X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ببره مهم نیست مگه قرار بین رای ها دو گروه اختلاف نباشه؟
بهونه دیگه بیار:d
قراره این نظرسنجی تگ تیم باشه پس هرتک به تکی بگید باطله چون تگ تیم از قبل تایید شده فقط کاراکتراش مشخص نیست کلی گفتم همه بدونند
آخه پیروزی با نتیجه مثلا 85% به 15% حال نمیده! :d مطمئن باش بتمن جلوی سوپرهیروی دیگه ای قرار بگیره چنین اتفاقی میفته! تنها شخصی که جلوش قرار بگیره سخت میشه اوضاع،جوکره! :d

فقط تیپ و قیافه نیست
از کلوئی خوشم میاد چون عروسک نیست،شبیه چکشه :biggrin1:
الان یکجورایی به النا توهین کردی؟ :| بزنم لهت کنم؟ :| جزو لیست گناهات این رو هم اضاف کنم؟ :|

2 تا کاراکتر از یه بازی انحصاری PS3 !؟ :-?
نیستمت :biggrin1: چون احتمالاً 60 % بچه ها باشون آشنایی ندارن :biggrin1:

من که با کلوئی ام در هر صورت >:d<
کسی هست با آنچارتد آشنا نباشه؟ :-" آشنا هم نباشن مهم نیست! :-" اصلا این نظرسنجی نیازی به آشنایی نداره :-" میخوایم ببینیم کدوم بانو پرطرفدارتره! بدون هیچ بحث اکشن و گذشته ی زخم دیده و هزار چیز دیگه :-"

الان یکجورایی به النا توهین کردی؟ :|
من اصلاً چیکار النا دارم !؟ /:) در مورد کاراکتر مورد علاقه خودم توضیحات دادم
حالا اینکه فک میکنی النا عروسکه به من ربطی نداره >:d<
بزنم لهت کنم؟ :|
نمیتونی :shrewd:
کلوئی نمیگذاره ازم مثل شیر محافظت میکنه ;;)

*قاطی میکنه*

pol3modd6m8onftmfyj.jpg

:دی

Let's rock , Baby :دی

06569032818269382388.jpg

:دی

کلوئی :x
ستاد مخالفان امیر آکیبا :دی
--------------
احسان Vs مرتضی :-/
من که به علی صلح و صفا رای میدم :دی

آقا این leliana رو هم در تو نظرسنجی بذارید.:دی حریفش هم الیزلبت.هم بازیش تازه اومده هم خودش کاراکتر خفـنی ـه:d
Artyom (شخصیت مترو) در مقابل Jason Brady هم خوبه به نظرم:d

آقا این leliana رو هم در تو نظرسنجی بذارید.:دی حریفش هم الیزلبت.هم بازیش تازه اومده هم خودش کاراکتر خفـنی ـه:d
Artyom (شخصیت مترو) در مقابل Jason Brady هم خوبه به نظرم:d

الیزابت که زوده واسش ولی مطمئن باش درسته للیانای عزیز منو:x میخوره!!!
للیانا رو باید جلوی موریگان انداخت!!!:d
البته للیانا جلوی تریس هم میشه گذاشت که کامل از DA نباشن!!

واقعا من سوال عجیبی برام پیش اومده ؟! ( با احترام به شخصی که مسئول این کار وحشتناک بوده :d )

کدوم عقل کلی کاراکترای زیر رو با هم انداخته!!!!! :-o اخه اینا چه سنخیتی با هم دارن :| کلی خندیدم :|

Sam Fisher Vs. John Marston

نکنیداین کارارو بچها . :d

یا این یکی :

Max Payne Vs. Agent 47 :))

گوردون فریمن بیچاره بدبخت
yahoo_21.gif
( به خاطر آرامش روح پر فتوح فروم اصلاح شد ):))=)) با مستر چیف بزرگ افتاده !!! =)) ( استارتر محترم اون تایپیک هم که زحمت نکشیده لینک صفحات اصلی داستان و بحث این کاراکترهارو بذاره !!! )
دمتون گرم کلی خندیدم :)) اخه چه ربطی دارن به همدیگه ؟!؟!؟!؟ :-s:d مستر چیف تو فضاست ، اون بابا قصه اش یه چیز دیگه هست ، مستر چیف ذره پیشرفته و جنگی داره ، اون لباسش چیز دیگه هست ، داستانهای بازی متفاوته زمین تا اسمون ، اصلا همه چی این 2 تا فرق میکنه . شک دارم اصلا اون کسی که اینا رو انتخاب کرده اصلا تا حالا تو عمرش اینا رو بازی کرده یا نه :d

