X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اوه اوه اوه چه گروه خفنی شده >:) :دی بچه ها گفتنی ها رو گفتن دیگه، من فقط اومدم بگم Ragna و برم :-" :دی
Traitor as always:bighug:

@Dinosaur

گفتیم حالا که مسابقه بین شخصیت های فایتینگ هست، از همه فایتینگ های شناخته شده شخصیت بیاریم:biggrin1: BB و GG خوبن، صبر کن به 2تا گروه آخر برسیم.... رسما تعطیلن. خودمونم نمیشناسیمشون:)):|

@K o j i m a

بازم تو مرتضی. بقیه هم از دم ویروسی شدن توسط علی خائن بلوند پسند:biggrin1:

========

ما که میبازیم ولی با این حال:

i08jup3ibm6ktbxdcomi.gif

استایل شدیدا خسته و کول:biggrin1:

آخرین ویرایش:
آره چون شخصیتش اصلا طرف Yaoi و این چیزا نمیره پس اصلا تایپ تو نیست :d شاید تو اون گروه Amane یا Poison رو بزارن و بری بهشون رای بدی :d
اتفاقا این Yaoi جماعت که راست کار خودتن!:-" اتفاقا دوتا کاراکتری که به درد این حرفا میخورن هم در نام کاربریت مشخصه:-" آواتارت هم نسبت به کاراکترهای محبوب من خیلی بیشتر از این حرفا قیافش به این چیزا میخوره! :D
یه کاراکتری که #امیرپسند باشه ، باید مثل این یارو K' باشه مثلا! :-" (حالا من که KoF بازی نکردم،ولی اگر روزی برم طرفش احتمالا جزو اولین کاراکترهاییه که برش میدارم،مگر اینکه کاراکترهای این تیپی زیاد باشن:-" )
نه این سوسولا که مبارزه بلد نیستن و میرن پشت سر بقیه قایم میشن:p

@K o j i m a

بازم تو مرتضی. بقیه هم از دم ویروسی شدن توسط علی خائن بلوند پسند:biggrin1:

========

ما که میبازیم ولی با این حال:

i08jup3ibm6ktbxdcomi.gif

استایل شدیدا خسته و کول:biggrin1:

عاره علی میاد یه پست میده Toxic پخش میکنه ، همه خائن میشن درجا :d این علی نبود + این احسان منو اغفال نمیکرد الان K' اومده بود بالا :d کی مسئول بن خائنینه؟ :d

باز این علی خوبه شاید دست خودش نیس :d ولی این احسان از سادگیو بی اطلاعی مردم سو استفاده میکنه با عکسای فیک و داستان ساختگی خودش شخصیتارو خراب میکنه :d

من نتم افتضاحه، گیف راه رفتن و Dash کردن K' رو داری بزاری؟ :d بزار فر بخورن :d خداوندگار کوول بودنه K' :bighug:

منم به K'رای میدم.در واقع هیچکدومو نمیشناسم دیدم این مظلوم واقع شده:d

[MENTION=35273]Kaine[/MENTION] مرتیکه پشت من رو خالی نکن!:| همین الان برو به بانو ماکاتو رای بده:> تو هنتـــای اعظم هستی باید حقوق بانوان از هرچیزی برات مهم تر باشه>:)

در مورد هازاما،من از هازاما خوشم میاد:x ولی از ترومی زیاد خوشم نمیاد:|:dالبته هنوز نمیدونم یک نفر هستند یا نه:-"مگه این امتحان ها میزاره یکم بازی کنیم:((
اینقدر هم اسپویل نکنید!!!:|

@Kaine مرتیکه پشت من رو خالی نکن!:| همین الان برو به بانو ماکاتو رای بده:> تو هنتـــای اعظم هستی باید حقوق بانوان از هرچیزی برات مهم تر باشه>:)

در مورد هازاما،من از هازاما خوشم میاد:x ولی از ترومی زیاد خوشم نمیاد:|:dالبته هنوز نمیدونم یک نفر هستند یا نه:-"مگه این امتحان ها میزاره یکم بازی کنیم:((
اینقدر هم اسپویل نکنید!!!:|

