دروداحد جان، علی جونم...
با اینکه من برای جفتتونم احترام خیلی زیادی قائلم اما میخوام یه مسئله ای رو بگم...
درسته که صحبت، بحث، تبادل نظر یا هر چیز دیگه ای که میخواید اسمشو بذارید، به جاش خیلی خوب و مفیده اما... نمیدونم چه جوری بیان کنم... ماها به اندازه ی کافی راجع به این شخصیت ها صحبت میکنیم دیگه. منظورم توی تاپیک های مربوطشونه....
اینجا اصلاً فضا و محیطش فرق می کنه... ملاک محبوبیت و طرفداریه.... ملاک داشتن خاطره از شخصیت مربوطست... ملاک بیشتر تفریحه و بیان کردن یه حس درونی راجع به شخصیت مورد علاقه... نه واقعیتی که در مورد اون شخص وجود داره... یا اینکه بیایم فلسفه ی اون شخصیت رو تا فیها خالدون بررسی کنیم...
اصلاً فرض بر اینه که بخوایم این کار رو بکنیم...
علی دیالوگت سنگین بود... مُخم نکشید...درود
لیان جون فقط مسئله بحث پیرامون شخصیتها نیست، ملتفت شدی من چه گفتم؟ اصلاً به هیچ صورتی نمیشه مقایسهای بین شخصیتهای سری سایلنت هیل داشت! اگر از لحاظ محبوبیته که اونوقت مثالی رو که زدم هم قابل قبوله!
مثلاً بنده با نظرسنجیه Claire Redfield Vs Jill Valentine موافقت کردم، چون این دو قابل مقایسه هستند، هر دو شخصیت یک بازییند که سرنوشتشون خیلی شبیه به همه و با هم به نحوی ارتباط دارند، ویژگیهای مشترک هم زیاد دارند. به سبب همین ویژگیها از لحاظ محبوبیت هم میتونند مقایسه بشند.
ولی مقایسه دو شخصیت مثل جیمز و هری مثل این میمونه که یک دفعه، تو خیابون دو نفر رو ببینیم و بدون شناخت مقایسه کنیم! این دو هیچ ارتباط معنویای هم با هم ندارند به جز اینکه شخصیتهای دو نسخه مختلف از یک بازیند.
الآن اگراین نظر سنجی گذاشته بشه، به شخصه نمیتونم انتخابی داشته باشم، چون ملاکی برای انتخابم ندارم.
خداییش هیچی... تو باز نظر دادی...منم با علی جون موافقم! درسته شاید بشه جیمز رو کالبد شکافی کرد ولی در مورد هنری چی؟ خداییش چی؟!!!!
نمسیس و کله هرمی هم خوبه
اگر پیشنهادی دارین بگین
خب اقا احد عزیز تو یه نظری بده!!! یه بار هم تو پیشنهاد بده!!!!:d
لیکر برابر هانتر خوبه؟:d
نه خوب نی، نتیجه قابل پیش بینیه:dلیکر برابر هانتر خوبه؟:d
احد جون خیلی میخوامت:d کلاً.مستر چیف و گوردن فریمن.![]()