Gordon Freeman Vs. Master Chief

این یکی رو به هیچ وجه نمیشه ازش گذشت : ( یعنی رسما نابود شدم . شاهکار بچه های این فروم هم مقایسه عجیب و بی نظیر زیره :))=)):))=))=))=))=)):)) )

Isaac Vs. <<<<<< عکس پایین با Meat Boy

Super_Meat_Boy.png

======================

خدا خیرش بده کسی که اینارو انتخاب کرد . کلی مارو خندوند =))=)):))=))

======================

هر کی این کار رو کرده بیاد توضیح بده . :d فرار نکن . بیا توضیح بده :d

آخرین ویرایش:
حسین بروسلی یا یه تیکه از پستت رو که در مورد یکی از بزرگترین کاراکترهای تاریخ صُنعت گیم دادی رو ادیت میکنی
یا به شیوه ی آقا بروزعلی بات برخورد میکنم >:d
( استارتر محترم اون تایپیک هم که زحمت نکشیده لینک صفحات اصلی داستان و بحث این کاراکترهارو بذاره !!! )
اتفاقاً تا اونجایی که تونسته گذاشته
بقیه اش رو خیلی پایه ای میتونی این 500 صفحه رو شخم بزنی پیدا کنی آدرس بدی بگذارن ;;)
کدومش و امین رضا
yahoo_4.gif
از خنده دارم میترکم نصف شبی . اخه این چه مقایسه ای بود
yahoo_21.gif

به یکی بیشتر که بی احترامی نکردی :-w

حسین بروسلی یا یه تیکه از پستت رو که در مورد یکی از بزرگترین کاراکترهای تاریخ صُنعت گیم دادی رو ادیت میکنی
یا به شیوه ی آقا بروزعلی بات برخورد میکنم >:d

اتفاقاً تا اونجایی که تونسته گذاشته بقیه اش رو خیلی پایه ای میتونی این 500 صفحه رو شخم بزنی پیدا کنی آدرس بدی بگذارن ;;)

کدومش و امین رضا :d از خنده دارم میترکم نصف شبی . اخه این چه مقایسه ای بود :))

واقعا من سوال عجیبی برام پیش اومده ؟! ( با احترام به شخصی که مسئول این کار وحشتناک بوده :d )

کدوم عقل کلی کاراکترای زیر رو با هم انداخته!!!!! :-o اخه اینا چه سنخیتی با هم دارن :| کلی خندیدم :|

Sam Fisher Vs. John Marston

نکنیداین کارارو بچها . :d

یا این یکی :

Max Payne Vs. Agent 47 :))

گوردون فریمن ابله :))=)) با مستر چیف بزرگ افتاده !!! =)) ( استارتر محترم اون تایپیک هم که زحمت نکشیده لینک صفحات اصلی داستان و بحث این کاراکترهارو بذاره !!! )
دمتون گرم کلی خندیدم :)) اخه چه ربطی دارن به همدیگه ؟!؟!؟!؟ :-s:d مستر چیف تو فضاست ، اون بابا قصه اش یه چیز دیگه هست ، مستر چیف ذره پیشرفته و جنگی داره ، اون لباسش چیز دیگه هست ، داستانهای بازی متفاوته زمین تا اسمون ، اصلا همه چی این 2 تا فرق میکنه . شک دارم اصلا اون کسی که اینا رو انتخاب کرده اصلا تا حالا تو عمرش اینا رو بازی کرده یا نه :d

Gordon Freeman Vs. Master Chief

این یکی رو به هیچ وجه نمیشه ازش گذشت : ( یعنی رسما نابود شدم . شاهکار بچه های این فروم هم مقایسه عجیب و بی نظیر زیره :))=)):))=))=))=))=)):)) )

Isaac Vs. <<<<<< عکس پایین با Meat Boy

Super_Meat_Boy.png

======================

خدا خیرش بده کسی که اینارو انتخاب کرد . کلی مارو خندوند =))=)):))=))
اوه اوه این چه پستی بود دادی اینجا حسین مگه از جونت سیر شدی؟:-/:d
حالا فکر کردی چون بروس علی هستی کسی نمیزنتت؟ اینجا همه یا جوتسو های ناراتوی بلدن:d یا رفیق فابریکشون دانته و ورجیله:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or