WARRIOR WITHIN
کاربر سایت
اگر بخواهم کینه ای عمل کنم مثل طرفداران بعضی بازی ها! ...(الان میان گیر میدن میگن چرا به TLOU گیر میدی و به ما میگی هیتر کراشبه جان خودم تو توی این دسته ای که میگم نیستی :d )
...فینال رو نباید شرکت کنمچون کاراکتر اول دنیای گیمم از مکس باخته،کاراکتر دومم هم از بتمن!
پس از جفتشون باید کینه به دل بگیرم و جفتشون رو حذف کنم!
(@ علی صلح و صفا : کلا ببند نظرسنجی رو که پیروز نداشته باشه مسابقات
)
آیزاک و اسکورپیون چه ربطی به هم دارن ؟!برای دوستانی که علاقه دارن بدونند چطوری شخصیت ها روبروی همدیگه قرار گرفتن و دور حذفی چطوری بوده : (نکته: قرمز ها شخصیت هایی بودن که توی گروهشون اول شدن و آبی ها هم دوم های هر گروه بودن)
![]()
عجب فینالی، عین فینال چند سال پیش چمپیونز لیگ ( سال 2004 ) بین پورتو و موناکو ـه![]()
عجب فینالی، عین فینال چند سال پیش چمپیونز لیگ ( سال 2004 ) بین پورتو و موناکو ـه![]()
آیزاک و اسکورپیون چه ربطی به هم دارن ؟!:d
جان مارستون و سونیکککککلااقل با همکاری دست های پشت پرده جای کاراکترها رو تغییر میدادین ... البته ترفند خوبی بود برای بالا بردن جان مارستون :d
کراش و آلن ویک که دیگه شاهکار انتخاب کنندگانه
چیف و بوکر هم که از عجایب بازی سنتره !!! فقط تو بازی سنتر میشه دید ! :d
کریتوس و ناتان !!! اوج حماسه بازی سنتر :d
بیگ باس و بایونتا ...... ! توهین به شعور سونی :d
مابقی هم که همه رو با خاک یکسان میکنه لامصب ! :d
=========
میگم علی این کاراکترها با قرعه کشی افتادن کنار هم !؟ یا ملت اینا رو انخاب کردن !؟ :d بعدش اینکه مرحله ای قبل از این هم بوده ؟ مثل مرحله گروهی ؟ اگه گروهی داره ، اون مرحله گروهی رو بذار نتیجه اش و ببینیم :d
اگه پست اول و تو داشی ، خیلی پست اول پربار تر و جذاب تر میشد .:d
اون اول شدن مکس بخاطر این بود که یه نفر با سی تا ایدی رفته بود رای داده بود به مکسباز خوبه مکس پین پارسال تو مسابقات اصلی سایت اول شد و بتمن هم تو نیمه نهایی با اختلاف خیلی کم (انگشت شمار) از اسنیک باخت!!
چه خوشتون بیاد و چه نیاد دوتا از محبوب ترین کاراکترها رسیدن به فینال!!
اون اول شدن مکس بخاطر این بود که یه نفر با سی تا ایدی رفته بود رای داده بود به مکس