X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
جیل خیلی توپه . من عاشق هیکلشم :d
جیل عزیز :xخیلی توپی . نرو با کریس

احد جان، علی جونم...
با اینکه من برای جفتتونم احترام خیلی زیادی قائلم اما میخوام یه مسئله ای رو بگم...
درسته که صحبت، بحث، تبادل نظر یا هر چیز دیگه ای که میخواید اسمشو بذارید، به جاش خیلی خوب و مفیده اما... نمیدونم چه جوری بیان کنم... ماها به اندازه ی کافی راجع به این شخصیت ها صحبت میکنیم دیگه. منظورم توی تاپیک های مربوطشونه....
اینجا اصلاً فضا و محیطش فرق می کنه... ملاک محبوبیت و طرفداریه.... ملاک داشتن خاطره از شخصیت مربوطست... ملاک بیشتر تفریحه و بیان کردن یه حس درونی راجع به شخصیت مورد علاقه... نه واقعیتی که در مورد اون شخص وجود داره... یا اینکه بیایم فلسفه ی اون شخصیت رو تا فیها خالدون بررسی کنیم...
اصلاً فرض بر اینه که بخوایم این کار رو بکنیم...
درود
لیان جون فقط مسئله بحث پیرامون شخصیت‌ها نیست، ملتفت شدی من چه گفتم؟ اصلاً به هیچ صورتی نمیشه مقایسه‌ای بین شخصیت‌های سری سایلنت هیل داشت! اگر از لحاظ محبوبیته که اونوقت مثالی رو که زدم هم قابل قبوله!
مثلاً بنده با نظرسنجیه Claire Redfield Vs Jill Valentine موافقت کردم، چون این دو قابل مقایسه هستند، هر دو شخصیت یک بازییند که سرنوشتشون خیلی شبیه به همه و با هم به نحوی ارتباط دارند، ویژگی‌های مشترک هم زیاد دارند. به سبب همین ویژگی‌ها از لحاظ محبوبیت هم می‌تونند مقایسه بشند.
ولی مقایسه دو شخصیت مثل جیمز و هری مثل این میمونه که یک دفعه، تو خیابون دو نفر رو ببینیم و بدون شناخت مقایسه کنیم! این دو هیچ ارتباط معنوی‌ای هم با هم ندارند به جز اینکه شخصیت‌های دو نسخه مختلف از یک بازیند.
الآن اگراین نظر سنجی گذاشته بشه، به شخصه نمیتونم انتخابی داشته باشم، چون ملاکی برای انتخابم ندارم.

منم با علی جون موافقم! درسته شاید بشه جیمز رو کالبد شکافی کرد ولی در مورد هنری چی؟ خداییش چی؟!!!!:-/
من پشت تلفن بهت گفتم که از هنری خوشم میاد!!! نزنی ها!!:-s:d
پیشنهاد علی خوبه
ناروتو و ساسکه هم خوبه
نمسیس و کله هرمی هم خوبه
اگر پیشنهادی دارین بگین

درود
لیان جون فقط مسئله بحث پیرامون شخصیت‌ها نیست، ملتفت شدی من چه گفتم؟ اصلاً به هیچ صورتی نمیشه مقایسه‌ای بین شخصیت‌های سری سایلنت هیل داشت! اگر از لحاظ محبوبیته که اونوقت مثالی رو که زدم هم قابل قبوله!
مثلاً بنده با نظرسنجیه Claire Redfield Vs Jill Valentine موافقت کردم، چون این دو قابل مقایسه هستند، هر دو شخصیت یک بازییند که سرنوشتشون خیلی شبیه به همه و با هم به نحوی ارتباط دارند، ویژگی‌های مشترک هم زیاد دارند. به سبب همین ویژگی‌ها از لحاظ محبوبیت هم می‌تونند مقایسه بشند.
ولی مقایسه دو شخصیت مثل جیمز و هری مثل این میمونه که یک دفعه، تو خیابون دو نفر رو ببینیم و بدون شناخت مقایسه کنیم! این دو هیچ ارتباط معنوی‌ای هم با هم ندارند به جز اینکه شخصیت‌های دو نسخه مختلف از یک بازیند.
الآن اگراین نظر سنجی گذاشته بشه، به شخصه نمیتونم انتخابی داشته باشم، چون ملاکی برای انتخابم ندارم.
علی دیالوگت سنگین بود... مُخم نکشید...
;)
حالا بی شوخی... گفتم که ملاکت رو ...
می دونی چیه علی؟ بحث راجع به این مورد بی فایدست راستش. تاپیک هم کشیده میشه به یه سمت و سوی دیگه.
----
حال کردی چه زیرکانه از زیر بحث در رفتم...
:p

