X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها با این حساب فکر کنم Silent Hill تایید شه...
-----
اون رفقایی که میگن نظرسنجی از قبل تعیین میشه و این چیزا فرمالیتست لطفاً از همین ابتدا بیان ببینن که همه دارن نظراتشون میگنا...
-----
بچه ها چه شود Silent Hill و کاراکتراش.... چه بحثی راه بیافته... فکر کنم دیگه James به حقش برسه...
;)

چی شد دوستان؟؟؟
سری سایلنت هیل یا ناروتو؟؟
یکی رو بزارین دیگه!!

دوستان برم بگم نظر سنجی رو عوض کنن؟
هنری و جیمز پس؟
زود تند سریع جواب بدین!!!

خب دوستان با اجازه جمع بندی میکنم:

Clair Redfield VS Jill Valentine
تعداد شرکت کننده ها : 107 نفر
جیل ولنتاین : 57 رای
کلیر ردفیلد : 50 رای

برنده : Jill Valentine به دلایل زیر:

مهم ترین و محبوب ترین بانوی Resident Evil
جیل ولنتاین یکی از شخصیت های کلیدی و اصلی سری بازیای RE هست
حس انجام وظیفه در او خیلی بالاست
کسی هست که تونست یکی از سخت ترین و خطرناک ترین تایرانت های شرکت آمبرلا یعنی Nemesis رو شکست بده.
مصمم و خونسرد-شجاع-جدی-یکی از اعضای استارز سابق.

James Vs Henry رو مثل اینکه اکثریت قبول دارن ، پس خواهشا همینو بزارید...

درود
با اجازه دوستان، به نظرم نظر سنجی پیرامون شخصیت‌های سایلنت هیل اصلاً جالب به نظر نمیرسه، هیچ وجه تشابهی بین کرکترهای سری وجود نداره! مثلاً چه چیزی بین هری و جیمز قابل قیاس هست تا این دو کرکتر رو در مقابل هم قرار بدیم؟
به هر حال دو گزینه نظر سنجی باید مولفه‌ای برای مقایسه داشته باشند، حتی از لحاظ محبوبیت هم نمیشه کرکترهای سری سایلنت هیل رو مقایسه کرد، مقایسه هری ویا هنری با جیمز از لحاظ محبوبیت، مثل مقایسه Cliffy B با بادمجانه!
گزینه‌های جالبی هم برای بحث نیستند.

نظرم رو قبلاً هم گفته بودم، فکر کنم Gordon Freeman در برابر Master Chief جالب تر باشه.

نمیخوام دخالت کنم ولی بحث سر شخصیت‌های سایلنت هیل اصلا جالب نیست. کلا صحبت سر سایلنت هیل یه چیزایی بجز بازی کردن میخواد.

ببین من شدید منتظر Big Boss VS. Sam Fisher ـم ؛ شما این رو بذار ، شیرینیت محفوظ .

نظرم رو قبلاً هم گفته بودم، فکر کنم Gordon Freeman در برابر Master Chief جالب تر باشه.
آقا یه شخصیتی رو بزار که شخصیت داشته باشه از خودش نه برج ذهر مار باشه . اون مستر چیپ اندازه برادر لویجی شخصیت نداره که شما میخوای بزاریش . Gordon Freeman خود کشی میکنه اگه بفهمه اینو :دی
پ.ن : البته نتیجش چیزی جز این نمیشه :

albums1715-picture15378.jpg

درود
با اجازه دوستان، به نظرم نظر سنجی پیرامون شخصیت‌های سایلنت هیل اصلاً جالب به نظر نمیرسه، هیچ وجه تشابهی بین کرکترهای سری وجود نداره! مثلاً چه چیزی بین هری و جیمز قابل قیاس هست تا این دو کرکتر رو در مقابل هم قرار بدیم؟
به هر حال دو گزینه نظر سنجی باید مولفه‌ای برای مقایسه داشته باشند، حتی از لحاظ محبوبیت هم نمیشه کرکترهای سری سایلنت هیل رو مقایسه کرد، مقایسه هری ویا هنری با جیمز از لحاظ محبوبیت، مثل مقایسه Cliffy B با بادمجانه!
گزینه‌های جالبی هم برای بحث نیستند.

نمیخوام دخالت کنم ولی بحث سر شخصیت‌های سایلنت هیل اصلا جالب نیست. کلا صحبت سر سایلنت هیل یه چیزایی بجز بازی کردن میخواد.
احد جان، علی جونم...
با اینکه من برای جفتتونم احترام خیلی زیادی قائلم اما میخوام یه مسئله ای رو بگم...
درسته که صحبت، بحث، تبادل نظر یا هر چیز دیگه ای که میخواید اسمشو بذارید، به جاش خیلی خوب و مفیده اما... نمیدونم چه جوری بیان کنم... ماها به اندازه ی کافی راجع به این شخصیت ها صحبت میکنیم دیگه. منظورم توی تاپیک های مربوطشونه....
اینجا اصلاً فضا و محیطش فرق می کنه... ملاک محبوبیت و طرفداریه.... ملاک داشتن خاطره از شخصیت مربوطست... ملاک بیشتر تفریحه و بیان کردن یه حس درونی راجع به شخصیت مورد علاقه... نه واقعیتی که در مورد اون شخص وجود داره... یا اینکه بیایم فلسفه ی اون شخصیت رو تا فیها خالدون بررسی کنیم...
اصلاً فرض بر اینه که بخوایم این کار رو بکنیم...
خُب احد جان، شما که میگی صحبت در این مورد چیزی به غیر از بازی کردن میخواد و نیازمند دارا بودن یه سری چیزاست... OK، شما چرا لطف نمیکنی و اجازه نمیدی تا بقیه دوستان از داشته ها و اطلاعات شما استفاده کنن.

ببین من شدید منتظر Big Boss VS. Sam Fisher ـم ؛ شما این رو بذار ، شیرینیت محفوظ .
منم به شدت منتظر چنین روزیم... بازم میگم. مطمئنم تاپیک چند تا تلفات میده...
;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or