X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آخه چجوری ممکنه...
من وقتی نظر سنجی بسته شد دیدم تعداد رای های مکس کمتر از 100 بود (بین 95 تا 99 بود) ولی الان 100 شده. خب لامصبا اگر دست میبرین توی آرا دیگه اینقدر ضایع کار نکنین:| یه خورده حرفه ای تر عمل کنین:|

کایزر@
کمک کن آرا رو بشموریم و ببینیم یوزرای جدید چند نفرن:|:|:|
بن کردن DNC & Akiba رو از قلم نندازی
biggrin1.gif
شک نکن اصن. این علی رو باس 3 بار بن دائم کرد
yahoo_22.gif
biggrin1.gif

حالا که دیگه نظرسنجی تموم شد و کاراکتری که ما بهش رای دادیم برد...
ولی خداوکیلی از وقتی این راند شروع شد طرفدارای مکس پین هی غر زدن که کرش مزخرفه و به زور تا اینجا اومده و ... ولی طرفدارای کرش درست حسابی تبلیغ میکردن و عکس های باحالو خاطره انگیز میذاشتن! :d

دمش گرم . Max Payne حقش بود برنده بشه ! هر چند من جاموندم ! اما مکس پین و با این بچه بازیها خراب نکنید !
آخه Crash اصلا در حد مکس نیست که بخواد باهاش مقایسه بشه !

کمک کن آرا رو بشموریم و ببینیم یوزرای جدید چند نفرن:|:|:|
کار تمومه ، همه اش 3-4 تا یوزر جدید به مکس رای داده بودن ، تسلیت میگم
154fs232528.gif

متاسفانه تقلب شکل گسترده و مافیایی به خودش گرفته و از دست ما کاری ساخته نیست ، عامل تقلب رو ولی من یافتیدم : 619 :| :|
ولی طرفدارای کرش درست حسابی تبلیغ میکردن و عکس های باحالو خاطره انگیز میذاشتن!
yahoo_4.gif
:arrowd:
دمش گرم . Max Payne حقش بود برنده بشه ! هر چند من جاموندم ! اما مکس پین و با این بچه بازیها خراب نکنید !
آخه Crash اصلا در حد مکس نیست که بخواد باهاش مقایسه بشه !
دیگه باید تفاوت ها یه جا احساس بشه ;;) :دی

دیگه باید تفاوت ها یه جا احساس بشه ;;) :دی
الان تفاوت و با تمام وجودت تا عمق استخون هات حس کردی دیگه !!! :d
شکی تو خاطره انگیز بودن Crash نیست ... اما خیلی مقایسه خنده داری بود :)) خیلی وقته تو این تایپیک نیومدم ، نمیدونم معیار های مقایسه دو شخصیت چیه !

شکی تو خاطره انگیز بودن Crash نیست ... اما خیلی مقایسه خنده داری بود :)) خیلی وقته تو این تایپیک نیومدم ، نمیدونم معیار های مقایسه دو شخصیت چیه !
برا همینه که سردر تاپیک نوشته شده پست اول خوانده شود 8-|:دی

الان تفاوت و با تمام وجودت تا عمق استخون هات حس کردی دیگه !!! :d
کراش کم کسی نیست تا اینجا رسیدنش هم حرفمو ثابت میکنه

ویراش:
کراش مرد .....
yahoo_4.gif
الان 2014 رسیده هنوز تو فکر کراشی
کراش با منه ُ توی خاطراتم / میگه تا توی‌ ِ قبرتم من باهاتم:d
ولی در کل یه چیزی برای من گنگه ! چرا کراش بعد از پیروزی در مقابل ریمن خورد به Alan Wake ؟! چرا به Gordon Freeman نخورد ؟ کلا مثل مرحله گروهی فوتبال ، نفرات برنده میان بالا یا نه ؟
شاید بخاطره نحوه ی گروه بندیشون باشه اخه اون اول چهار نفر میفتادن توی ی نظرسنجی اگر اشتباه نکنم شایدم نه

