X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اوه اوه این چه پستی بود دادی اینجا حسین مگه از جونت سیر شدی؟:-/:d
حالا فکر کردی چون بروس علی هستی کسی نمیزنتت؟ اینجا همه یا جوتسو های ناراتوی بلدن:d یا رفیق فابریکشون دانته و ورجیله:d

همه رو باید با یه ضربه نابود کنم :)) با این انتخاب های تخیلی :)) ولی دانته و ورجیل و فعلا مجبورم بی خیال بشم . اونا قدرتهای اهریمنی دارن :d اما از پس بقیه بر میام :d البته ورجیل و کشتم پیدا نکردم نامرد و . میخواد از پشت غمه بزنه =))

HosseinBrusli
دوست عزیز و گرامی لطفا جو این تاپیک رو بهم نزنین و این نظرسنجیهایی که گفتین همه با موافقت اکثریت انجام شده و همه راضی بودن!!!
اون 47 و مکس پین هم بنده پیشنهاد دادم که یکی از شلوغترین و جنجالی ترین نظرسنجیها شد!!
مشکلی داشتین با قبلیا همون موقع میومدین و دلیلاتون رو میگفتین!!!
در ضمن اینجا کسی اجازه توهین به هیچ کاراکتری رو نداره پس خواهشا پستتون رو در مورد گوردون فریمن اصلاح کنین!!!

همه رو باید با یه ضربه نابود کنم :)) با این انتخاب های تخیلی :)) ولی دانته و ورجیل و فعلا مجبورم بی خیال بشم . اونا قدرتهای اهریمنی دارن :d اما از پس بقیه بر میام :d البته ورجیل و کشتم پیدا نکردم نامرد و . میخواد از پشت غمه بزنه =))
بابا حسین دمت گرم یعنی ما پشمیم؟:d یه نگاه به اواتارم بنداز از ابهتش نترسیدی؟:d
بعدشم ورجیل مرامش از این حرفا بیشتره که از پشت غمه بزنه:))بعدشم از اسم تاپیک معلومه دیگه x‌ vs y همچین لازم نیست به هم بخورن فقط باید طرفدار داشته باشن:d یا توی دنیای jprg باشن :d البته بیشتر یا بهتره بگم همهی نظر سنجی ها رو دوستان پیشنهاد میکنن

HosseinBrusli
دوست عزیز و گرامی لطفا جو این تاپیک رو بهم نزنین و این نظرسنجیهایی که گفتین همه با موافقت اکثریت انجام شده و همه راضی بودن!!!
اون 47 و مکس پین هم بنده پیشنهاد دادم که یکی از شلوغترین و جنجالی ترین نظرسنجیها شد!!
مشکلی داشتین با قبلیا همون موقع میومدین و دلیلاتون رو میگفتین!!!
در ضمن اینجا کسی اجازه توهین به هیچ کاراکتری رو نداره پس خواهشا پستتون رو در مورد گوردون فریمن اصلاح کنین!!!

کجا همه راضین :d هیچ کدوم از رفیقای من نمیدونستن این نظر سنجی ها بر گزار شده :d
47 و مکس پین رو هم دمت گرم که کلی خندیدیم :d

حالا گناه کردیم الان اومدیم ! :| توهین نکردم که . ابله ، یعنی نادون . یعنی چیزی بارش نیست :d ولی به خاطر گل روی شما . تغییرش میدم :d بالاخره یه حرفی باید بخوره اون گوردون فریمن . وگرنه اسمون میاد زمین :))

بابا حسین دمت گرم یعنی ما پشمیم؟:d یه نگاه به اواتارم بنداز از ابهتش نترسیدی؟:d
بعدشم ورجیل مرامش از این حرفا بیشتره که از پشت غمه بزنه:))بعدشم از اسم تاپیک معلومه دیگه x‌ vs y همچین لازم نیست به هم بخورن فقط باید طرفدار داشته باشن:d یا توی دنیای jprg باشن :d البته بیشتر یا بهتره بگم همهی نظر سنجی ها رو دوستان پیشنهاد میکنن

اقایی :d اواتارت خیلی مظلوم و سرافکنده هست . انگار خیلی دلش پره و ناراحته . اون اواتارت به بروسلی نمیرسه . دانته و ورجیل که جای خود :d اون 2 تا دست شیطانم از پشت بستن .

