یه عکسی توی دو تا پست بالاتر هست ؟! کسی اونو ببینه برای کل بازیسنتر Facepalm میذارهما نمیگین پیروزی مال سمه,ما میگیم سم چیزی از Big Boss کم نداره و شما دیگه دارین زیادی شلوغش میکنین!!
هرچند من میگم سم خیلی کارش درست تره!!![]()
کاش نظر سنجی رو عوض میکردید، دو تا سم میزاشتید یه سم جدید و یه سم قدیمی، اگه قدیمیش بود من به سم رای میدادم، ولی با این سم جدید من به big boss رای دادم
اصلاً فکر نمیکردم کسی هم باشه که سم رو مستحق تر به پیروزی بدونه ! بابا ایول دارین![]()
بابا MGS و SC كوچكترين ربطی به هم ندارناینجا جو همیشه فان بودهاگه می خواست تاپیک خشکی باشه الان در حال پست دادن در صفحه ی 167 نبودم
![]()
بابا متال گیر ها روی pc هم اومدن نمیشه بگیم با این همه اسم و رسم و سر و صدا کسی که pc فن هم هست اصلاً طرفش نرفتهمن یه نگاه کوچولو موچولی به اسامی رای دهنده ها کردم. به نظر من اکثر کسایی که به بیگ باس رای دادن گیمر فقط و فقط کنسولی هستن. خوب سبک مورد پسند کنسولی ها هم اصلا با سبک PC جور درنمیاد.
این چیزی رو ثابت نمی کنه SC تمام نسخه هاش برای کنسول اومده و تقریبا همه کنسولیها بازی کردنش.این متال گیره که PC بازا بازیش نکردن(منهای شماره اولش که مال 15 16 سال پیشه).بعدشم معمولا کنسول بازا Pc هم بازی می کنند بعضی PC بازان که عارشون میاد با کنسول بازی کنن.میگی نه یه سر به امضاها و پلتفرماشون بزن.من یه نگاه کوچولو موچولی به اسامی رای دهنده ها کردم. به نظر من اکثر کسایی که به بیگ باس رای دادن گیمر فقط و فقط کنسولی هستن. خوب سبک مورد پسند کنسولی ها هم اصلا با سبک PC جور درنمیاد.
فکر کنم pc خودش یه بازی توی این سبک به اسم Thief دارهاین چیزی رو ثابت نمی کنه SC تمام نسخه هاش برای کنسول اومده و تقریبا همه کنسولیها بازی کردنش.این متال گیره که PC بازا بازیش نکردن(منهای شماره اولش که مال 15 16 سال پیشه).بعدشم معمولا کنسول بازا Pc هم بازی می کنند بعضی PC بازان که عارشون میاد با کنسول بازی کنن.میگی نه یه سر به امضاها و پلتفرماشون بزن.
بعدشم برادر همچین میگی سبک PC یکی ندونه فک میکنه Age of empire هستش.
نه فقط سینا فیشر و دوستان دیدنیه چیزی هم تو صفحات قبل دیدم که احسان چوجی() یه چیزی گفت که خندم گرفت
گفت: "تو MGS ها میشه تمام بازی رو بدون اینکه حتی یه نفر رو بکشی تموم کرد. آیا تو SC میشه؟ جواب خیر هست."
میخوام ازت بپرسم به جز Conviction، تا حالا SC دیگه ای از نزدیک دیدی؟چون با این جملت، بعید میدونم. تو همین Conviction هم به جز بعضی جاهای خاص، میشه با H2H Takedown و بدون اسلحه اکثر مراحل رو تموم کرد. تو 4 تای قبلی که بماند.
بسیار عالیبه جز افرادی که هدف ماموریت هستن، یعنی یا باید کشته بشن، یا اطلاعات خاصی ازشون گرفته بشه، بله میشه بدون درگیر شدن هم تموم کرد.
عکس هم نیازی نیستحرف خودت رو قبول داریم![]()
![]()