فک کردی چرا تا الا رای ندادم ؟ :دی بذار اول آقامونو بفرستیم بالا :دی
===
کول بودن و خفنیت میخوایین ایناهاش :دی

tiypxutm52uvw3x9w23r.gif

@K o j i m a

الان که زدم بالت رو از نظرسنجی حذف کردم حساب کار دستت میاد :دی

فک کردی چرا تا الا رای ندادم ؟ :دی بذار اول آقامونو بفرستیم بالا :دی
===
کول بودن و خفنیت میخوایین ایناهاش :دی

tiypxutm52uvw3x9w23r.gif

@K o j i m a

الان که زدم بالت رو از نظرسنجی حذف کردم حساب کار دستت میاد :دی
آقامون همین الان بالا هست دیگه به رای تو نیازی نداره:>

دیگه راگنا هرچی باشه استایل خسته و کوول نداره :d

حذفش کن :d اتفاقا خوبم هست، طاقت دیدن حذف شدنشو ندارم :(

اگه این گیفه خسته نیست پس چیه :دی مگه داره سینه لرزون میره راگنا ؟ :دی

خب اینم از این ، حذف شد :دی بریم یکی دیگه رو جایگزینش کنیم ، این صعیف صعفا که حتی فن هاشم به بالا اومدنشون ایمان ندارن بدرد نظرسنجی نمی خورن :دی

اگه این گیفه خسته نیست پس چیه :دی مگه داره سینه لرزون میره راگنا ؟ :دی

خب اینم از این ، حذف شد :دی بریم یکی دیگه رو جایگزینش کنیم ، این صعیف صعفا که حتی فن هاشم به بالا اومدنشون ایمان ندارن بدرد نظرسنجی نمی خورن :دی

حالا چون زانو زده؟ :d

آخه میدونی کرکترای شاخ معمولا چون سخته درکشون طرفداراشون کمن :d معمولا همه میرن فن شخصیت اصلی یا هیروئین میشن :d اصلا هم اشاره به فرد خاصی نیست :d

اصن خستگی داره از سر و روش میباره :دی

پس کرکترهای مورد علاقمو ندیدی :دی نصفشون بی نام و نشونن :دی اصن چرا راه دور میری ، نام کاربریم قشنگ مثال نقض حرفهاته :دی همین الان راگنا نبود ، تاپیکو با اسم ماکوتو به آتیش می کشیدم :دی
پ.ن: جدا از شوخی ، اون حرف قبلیمم شوخی بود :دی جدی نگیری ، کلاً بالت توی نظرسنجی از اول نبود :(

شاید دیشب نخوابیده، دلیل نمیشه :d

جدا از شوخی فکر کنم جفتمون بدونیم با هم شوخی داریم :d من خودم‌ راگنارو دوست دارم ولی الان فکر کنم همه فکر میکنن من هیترشم :d

راجب بالت هم فکر کنم قبلا بم گفته بودی نیس :d شایدم Deja Vu داشتم الان ... نمیدونم :d

آخرین ویرایش:
حالا چون زانو زده؟ :d

آخه میدونی کرکترای شاخ معمولا چون سخته درکشون طرفداراشون کمن :d معمولا همه میرن فن شخصیت اصلی یا هیروئین میشن :d اصلا هم اشاره به فرد خاصی نیست :d

اصن خستگی داره از سر و روش میباره :دی

پس کرکترهای مورد علاقمو ندیدی :دی نصفشون بی نام و نشونن :دی اصن چرا راه دور میری ، نام کاربریم قشنگ مثال نقض حرفهاته :دی همین الان راگنا نبود ، تاپیکو با اسم ماکوتو به آتیش می کشیدم :دی
پ.ن: جدا از شوخی ، اون حرف قبلیمم شوخی بود :دی جدی نگیری ، کلاً بالت توی نظرسنجی از اول نبود :(

شاید دیشب نخوابیده، دلیل نمیشه :d

جدا از شوخی فکر کنم جفتمون بدونیم با هم شوخی داریم :d من خودم‌ راگنارو دوست دارم ولی الان فکر کنم همه فکر میکنن من هیترشم :d

