این پیروزی چیز خاصی نیست که شادی خوشحالی داشته باشهتا 45 دقیقه دیگه طرفداران کاندیدای محترـم ایجنت 47 بریزین تو تاپیک بمنظور جشن و پایکوبی :d
این پیروزی چیز خاصی نیست که شادی خوشحالی داشته باشهتا 45 دقیقه دیگه طرفداران کاندیدای محترـم ایجنت 47 بریزین تو تاپیک بمنظور جشن و پایکوبی :d
در هر صورت بهانه خوبیه برای دور هم بودن و پایکوبیاین پیروزی چیز خاصی نیست که شادی خوشحالی داشته باشه
:-lبا تبلیغات شدیدی که رقبا میکردن من فکر نمیکردـم حتی تو سه تای اول هم باشـه
چیزی تا گروه بعدی نمونده!
یکی منو بن کنه و این روزا رو نبینم!!!
درست!ولی این کچل خان جنابعالی خوارکش پوشیدن لباسایه گاردایه اون منطقه ایه که توشه و این نه تنها مخفی کاری حساب نمیشه بلکه خیلی کارو راحت تر میکنه و دیگه به دندان مسلح بودنم نیازی نیست:dاون دو عزیز کی از این جلف بازیا کردن آخه؟!البته بیگ باس توو MGS3 یک بار اینکارو کرد که اونم اشتباه کرد حالا!:dبه هر حال رأی هایی که اورده نوشه جونش ما ام به طرفداراش تبریک میگیم اما فکر اینکه بتونه حریف BigBoss یا Solid Snake بشه رو باید از سرش بیرون کنه:dمن خودم از طرفداران این دوشخصیت هستم :d
ولی این دوتا تا دندون مسلح میرن ماموریت مخفی کاری ولی کچل خان با یه جفت کلت و نیم متر سیم میره سر طرف رو بین یه گردان محافظ می بره هیچکس هم خبر دار نمیشه!:d
متاسفانه من نیستم تا ذره ذره آب شدنت رو ببینم
ناک اوت شدن بیگ باس و اسنیک در یه صورت امکان پذیره(اونم اینه که هر دو به هم بیفتن)ولی بیچاره بیگ باس شانس نداشت یه بار اومد عین یه جنتلمن مخفی کنه،باس اشکشو درآورد(آی چه حالی می کردم این اسنیک از باس CQC میخورد)!درست!ولی این کچل خان جنابعالی خوارکش پوشیدن لباسایه گاردایه اون منطقه ایه که توشه و این نه تنها مخفی کاری حساب نمیشه بلکه خیلی کارو راحت تر میکنه و دیگه به دندان مسلح بودنم نیازی نیست:dاون دو عزیز کی از این جلف بازیا کردن آخه؟!البته بیگ باس توو MGS3 یک بار اینکارو کرد که اونم اشتباه کرد حالا!:dبه هر حال رأی هایی که اورده نوشه جونش ما ام به طرفداراش تبریک میگیم اما فکر اینکه بتونه حریف BigBoss یا Solid Snake بشه رو باید از سرش بیرون کنه:d
گروهبان قندلی ترس داره آخه!؟فرار رو بر قرار ترجیح دادی؟؟؟