X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نه بابا کاری با آبرو نداره، طبیعیه. هر کرکتری در برابر رئیس بزرگ قرار بگیره سر تعظیم فرود میاره. هنوز هم سم رو می‌دوستیم ولی خوب در جای خودش:d

حالا آبروش هم نرفته باشه له که شد:d

دوستان خواهشا دقت كنيد همان طور كه از اول هم پيشبيني ميكردم بيگ باس با اختلاف بيش از 20 راي ، سم ماهيگير رو به قايق ابدي فرستاد :d

خدا ميدونه اختلاف تا 5 روز اينده چقدر بشه !:))

احسان وارد میشود :دی یکی از مسئولین آپ نگه داشتن تاپیک (البته اگه قابل بدونید :دی)

92560638317187010143.jpg

این هم گذری از بازی رئیس بزرگ از این دور و ورها :دی MGS 3 : snake eater :دی

هیچکدوم از طرفدارای سم انتظار پیروزیش رو نداشتن ولی این هیچی از ارزشهای سم کم نمیکنه!!
سم شخصیتیه که کمتر تو دنیای بازیها معرفی شده و یدونست!!
واقعا با این عذابهایی که تو زندگی کشیده نمیشه دوسش نداشت!!:x
سم و عذاب؟؟
Big Boss با دست های خودش The Boss رو،استادش رو،کسی رو که بیشتر از هرکسی تو دنیا دوستش داشت رو کشت!(تازه بعدش ایوا بهش گفت که یه جورایی The Boss بی گناه بوده و همه این ماجراها ماموریت آخرش بوده!وقتی Volgin یه بمب اتم به کارخونه Sokolov میزنه،تنش جنگ سرد بین آمریکا و روسیه افزایش پیدا میکنه.The Boss مامور میشه که تمام قضایای Snake Eater رو عهده دار بشه و از وقوع یک جنگ جهانی جلوگیری کنه.)
تو PW هم میلر تو زرد از آب درومد و......
البته منکر شخصیت جذاب سم نیستیم ولی رئیس بزرگ یه چیز دیگس!!!:d

سم و عذاب؟؟
Big Boss با دست های خودش The Boss رو،استادش رو،کسی رو که بیشتر از هرکسی تو دنیا دوستش داشت رو کشت!(تازه بعدش ایوا بهش گفت که یه جورایی The Boss بی گناه بوده و همه این ماجراها ماموریت آخرش بوده!وقتی Volgin یه بمب اتم به کارخونه Sokolov میزنه،تنش جنگ سرد بین آمریکا و روسیه افزایش پیدا میکنه.The Boss مامور میشه که تمام قضایای Snake Eater رو عهده دار بشه و از وقوع یک جنگ جهانی جلوگیری کنه.)
تو PW هم میلر تو زرد از آب درومد و......
البته منکر شخصیت جذاب سم نیستیم ولی رئیس بزرگ یه چیز دیگس!!!:d

کسی نگفت همه چیز واسه boss گل و بلبل بوده!!:d
من میگم سم شخصیت خیلی جذابی داره با وجود تمام اتفاقاتی که واسش افتاده هنوز هم سرپاست و خم به ابرو نیورده!

ای بابا حالا زدید تو کار تیپ :دی حالا چهره ی سم توی این کانویکشن خوب بود توی قبلیا مثل هیولا بود :دی ولی اگه بحث چهره باشه رئیس بزرگ همچینم بد قیافه نیست اتفاقاً چهره ی به شدت جذاب و گیرایی داره ورژن جوونش :دی صفا کنید :دی
45421341912302008922.jpg

می دونم ایشون جامدشونه ولی چهره واسه باس کبیره دیگه :دی (منظور اینه که اینا کلون باس کبیر هستن :دی)

کیلیپ رو دیدم اشکم دراومد , خیلی قشنگ بود !
قطعا BigBoss ! یکی از شخصیت های بزرگ دنیای گیم که عاشقشم و هر چی در موردش بگم کم گفتم ! اون دیالوگ های اخر MGS4 چقدر قشنگ بود !
البته سم فیشر هم شخصیت محبوبیه و دوستش میداریم ولی خوب هر کرکتری که بخواد در مقابل BigBoss قرار بگیره وضعیتش اینجور که تو نظر سنجی معلومه میشه :d

یک گیف زیبا از Big Boss کبیر که خودم درستش کردم:d
Big Boss در حال ادای احترام جلوی قبر The Boss ..... یکی از سکانس های تأثیر گذار سری متال گیر...

c1hsy40y8rsfp8e2nyrl.gif

------------------------
اختلاف به 30تا رسید!!:d ببینیم میتونه مرز 40 تا رو رد کنه یا نه !!!

آخرین ویرایش:
اخه شخصیت قحطی بودش.کجای این سَم به بیگ باس میخوره!!سَم جای بچه بیگ باس هستش.:dمقایسه این 2 تا مثل مقایسه پیکان با بنز هستش.:d

من به بيگ باس راي دادم چون ادم فوق العاده شجاعيه و پشتكار خيلي خوبي هم داره و به راحتي هم مشكلات نميتونن ناميدش كنن:d
يه جورايي مثه خودم بد پيله هست اين ويژگيشو من تحسين ميكنم:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or