آخرین ویرایش:
کراش کم کسی نیست تا اینجا رسیدنش هم حرفمو ثابت میکنه
کراش مرد ..... :d الان 2014 رسیده هنوز تو فکر کراشی :d
ولی در کل یه چیزی برای من گنگه ! چرا کراش بعد از پیروزی در مقابل ریمن خورد به Alan Wake ؟! چرا به Gordon Freeman نخورد ؟ کلا مثل مرحله گروهی فوتبال ، نفرات برنده میان بالا یا نه ؟

===============

کلا تو پست اول یه چارت بندی بشه و تمام کارتکر هایی که اومدن بالا ، اونایی که حذف شدن و آمارشون مثل تعداد رای و ... اگر قرار بگیره ، خیلی پست اول پربار میشه

- - -ویرایش - - -

برا همینه که سردر تاپیک نوشته شده پست اول خوانده شود 8-|:دی

همین الان برو پست اول ببین معیاری برای انداختن کاراکترها با هم میتونی ببینی یا نه ..... :|

بن کردن DNC & Akiba رو از قلم نندازی :biggrin1:
شک نکن اصن. این علی رو باس 3 بار بن دائم کرد:|:biggrin1:
I love you guys, too :bighug::دی

خب دیگه حالا که کراش حذف شد (
154fs232528.gif
) میریم برای قهرمان کردن مکس >:):دی

کلا مثل مرحله گروهی فوتبال ، نفرات برنده میان بالا یا نه ؟
بله دقیقا به همین صورته.

اگر بخواهم کینه ای عمل کنم مثل طرفداران بعضی بازی ها! ...(الان میان گیر میدن میگن چرا به TLOU گیر میدی و به ما میگی هیتر کراش :-" به جان خودم تو توی این دسته ای که میگم نیستی :d )
...فینال رو نباید شرکت کنم :-" چون کاراکتر اول دنیای گیمم از مکس باخته،کاراکتر دومم هم از بتمن! :-" پس از جفتشون باید کینه به دل بگیرم و جفتشون رو حذف کنم! :-" (@ علی صلح و صفا : کلا ببند نظرسنجی رو که پیروز نداشته باشه مسابقات =)) )
اما خوب،برای دور بعد حمایتم رو از بتمن اعلام میکنم! :d >:)
به امید قهرمانی بتمن>:) گرچه بعید میدونم! :d
---
یکی از دوستان میگفت کراش همون مراحل ابتدایی حذف شد...یاد آوری کنم که توی 2 دور اول، افتاد توی گروهی که کریتوس کبیر حضور داشت! از جفتش هم اومد بالا،خوب هم رای اورد :d :-"
یکی از دوستان هم گفت سونی فن همه جا >:) ، فقط یادآوری کنم نتیجه ی کریتوس VS مسترچیفVSآلن ویکVS بایونتا :-" یک چیز حماسی بود اصلا! :d

فینال دقیقا کی برگذار میشه ؟
حداکثر رای همون 100 تاست ؟
با پوزش از مدیرای تاپیک چون جواب سوالات خیلی معلومه خودم جواب حسین آقا رو میدم

تا یکی از مدیرا مثل دفعات قبلی بیاد نظرسنجی رو عوض کنه. فکر کنم آقا کوروش مدیر این کار رو انجام میداد. معمولا قبل از ظهر به سایت سر میزنه و اون موقع نظر سنجی شروع میشه

نه. هر کاربر که بخواد میتونه شرکت کنه. محدودیت تعداد رای وجود نداره. ولی رای های کاربر جدید ها توی نتیجه لحاظ نمیشه.

منم منتظرم فینال شروع شه مکس پین عزیزم بازم کلی رای بیاره قهرمان بشه :x

منم یه سوال دارم
فینال هم همون 2 روزه؟

فردا نظر سنجی عوض میشه. ولی چون فیناله، 3 روز میذارم نظر سنجی رو. میخوام خودمو بترکونم:d

واقعا انتظار داشتین مکس جلو کرش کم بیاره؟
اگه اینجوری شده بود که باید بازی سنتر رو میبوسیدیم و میزاشتیم کنار!
کرش مه مهد کودکه
ولی مکس پین مثه دانشگاه
کدومش طرفداراش بیشتره؟
حالا کدومش طرفداراش بالغه؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or