Outer Heaven
کاربر سایت
برای اینه کسی نمیاد؛که این تاپیک دیمو کراتی است فقط باید شما بگی کی در مقابل کی باشه؛خوب ما هم کاربر این انجمنیم یه حقی انتخاب هم به ما بدهدوستان حیفِ زحمت کساییه که بیوگرافی می نویسن
لطفا نزارین تاپیک بخوابه
با تشکر
برای اینه کسی نمیاد؛که این تاپیک دیمو کراتی است فقط باید شما بگی کی در مقابل کی باشه؛خوب ما هم کاربر این انجمنیم یه حقی انتخاب هم به ما بده
Dante VS Raiden
:d
پس اینا چین درخواست دادند؟؟؟؟؟(تازه من خودم درخواست دادم فکر کنم اصلا صاحب این تاپیک،به پست من نگاه نکرد تا پاسخی بده یا درخواستمو قبول کنه)MR VASS VS RAUL MENNDEZ :d
من که یه تازه واردم به این تاپیکبرای اینه کسی نمیاد؛که این تاپیک دیمو کراتی است فقط باید شما بگی کی در مقابل کی باشه؛خوب ما هم کاربر این انجمنیم یه حقی انتخاب هم به ما بده
head pyramid در سایلنت هیل و t-078 که اخر رزدنت اویل 1 میکشیمش رو بذارید:d اگرم نمیذارید اینو بذارید: nemsis و t-078
نهی نهی اصلا همش که شد انتخاب شما یه بارم نظر این داداش کوچولو جناب VASS در مقابل رائول منندز دیگه !!!!!!!
این دو کارکتر را بزارید خیلی خوب میشه
الکاترازvsکاپیتان سوپ
Price VS Soap
دو رقیب همیشگی :
Snake Vs. Sam Fisher
Prince Vs. DANTE
Raiden vs Ryu Hayabusa.
For The Love of HnS
The Prince Vs. Altair
The Prince منظور شاهزاده هست تو شاهزاده ایرانی:d
اینا درخواست نیست؛خودش یهو میگه باید این دو کارکتر بشه رای ما نخواستیکی از دوستان صفحه قبل گفت، من هم یه بار دیگه بگم!
vaas با منِندز
هر دوشون هم واسه سال پیش بودن و تر و تازه ان:d جفت شون هم موجوداتی دیوانه!:d
پس اینا چین درخواست دادند؟؟؟؟؟(تازه من خودم درخواست دادم فکر کنم اصلا صاحب این تاپیک،به پست من نگاه نکرد تا پاسخی بده یا درخواستمو قبول کنه)
من خودم با Alan Wake در مقابل Ethan Mars موافقم :biggrin1:
اگر موافقین لایک بزنین تا نظرسنجی این دفعه رو انتخاب کنیم
سپاس
خوب درسته؛پس درخواست های که من اون چند کاربر داده بودند چه اجرا میشود یا؛ناخوانده باقی می ماندتعداد کسایی که این پیشنهاد رو لایک کرده بودن از اون دوتای قبلی بیشتر بود.
خوب درسته؛پس درخواست های که من اون چند کاربر داده بودند چه اجرا میشود یا؛ناخوانده باقی می ماند
خوب حداقل درخواست یکی رو قبول کنهحالا از کجا میدونی ناخوانده میمونن؟ حتما باید بیاد بگه ممنون که درخواست دادین حتما بررسیش میکنم؟