Group X
M.Bison - Street Fighter
Testament - Guilty Gear
Hayate - Dead or Alive
Jago - Killer Instinct
Warning!!
هرکی به Testament رای ندهد به طرز وحشتناکی:
توسط خود تستامنت Haunt خواهد شد :d
ولی آخه کل کل با بهترین کاراکتر فایتینگ؟ :d
انتخاب ایشون کار حاجیته ها
(Dizzy که توی رولیتور اومد ، روستر رولیتور هم که دو به دو کرکترهایی هستن که داستانی به هم ربط دارن ، بیان تستامنت هم بزنن تنگش )
Warning!!
هرکی به Testament رای ندهد به طرز وحشتناکی:
توسط خود تستامنت Haunt خواهد شد :d
این باید به Hisako میخورد تا رقابتشون جالب میشد :d
رأی من . هممم. بزار ببینم:
از بایسون که متنفرم.
این تستمنت هم ... نچ! خوشم نمیاد.
جاگو هم که یه جوریه. ارکید رو بیشتر دوست دارم
ولی هایاته. ازین هم خیلی خوشم نمیاد. ولی خب چون داداش کاسومی چان هست و ازونطرف هم متأسفانه مورد علاقه وایفوی من هیتومی چان (اخه یکی نیست بهش بگه این هایاته چیه آخه)
پس به هایاته رای میدم. به هر حال مخلوق استاد هم هستن :d
این باید به Hisako میخورد تا رقابتشون جالب میشد :d
رأی من . هممم. بزار ببینم:
از بایسون که متنفرم.
این تستمنت هم ... نچ! خوشم نمیاد.
جاگو هم که یه جوریه. ارکید رو بیشتر دوست دارم
ولی هایاته. ازین هم خیلی خوشم نمیاد. ولی خب چون داداش کاسومی چان هست و ازونطرف هم متأسفانه مورد علاقه وایفوی من هیتومی چان (اخه یکی نیست بهش بگه این هایاته چیه آخه)
پس به هایاته رای میدم. به هر حال مخلوق استاد هم هستن :d
ما راضی هستیم به رضای معشوق :d
خب من که از خدامه. منتها Hitomi به Ein خیلی علاقمنده دیگه.البته در اصل مورد علاقه ی آیانه ـس
ما راضی هستیم به رضای معشوق :d دیگه رأی دادم تموم شد دیگه. :dوقتی مورد علاقه وایفوته یعنی رقیب عشقیته، دشمن خونیته نباید بهش رای بدی :d از بایسونم که متنفری، جاگو هم که یجوریه، ای بابا مجبوری به تستامنت رای بدی، ای بابا! :d
بهتر. خیلی هم بهم میان. جفتشون نفرت انگیزن :dآره ،ولی این مال گذشتس و زمان فراموشی هایاتهبه صورت کلی توی سری DOA و در زمان حال ، آیانه بانوی هایاته ـس
خب من که از خدامه. منتها Hitomi به Ein خیلی علاقمنده دیگه.
من واقعا نمی فهمم چی چیه این شخصیت جذابیت داره. یعنی Zack با همه یخمک بودنش بهتر ازینه :d
ما راضی هستیم به رضای معشوق :d دیگه رأی دادم تموم شد دیگه. :d