راجب بالت هم فکر کنم قبلا بم گفته بودی نیس :d شایدم Deja Vu داشتم الان ... نمیدونم :d

مثل 'K که آرتوروز گردن داره ؟ :دی

الان یکی از بیرون نگاه کنه فک میکنه من و تو و فرشاد به خون هم تشنه ایم :دی
یادم نمیاد ، شایدم گفته باشم :دی ساکورا هم نیست ؛ عزیز دل بنده :(

داشته باشه ام مشکل نداره، تازه کوول ترم میشه :d

شایدم اونا به خون ما تشنه ان چون رسما داریم اینجا چت میکنیم :d

ساکورا چرا دیگه؟ :| باز بالت گمنامه یه چیزی، ساکورا چرا آخه؟ :|

تاپیک نظرسنجیه آقا :دی باید در مورد کرکترها بحث بشه دیگه :دی

کم اومدن تعداد کرکترهای انتخابی از هر بازی :((

من دو‌ دقیقه هم دیگه توو این تاپیک‌ نمیمونم‌ :| نه بالت نه ساکورا, A.B.A و Angel هم حتما نیستن دیگه :(

چه انتظارایی داری :دی توی کل این فروم فک کنم A.B.A و انجلو ، خودم و خودت بشناسیم :دی

Mai Shiranui-chan که هست دیگه؟ :d

یه درصد فک کن وایفوم توی kof توی نظرسنجی نباشه :دی

اوکی حله
yahoo_4.gif

سیر داغ بابا :دی

مرتضی و احسان . میگم عجب مسابقه 100 سوالی راه انداختینا
yahoo_4.gif
اندازه 10 سال همو نقول قول کردین
yahoo_4.gif

حالا بذار سر کرکترهای مرتضی و فرشاد برسه کتلتشون میکنم :دی یه درصد فک کن به این راحتیا در برن :دی
پ.ن : فیروز از الان گرم کن برای بانو :دی

آخرین ویرایش:
مثل 'K که آرتوروز گردن داره ؟ :دی

الان یکی از بیرون نگاه کنه فک میکنه من و تو و فرشاد به خون هم تشنه ایم :دی
یادم نمیاد ، شایدم گفته باشم :دی ساکورا هم نیست ؛ عزیز دل بنده :(

داشته باشه ام مشکل نداره، تازه کوول ترم میشه :d

شایدم اونا به خون ما تشنه ان چون رسما داریم اینجا چت میکنیم :d

ساکورا چرا دیگه؟ :| باز بالت گمنامه یه چیزی، ساکورا چرا آخه؟ :|

تاپیک نظرسنجیه آقا :دی باید در مورد کرکترها بحث بشه دیگه :دی

کم اومدن تعداد کرکترهای انتخابی از هر بازی :((

من دو‌ دقیقه هم دیگه توو این تاپیک‌ نمیمونم‌ :| نه بالت نه ساکورا, A.B.A و Angel هم حتما نیستن دیگه :(

چه انتظارایی داری :دی توی کل این فروم فک کنم A.B.A و انجلو ، خودم و خودت بشناسیم :دی

Mai Shiranui-chan که هست دیگه؟ :d

یه درصد فک کن وایفوت توی kof توی نظرسنجی نباشه :دی

اوکی حله :d

مرتضی و احسان . میگم عجب مسابقه 100 سوالی راه انداختینا:d اندازه 10 سال همو نقول قول کردین:d

تازه الان Warm Upمونه :d فک کن یهو توو لولای بالاتر هازاما بخوره به راگنا :d

ا
حالا بذار سر کرکترهای مرتضی و فرشاد برسه کتلتشون میکنم :دی یه درصد فک کن به این راحتیا در برن :دی

عمم بود راگنارو تبلیغ کرد دیگه؟ :d بشکنه این دست که نمک نداره :d دارم برات :d
حیف که آسوکارو نمیتونم ترول کنم حیف! :|:d

آخرین ویرایش:
مرتضی و احسان . میگم عجب مسابقه 100 سوالی راه انداختینا:d اندازه 10 سال همو نقول قول کردین:d

تبلیغاتم از قبل واسش راه انداختم>:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or