X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
وزیر بنده کیست؟ نظر سنجی بعدی را پیدا کن!:d

وحید، تو که از خودت نظر در کردی، یه عکس بذار ببینیم با چی طرفیم:d

یعنی عکس از دو گروه بزارم ؟ :d

بفرما اینا Avengers هستند از کمپانی و ناشر Marvel :
ultimate_comics_avengers_cover-1024x777.jpg

اینا هم Justice League تشریف دارند از کمپانی و ناشر DC :

url

بیوگرافی هم خواستید از تک تک شخصیت های هر دو جناح براتون می نویسم :d:x چیکار کنیم دیگه خراب بچه ها هستیم :d

پ.ن : از همین الانم بگم رای من JL ;;)>:d

خب ببینین دوستان چندتا انتخاب داریم:

1- تگ تیم بتمن به زمان دیگه ای موکول میشه. بنا به درخواست یکی از دوستان. ولی بگم این مورد حتما اجرا میشه.
2- تگ تیم کلوئی و النا VS للیانا و موريگان.
3- Vaas Vs. Handsome Jack (اینو چون دیکتاتورم میگم:d)
4- Clayman Vs. Earthworm Jim (اینم متاسفانه بر میگرده به دیکتاتوری اینجانب:d)
5- Justice League Vs. Avengers

پیشنهاد دیگری تا اطلاع ثانوی پذیرفته نیست:d فعلا از همینا انتخاب کنید.

شماره ی 2 رو مخالفم! یک طرف انحصاریه کاملا و یک طرف نیست! :d اینجوری در حق النا و کلوئی ظلم میشه :-" ولی وقتی جفتشون انحصاری باشن، یا جفتشون نباشن مشکلی پیش نمیاد :-"

من با هیچکدوم موافق نیستم:p ولی هرکدوم رو گذاشتید(غیر از شماره 2 ) موشکلی ندارم! :d فقط بیوگرافی یادتون نره:-"

بیوگرافی هم خواستید از تک تک شخصیت های هر دو جناح براتون می نویسم :d:x چیکار کنیم دیگه خراب بچه ها هستیم :d
تعدادشون خیلی زیاده! به نظرم بیوگرافی رو بنویس،هر موقع تموم شد به علی بگو تا نظرسنجی بعدی رو این بزاره! :d اینجوری تا روز آخر نظرسنجی همینطور در حال بیوگرافی نوشتنی:-" اونایی که زودتر بیاد میتونه توی رای تاثیر بزاره:-" یک سریشم شاید ول بشه>:)
البته این پیشنهاد من بود:-" اگر فکر میکنی میتونی تو این 1 هفته،همشون رو بنویسی که بسیار هم عالی>:)

من کلا مخالفم قرار بود تگ تیم باشه چه بت من باشه چه نباشه موریگان هم پذیرفته نیست چون قبلا بوده:d
تگ تیم از شخصیت‌های منفی باز پیشنهاد میشه>:d<
اگر پیشنهادم قبول نشه با Head of the White Council Saruman of Many Colours طرف حسابید:d

بعدیو یه Nvidia Vs ATI بذار ببینیم دنیا دست کیه! :دی
بعضیا واقعا فکر کردن خبریه :دی

یعنی اینو قبول نکنید با کف گرگی می‌رم تو صورت جناب دیکتاتور:دی
Vaas Vs. Joker
البته اگر دیکتاتور، این جدیده باشه که اصلا نمی‌شه سمتش رفت:دی
کصافط به آرنولد هم رحم نمی‌کنه :| :دی

4- Clayman Vs. Earthworm Jim (اینم متاسفانه بر میگرده به دیکتاتوری اینجانب
:d
)

اورین اورین :دی
<------------------- =هر کی به غیر این رای بده b-)

باز خوبه آقای دیکتاتور گفت از این 5تا انخاب کنید,با اینکه بسیار مشتاق حضور تریس و للیانا هستم ولی هیچ ربطی این دوتا به النا و کلوئی ندارند پس باشه گزینه 5 هرچند Avengers هیچ شانسی ندارند!!!:d

شماره ی 2 رو مخالفم! یک طرف انحصاریه کاملا و یک طرف نیست! :d اینجوری در حق النا و کلوئی ظلم میشه :-" ولی وقتی جفتشون انحصاری باشن، یا جفتشون نباشن مشکلی پیش نمیاد :-"

من با هیچکدوم موافق نیستم:p ولی هرکدوم رو گذاشتید(غیر از شماره 2 ) موشکلی ندارم! :d فقط بیوگرافی یادتون نره:-"

تعدادشون خیلی زیاده! به نظرم بیوگرافی رو بنویس،هر موقع تموم شد به علی بگو تا نظرسنجی بعدی رو این بزاره! :d اینجوری تا روز آخر نظرسنجی همینطور در حال بیوگرافی نوشتنی:-" اونایی که زودتر بیاد میتونه توی رای تاثیر بزاره:-" یک سریشم شاید ول بشه>:)
البته این پیشنهاد من بود:-" اگر فکر میکنی میتونی تو این 1 هفته،همشون رو بنویسی که بسیار هم عالی>:)

تو کاریت نباشه امیر چنان از دو جناح براتون بایو مینویسم که زبون هاتون رو بخورید :d اگه بچه های خوبی هم بودید به شخصیت های فرعی دو جناح هم اشاره های کوچیکی میکنم . ;;):d بهرحال عمرمون رو پای این کمیک ها گذاشتیم :d

زدين آرزوي منو نابود كردين كه :d گزينه دو به اين خوبي.5 خوبه منتهي من با اين Justice League Vs. Avengers يه مشكل دارم اونم اينكه اينجوري بتمن در مقابل ايرون من قرار ميگيره (انتخاب خيلي سخته:-s).

بفرما اینا Avengers هستند از کمپانی و ناشر Marvel :

اینا هم Justice League تشریف دارند از کمپانی و ناشر DC :

فک نکنم مارولی ها حرفی برای گفتن داشته باشنا :-?

اختلافش 100 به 20 میشه در بهترین حالت :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or