و باز هم میبینیم که علی به یه بلوند رای داده:d
بعد میاد گلایه میکنه چرا به من میگین بلوند لاور
انصافا فکر نمیکردم کسی فیلیا رو بشناسه. راضیم ازتون:d
و باز هم میبینیم که علی به یه بلوند رای داده:d
بعد میاد گلایه میکنه چرا به من میگین بلوند لاور
انصافا فکر نمیکردم کسی فیلیا رو بشناسه. راضیم ازتون:d
ما هم به بانو ویلیامز رای دادیم:bighug:حقیقتش اولش خنثی بودم و میخواستم به هیچکدوم رای ندم ولی با دیدن عکس ها سریعا فهمیدیم از گمراهان بودیم و باید رستگار شویم
مردک مثلا اومدی تبلیغ کنی بجاش گند زدیاین چه نسخه ایی ازش بود؟! Spin offــه؟! هیچ خوشم نیومد! دقیقا اون مدلی شده بود که من باهاش حال نمی کنم!نکنه فکر کردی منم مثل تو هنتــای اعظم هستم:dمی خوای یه دو تا عکس از Death by Degrees بذارم به عروج روحی برسی ؟ البته اونوقت سایت هم به ملکوت اعلی می پیونده
مردک مثلا اومدی تبلیغ کنی بجاش گند زدیاین چه نسخه ایی ازش بود؟! Spin offــه؟! هیچ خوشم نیومد! دقیقا اون مدلی شده بود که من باهاش حال نمی کنم!نکنه فکر کردی منم مثل تو هنتــای اعظم هستم:d
پ.ن:تو فعلا بجای اینکه سایت رو به ملکوت اعلی بفرستی برو اون عکس هایی که بهت گفتم رو بفرست یا اینکه اعتراف میکنی که سر اون قضیه شکست خوردی
شخصیت محبوب هارو گذاشتن واسه اخر کاری. در صورتی که همون اول میتونستن نینا رو معرفی کنن. البته همه میدونستن که نینا 100 % تو بازی هست منتها اینقدر طولش دادن حسابی همه رو خسته کردن.:d حالا موندم چرا لباس عروس پوشیده:dچه نظر سنجی مبارک و میمونی بود ! نینا همین الان برای تکن 7 تایید شد