گروه بعدی :دی

پ.ن: شخصیت Alan خیلی واقع گرایانه تر کار شده ولی یه لباس آهنی که اَخ و پوف میکنه چی از واقعیت میدونه؟:d
دیگه کم لطفی نکنین دیگه :دی شخصیت پردازی آیزک خیلی خوب کار شده بود. یعنی خوب تونسته بود یه "شخصیت تنهای خسته از همه جا و همه کس" باشه :دی کلا از نظر من آیزک تو بازی هست که بلا سرش بیاد و هرچی باورپذیر تر این حس که داره زجر می کشه و داره سرش بلا میاد رو منتقل کنه شخصیت پردازی بهتری داره از نظر من :دی آیزک هم خیلی خوب این حس رو منتقل می کرد :دی
Alan زن داره. این وسط کسی که زن داره با اونی که توی عمرش فقط 2تا کلمه گفته زمین تا زیرزمین تفاوت دارن:d
نیکول پس چیه این وسط؟ :دی هر از چند گاهی پیداش می شد خرخره آیزک رو می جویید :دی در مورد زن و همسر بحث نکنید که آیزک بدجوری دلش پره :دی

دیگه کم لطفی نکنین دیگه :دی شخصیت پردازی آیزک خیلی خوب کار شده بود. یعنی خوب تونسته بود یه "شخصیت تنهای خسته از همه جا و همه کس" باشه :دی کلا از نظر من آیزک تو بازی هست که بلا سرش بیاد و هرچی باورپذیر تر این حس که داره زجر می کشه و داره سرش بلا میاد رو منتقل کنه شخصیت پردازی بهتری داره از نظر من :دی آیزک هم خیلی خوب این حس رو منتقل می کرد :دی

نیکول پس چیه این وسط؟ :دی هر از چند گاهی پیداش می شد خرخره آیزک رو می جویید :دی در مورد زن و همسر بحث نکنید که آیزک بدجوری دلش پره :دی
نیکول رو که کلا بیخیال:biggrin1: نیکول خیلی وقته مرده و ما اصلا نمیدونیم رفتار آیزاک باهاش چجوری بوده:biggrin1: به نظرم آیزاک یه خورده ماسته:biggrin1: یعنی اونجوری که باید واکنش بده، نمیده. وایمیسته و نگاه میکنه. ولی Alan به نظرم بهتر ساخته و پرداخته شده. آدم حس همزاد پنداری باهاش پیدا میکنه:biggrin1:
باز خوبه زن آیزاک مرده:biggrin1: بدتر از این نیست که بدونی یه گله از شخصیت های داستانت دنبالتن و زنت هم معلوم نیست کدوم قبرستونیه ولی زنده-س:biggrin1:

من موندم تو چی جوری تونستی به داستان پشت Dead Space گیر بدی! :دی یعنی جوری که این نویسنده ها تونستن Scientology رو تو داستان جا بدن خیلی عجیبه و اصلا هم مشکلی نداره و صد مرتبه بهتر از الن ویکه.

توی Dead Space تو میتونی نکرومورف ها رو بکشی و بالاخره یه جایی تموم میشن ولی توی Alan توی ذهن خودت درگیری و راه فراری نیست. نکرومورف چیه دقیقا؟ یه آدمیه که یه چیزی از توش زده بیرون:d ولی Taken های Alan Wake برگرفته از ذهن خودتن:d پس هر چقدر بیشتر بزرگشون کرده باشی، بزرگ تر بهت جمله میکنن;)) ناگفته نماند آیزاک کتک خورش ملس بود:d

ترس از دنیای واقعی عزیزم!:دی من وقتی برای بار دوم داشتم بازی می کردم اصلا به اندازه بار اول نمی ترسیدم چون می دونستم توی ذهنشه و واقعیت نداره، شاید هم تونست یه 20-30 جلسه با تراپیست بزاره و مشکلاتش حل شه.:دی نکرومورف ها هم هیچ جا تموم نمی شن. :دی همش هستن ایشالا بازم میان.:دی. هر وقت هم Isaac کتک می خورد یه قسمت از روحم نابود می شد. :((

در مورد دیالوگ ها هم کلا اینجا نیا:d

Ellie??!!

کل همون دیالوگ به آلان ویک می ارزه.:دی

Alan زن داره. این وسط کسی که زن داره با اونی که توی عمرش فقط 2تا کلمه گفته زمین تا زیرزمین تفاوت دارن:d

هم نیکول، هم الی. ازین لحاظ که کارنامه پر باری داره.:دی بعدشم عمرا آلن بیاد یک سفینه پر از نکرومورف رو واسه یه نامزد بگرده. در ضمن تو سه با اینکه الی دوستش نداشت ولی بازم دنبالش رفت. True Love به اون میگن نه این غرتی بازی ها تو الن ویک.:lol:

من هم فکر میکنـم که آیزاک توانائیـه زیادی نداشت :-? :d
گوجیرا :x مقابله به مثل کنی لینک نمیذارـم :d

جان مارســـتون از تو قبر سلام می رسونه. :-" :دی

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or