X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بنده هم طبق معمول اومدم که شما گمراهان رو به راه راست هدایت کنم:
j376sx6es3hwhrukyoai.png

:دی

و باز هم میبینیم که علی به یه بلوند رای داده:d
بعد میاد گلایه میکنه چرا به من میگین بلوند لاور;;)

انصافا فکر نمیکردم کسی فیلیا رو بشناسه. راضیم ازتون:d

میخواستم به Hisako رای بدم دیدم نظر سنجی مهلتش تموم شده :(:d.

ما هم به بانو ویلیامز رای دادیم:bighug:حقیقتش اولش خنثی بودم و میخواستم به هیچکدوم رای ندم ولی با دیدن عکس ها سریعا فهمیدیم از گمراهان بودیم و باید رستگار شویم:>

جان علی باور میکنی اصلا دقت نکرده بودم نینا هم بلونده؟ لول =))

ما هم به بانو ویلیامز رای دادیم:bighug:حقیقتش اولش خنثی بودم و میخواستم به هیچکدوم رای ندم ولی با دیدن عکس ها سریعا فهمیدیم از گمراهان بودیم و باید رستگار شویم:>

می خوای یه دو تا عکس از Death by Degrees بذارم به عروج روحی برسی ؟ :دی البته اونوقت سایت هم به ملکوت اعلی می پیونده :دی

می خوای یه دو تا عکس از Death by Degrees بذارم به عروج روحی برسی ؟ :دی البته اونوقت سایت هم به ملکوت اعلی می پیونده :دی
مردک مثلا اومدی تبلیغ کنی بجاش گند زدی:|این چه نسخه ایی ازش بود؟! Spin offــه؟! هیچ خوشم نیومد! دقیقا اون مدلی شده بود که من باهاش حال نمی کنم!:|نکنه فکر کردی منم مثل تو هنتــای اعظم هستم>:):d

پ.ن:تو فعلا بجای اینکه سایت رو به ملکوت اعلی بفرستی برو اون عکس هایی که بهت گفتم رو بفرست:> یا اینکه اعتراف میکنی که سر اون قضیه شکست خوردی:p

مردک مثلا اومدی تبلیغ کنی بجاش گند زدی:|این چه نسخه ایی ازش بود؟! Spin offــه؟! هیچ خوشم نیومد! دقیقا اون مدلی شده بود که من باهاش حال نمی کنم!:|نکنه فکر کردی منم مثل تو هنتــای اعظم هستم>:):d

پ.ن:تو فعلا بجای اینکه سایت رو به ملکوت اعلی بفرستی برو اون عکس هایی که بهت گفتم رو بفرست:> یا اینکه اعتراف میکنی که سر اون قضیه شکست خوردی:p

تا وقتی تکن هست که کسی DbD رو برای گیم پلی یا داستانش بازی نمیکنه :دی اگرچه یه نگاه حلاله :دی

پ.ن : اونم حله :دی

چه نظر سنجی مبارک و میمونی بود ! :دی نینا همین الان برای تکن 7 تایید شد :دی

9mhtjlqpppzh5ibk9z3y.jpg

چه نظر سنجی مبارک و میمونی بود ! :دی نینا همین الان برای تکن 7 تایید شد :دی

9mhtjlqpppzh5ibk9z3y.jpg
شخصیت محبوب هارو گذاشتن واسه اخر کاری. در صورتی که همون اول میتونستن نینا رو معرفی کنن. البته همه میدونستن که نینا 100 % تو بازی هست منتها اینقدر طولش دادن حسابی همه رو خسته کردن.:d حالا موندم چرا لباس عروس پوشیده:d

Group XIII

wz63mjqrmf02cw20srm9.jpg

Juri Han - Street Fighter
Ryu - Street Fighter
Hakumen - BlazBlue
MS. Fortune - Skullgirls

پ.ن 1: رسیدیم سمت راست براکت:d Brace yourselves... Khin o khin rizi is coming
پ.ن 2: یه سری ممکنه به یه چیز این گروه بخندن. تا 2-3 گروه دیگه خنده جاشو به گریه میده IYKWIM;;)

pe8ac5b9lmrsmpo877g2.gif

بنا گذار سبک فایتینگ امروزی ، مرد شماره 1 حاضر در دنیای فایتینگ ، نماد ژاپن ، مظهر ابهت و اقتدار و انسانیت ، RYU :دی ریو با اخـــــــــــــتلاف گنده ترینه ، بشتابید لیدیز اند جنتلمن :دی

این بشر از بچگیش تا همین الانش ابهت ازش چکه میکنه :دی

vnlz3ds7b63q8nouad5h.jpg

myp24s4o065g1w81vox3.gif

همین برای اوج ابهت و مردونگیش کفایت میکنه. توی صحرا به طوفان شن میخوره و بی هوش میشه ، بعد که به هوش میاد می بینه یه گرگ کنارش مُرده. خوندن دیالوگ ها رو میذارم به عهده ی خودتون :

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or