X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
هر کاری که میشه از عکس گرفته تا بحث و ... :دی

یعنی می خوای بگی متال گیر گیم پلی نداره و فقط داستانش به اینجا رسوندتش ؟ :دی شفاف سازی کن راحت تر بجوابیم :دی

همون اندازه که Splinter cell داستان داره متال گیر هم گیم پلی داره!!
و همون اندازه که داستان متال گیر شاخه گیم پلی Splinetr cell هم شاخه!!
:d
من نمیگم داستان Splinter cell یا گیم پلی متال گیر ضعیفن,اتفاقا خیلی هم قوی هستن ولی جنبه های دیگه بازی میچربه بهشون!!

آخرین ویرایش:
همون اندازه که Splinter cell داستان داره متال گیر هم گیم پلی داره!!
و همون اندازه که داستان متال گیر شاخه گیم پلی Splinetr cell هم شاخه!!
من نمیگم داستان Splinter cell یا گیم پلی متال گیر ضعیفن,اتفاقا خیلی هم قوی هستن ولی جنبه های دیگه بازی میچربه بهشون!!
متال گیر از بهترین گیم پلی ها رو داره ! حالا زمان بازی مثلاً میره توی دهه ی 80-90 و اینا دلیل نمیشه بازی گیم پلی اش کامل نباشه ! متال گیر سبک گیم پلی ـش طوریه که هزار تا گجت و وسایل مخفی کاری مدرنِ تازه از کارخونه دراومده بهت نمیده ! بیشتر تاکیدش اینه که بدون وسایل و با هوش خودت مخفی کاری کنی تا با انواع وسایلی که بشر به چشم ندیده ! توی متال گیر بیشتر تمرکز کار روی استتار هست اینکه با سینه خیز رفتن یکی شدن با محیط و از این قبیل کارها از محیط استفاده کنی و از بین ملت رد بشی نه می تونی حرکات آکروباتیک بزنی و از در و دیوار و نرده و میله و لوله آویزون بشی از از صد جا بری بالا :دی به معمول ترین روش های ممکن می تونی مخفی کاری کنی ! ولی توی sc بیس کار روی این حرکات گذاشته شده ! اینکه توی sc انواع وسایل پیشرفته در اختیارت هست ولی توی mgs خیلی ساده کارها انجام میشه به هیچ وجه دلیل بر ناکاملی گیم پلی ـش نیست :دی

برخی از دوستان یه جوری اه و ناله میکنن
ابرو رفت..بدبخت شد بیچاره شد نمی دونم از این قبیل حرفا که ادم واقعا نمی دونه بخنده یا گریه کنه...
سم فیشر که جلو حسن کچل عقب نمونده ....یا جلو شخصیت کمی عقب نمونده که این همه افسردگی میگیرین..

بی خیال شین...قباحت داره

نامردها. Big Boss رو باز هم با تقلب کشیدین جلو. :دی
من موندم چرا کلا شخصیت هایی که یه جورایی با سونی و PS3 ارتباط دارن مدام اول میشن؟ :دی
متقلب ها، متلقب ها :دی

من موندم چرا کلا شخصیت هایی که یه جورایی با سونی و PS3 ارتباط دارن مدام اول میشن؟ :دی

وحيد جان يه نگاه به تعداد راي ها بكن . :d

2 برابر اون چيزي هست كه من حدس زدم و اختلاف 40 شده:d

عيب نداره ايشالا نظر سنجي بعدي سم فيشر رو ميدازيم با يه شخصيت كمتر شناخته شده تا شايد بتونه برنده بشه :d

ربطی به PS3 نداره کلا اینکه BigBoss رو با سم فیشر مقایسه کرد همین میشه...تازه اینجا خیلی به SC ارادت دارن مطمئنا تو سطح جهانی فاصله بسیار بسیار بیشتره...
خدایی این جمله کل داستان سری SC رو می ارزه....

Boss...you only need one snake. No... The world would be better off without snakes​

cviqj5mecrye3k8pprl.png

باز میگفتی اسنیک یه چیزی ! اونم به فقط به خاطر 4 که معلوم نیست اونم مولتی بشه یا نه ! بیگ باس که روی انواع کنسول ها حضور داشته :| کلاً این وصله ها به رئیس بزرگ و خاندان مقدسش نمی چسبه ! :دی

خب عزيزم اين يه قانونه كه سوني هميشه اوله چون فنهاش ادمهاي با وجداني هستن كه بازيه 2 تومني نميتونه مغزشونو شستشو بده و نظرشونو عوض كنه:d
مثه مرد همچنان فنه سينه چاك سوني هستن:d

تقریبا 24 ساعت دیگه سم یه نفس راحت میکشه:d

وحید جان تقلبی در کار نبوده یعنی چی شخصیت مورد علاقتون رای نمیاره انگ تقلب میزنید اون از لارا اینم از این:|
بسوزید:d

آقا ربطی به PS3 داشتن یا نداشتن نداره هرکی MGS3 رو توو MGS HD Collection بازی کرده باشه کاملاً با کمالاتش آشنا میشه!!!

آقا ربطی به PS3 داشتن یا نداشتن نداره هرکی MGS3 رو توو MGS HD Collection بازی کرده باشه کاملاً با کمالاتش آشنا میشه!!!
اصلا به نظر من کلا بحث MGS 3 جدا هستش.واقعا بازی بینظیری بودش.همچنین دارم میبینم که بیگ باس نظر سنجی رو برده.:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or