X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
برد جیل رو به همه تبریک میگم:d
نظر سنجی که تموم شد ولی خواهشا دفعه ی بعد دونفر رو بزارین که معروف باشن.
ببین دوست من، اینکه شما با این دو نفر آشنایی نداری دلیل نمیشه که این شخصیتا معروف نباشن، اگه معروف نبودن که 107نفر تو نظرسنجی شرکت نمیکردن!
هر دوی این کارکترها از معروفترین و محبوبترین های Female دنیای بازی های کامپیوتری هستن.مجلهٔ DNT جیل را به عنوان بهترین زن قهرمان در کنارلاراکرافت نام برده. حتی نامش به عنوان سک*ی ترین شخصیت بازی رایانه‌ای توسط news.com.au جزو ده نفر اول قرار گرفته:d گیم اسپای هم اونو تو لیست ده زن برتر بازی‌ها به عنوان هفتمین نفر قرار داده. کلا از این جور افتخارات زیاد داره:d کلر هم همینطور
یه نظر سنجی که از قبل تعین شده رو الکی خودشون میان پیشنهاد میدن بعدشم همه دارن یه چیزه دیگه میگن باز اونا میان پست میدن پس فلانی با فلانی تایید شد دیگه. مثل این میمونه که همه بگن مرغ و غاز رو بزارین حالا مسئوله بیاد بگه پس اردک و تخم مرغ قبول شد دیگه پس همین رو میزاریم.!!!:eek:
این همه که داری میگی منظورت دقیقا کیه!؟ احیانا خودت که فقط نیستی!!؟:d برو چند صفحه قبل رو دوباره بخون... کلا چند پیج فقط نظرسنجی بود که نظرسنجیه بعدی چی باشه!!!!:d حالا شما و چند نفر دیگه مخالف بودید، قانون نظرسنجی اینه که رأی با اکثریته... چیزی که زیاده وقته و کارکتر برای نظرسنجی:d ایشالله دفعات بعدی از اونایی که شما دوست داری هم میزاریم;)

یه بنده خدایی گفت به Claire Redfield رای بده اما من به جیل دادم تا اون باشه نظرش رو تحمیل نکنه :دی :دی
فاشیست ;)

نظر سنجی که تموم شد ولی خواهشا دفعه ی بعد دونفر رو بزارین که معروف باشن.
بیخیال آرین جان... یعنی واقعاً فکر میکنی Jill معروف نیست...؟ کارکتری که جزء ده زن برتر شخصیت های GAME هستش...

یه نظر سنجی که از قبل تعین شده رو الکی خودشون میان پیشنهاد میدن بعدشم همه دارن یه چیزه دیگه میگن باز اونا میان پست میدن پس فلانی با فلانی تایید شد دیگه. مثل این میمونه که همه بگن مرغ و غاز رو بزارین حالا مسئوله بیاد بگه پس اردک و تخم مرغ قبول شد دیگه پس همین رو میزاریم.!!!:eek:
اینو دیگه بی انصافی میکنی...
خداییش خیلیا موافق بودن... دغدغه ی همه این بود که انتخاب اکثریت در الویت باشه...

سلام به همه
ببخشید یکی دو روزی نبودم شاید این هفته اصلا نباشم
ولی قبلش تکلیف نظرسنجی فعلی رو تعیین میکنم
خیلی سریع پیشنهاداتتون رو بزارید
تا ببینیم کیو بندازیم به جون کی

دوستان سلام
خیلی خوب که همه چی خوب پیش رفت و همه هم راضین :d
حالا دو کاراکتر بعدی رو پیشنهاد بدین ببینم چی بزاریم بهتره
ممنون از همکاری شما
و هم چنین همکاری djamir در مدیریت تاپیک

من هنوز سر حرف خودم هستم!!! چرا که نه؟ یه بار بریم به سری ناروتو و دو شخصیت مهم!!! :
Naruto VS Sasuke
Henry Vs James
همش که اویل نمیشه ، پس سلطان وحشت Silent Hill چی؟؟
اینو هستم فجیع! ولی کو گوش شنوا؟

آخرین ویرایش:
ما هم برد جیل رو به طرفداراش تبریک میگیم :دی
نظر سنجی بعدی بزنید توی کار undead ها مثل وینسنت :دی

ما هم برد جیل رو به طرفداراش تبریک میگیم :دی
نظر سنجی بعدی بزنید توی کار undead ها مثل وینسنت :دی

اتفاقا اون نظر سنجی کلو و سفیروث میخواستم به جای سفیروث همین وینسنت رو بگم ولی نمیدونم چی شد که گفتم سفیروث رو بذار!!!!!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or