شیطان بزرگ :
دانته و ورجیل - شیطان کوچک آمریکا :))=))=))

---------- نوشته در 02:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 AM ارسال شده بود ----------

اتفاقاً تا اونجایی که تونسته گذاشته
بقیه اش رو خیلی پایه ای میتونی این 500 صفحه رو شخم بزنی پیدا کنی آدرس بدی بگذارن ;;)
به یکی بیشتر که بی احترامی نکردی :-w

تو بودی شخم میزدی ؟! تراختورم مگه !؟ :d اصلاح شد داداش :d ولی باید یه چیزی میگفتم ، وگرنه میمردم :))

تو بودی شخم میزدی ؟! تراختورم مگه !؟ :d
نه :دی ولی نمیام هم بگم چرا لینک بیوگرافی همه تو اون تاپیک جمع بندی نیست که!!
ببین خودت هم بخوای الآن نمیتونی 500 صفحه رو بگردی 7700 تا !!!! پست رو بخونی ببینی بیوگرافی فلان کس کجاست! خــــــــیلی کار سختیه
پس اگه میبینی لینکی اونجا نیست حق بده دیگه :دی
اصلاح شد داداش :d ولی باید یه چیزی میگفتم ، وگرنه میمردم :))
مرسی :دی

گوردون فریمن هم مقدسات و این حرف ها نیست ولی کاراکتریه که خیلی از بچه های اینجا خیلی خیلی دوسش دارن وقتی بش بی احترامی بشه یه جورایی به اون ها هم بی احترامی میشه دیگه :دی
طرف فرضاً از 2006 اینجاست آواتارش 7 ساله که گوردن فریمنه ، حالا بیست سال هم هست بازی جدیدی ازش نیومده ها :دی

نه :دی ولی نمیام هم بگم چرا لینک بیوگرافی همه تو اون تاپیک جمع بندی نیست که!!
ببین خودت هم بخوای الآن نمیتونی 500 صفحه رو بگردی 7700 تا !!!! پست رو بخونی ببینی بیوگرافی فلان کس کجاست! خــــــــیلی کار سختیه
پس اگه میبینی لینکی اونجا نیست حق بده دیگه :دی

مرسی :دی

گوردون فریمن هم مقدسات و این حرف ها نیست ولی کاراکتریه که خیلی از بچه های اینجا خیلی خیلی دوسش دارن وقتی بش بی احترامی بشه یه جورایی به اون ها هم بی احترامی میشه دیگه :دی
طرف فرضاً از 2006 اینجاست آواتارش 7 ساله که گوردن فریمنه ، حالا بیست سال هم هست بازی جدیدی ازش نیومده ها :دی

به جان امین من تازه فهمیدم گوردون فریمن کیه ! :d همین الان سرچ زدم عکسش اومد !!! :d به قول خودت 7 سال میشه بازی جدید ازش نیومده ! اون موقع همکه هالف لایف بازی کردم اصلا این کاراکتر رو ندیدم توش :d اون زمان هم که با اون سلاح مذخرف مغناطیسی ، باید یه تخته ای رو جابه جا میکردی که بچه بودیم و مغزمون هنگید و بازی رو به کل شیف دلیت کردیم :))

همون بازی ای که اولش از قایق پیاد میشدی و بعد از پله مرفتی بالا ( یه کلت هم داشت ، از اونایی که خشاب چرخون داره ) و بعد میرسیدی داخل یه جایی که دیوار فنس مانند داشت و کلی چوب و داربست فلزی هم دورش بود .

به هر حال این بچه فریمن ( که با لگد باید برم تو صورتش :)) ) هیچ ربطی به فرمانده مستر چیف نداره . بیشتر توهینی به فرمانده بزرگ هیلو بود اون مقایسه !:d

توی این پست هایی که دوستان گفتن یه چیزی واقعا مهم بود
بعضی از شخصیت هارو واقعا خیلی سخت انتخاب میکنین یا خیلی قدیمین یا خیلی تخصصی و فنی هستن
کسی شناخت سطحی هم ازشون داشته باشه چون دوستان یدفعه ای اطلاعات روش سرازیر میکنن گیج میشه :d

مِستر مَستر مهدی :دی چی شد آخرش به نتیجه ای چیزی رسیدندید!؟

آخرش حرف این گرگ سفیده رو گوش کنیم!؟
که میگن رفته در خفا برای ورجیل رای جمع کرده :-j :دی

هر نظری میدید تگ تیم باشه چون این نظر سنجی این دفعه بر پایه تگ است به گفته:
Head of the White Council Saruman of Many Colours:d>:d

آقا نمی دونم بوده یا نه :d بهرحال که یکی از گزینه های خوب میتونه باشه :

Albert Wesker Vs Nemsis

شاید فکر کنید A Wesker پیروز باشه ولی نمسیس هم واقعا برای خودش فنی داره :d ( منظور خودم نبودم .. اصلا :d )

Nemesis Vs. Pyramid Head
قبلا بوده ولی برگزاری دوباره پیشنهاد می‌شه:دی
مخصوصا الان که من و احسان و علی دانته زدیم تو کار تخریب کرکتر مقابل :دی
------------------
Lady Vs. The Boss
خفن ترین پیشنهاد مخ من:دی

آقایون فقط هر چی می خواین بزارین از انیمه نزارین چون ما که نگاه نمی کنیم کلاً حرفاتون برامون Gibberish هست.:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or