منم با علی جون موافقم! درسته شاید بشه جیمز رو کالبد شکافی کرد ولی در مورد هنری چی؟ خداییش چی؟!!!!:-/
نمسیس و کله هرمی هم خوبه
اگر پیشنهادی دارین بگین
خداییش هیچی... تو باز نظر دادی...
;)
شوخی کردم Safe
من با کله هرمی و Nemesis هم شدید پایما...

جیمز که عالی است . ولی می توانیم هنری را با هری عوض کنیم تا رقابت حساس تر شود. safety&peace جان این
Nemesis VS Pyramid head واقعا عالی است>:d<

به به!! ۀقا شهاب عزیز!!! شما کجا؟ اینجا کجا؟ نکنه راه گم کردین؟:d
بچه ها نظر علی جون هم بد نیست ها!!! مخصوصا Hilf Life!!!

شخصیت‌های سایلنت هیل واقعا شخصیت هستن. یعنی هر کی میخواد در موردشون نظری بده باید به درونیات اونها توجه کنه و نه ظواهر اونها. اینجا اکثرا ظاهر شخصیت‌ها رو بررسی میکنن.

خب اقا احد عزیز تو یه نظری بده!!! یه بار هم تو پیشنهاد بده!!!!:d
لیکر برابر هانتر خوبه؟:d

خب اقا احد عزیز تو یه نظری بده!!! یه بار هم تو پیشنهاد بده!!!!:d
لیکر برابر هانتر خوبه؟:d
:))
فکرشو کنید که بخواید فلسفه ی وجودی اینا رو با هم بررسی کنیم...
چه شود...
علی خدا خفت نکنه با این پیشنهادهات...

آقا چی شد بالاخره؟؟؟ ، من همونطوری که گفتم با سایلنت هیل خیلی آشنایی ندارم و نمیتونم نظر درستی در این مورد بدم!:d ولی خیلی دوست دارم نظرسنجی در مورد این دوتا باشه تا با گوشه ای از دنیای سایلنت هیل بتونم آشنا بشم! همین قدری که جفت اینا مربوط به سری سایلنت هیل هستن و پا به این تپه شوم گذاشتن کافیه به نظرم:d حتما که نباید از لحاظ معنوی و بعد روانشناختی(!) شبیه هم باشن یا سرنوشتشون شبیه هم باشه یا حتما توی یه نسخه با هم حضور داشته باشن که.... اگه اینجوره چه وجه اشتراکی بین مکس پین با مأمور 47 بود که نظرسنجیشو گذاشتیم؟؟ البته غیر از اینکه جفتشون توی نسخه جدید کچلن!!!:d یا ماریو با سونیک؟؟ فقط تو المپیک با هم به رقابت پرداختن مگه نه هیچ سنخیتی با همدیگه ندارن... از دو دنیای مختلف با قابلیت های مختلف،اهداف مختلف و ...
فقط یه طوری باشه هرکی رو که میزارید برنده از اول مشخص نباشه، اینطوری نباشه که برد جیمز از اول کاملا معلوم باشه....
با چیف و گوردون هم کاملا موافقم:d حالا تا ببینیم چی میشه!!!:)

3385957841_85bf7fcca6_z-300x225.jpg

اون نظر سنجی چیف و فریمن خیلی عالیه ولی بذارید وقتی یه اطلاعاتی چیزی از هیلو 4 اومد یه کم جوگیر بشیم :دی
Ryu Hayabusa Vs. Kratos :دی

بحث بیگ باس کبیر رو وسط نکشید و بیخودی هم کنار هیچ احدی نذاریدش که خودم یه تنه پرچمش میبرم بالا ... :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or