X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Max Payne

23212_(2).gif
یک کلیپ بسیار زیبا از شبیه سازیه Max Payne 3 در دنیای واقعی، حتما ببینید
55342_(69).gif

[video=aparat;EDi07]http://www.aparat.com/v/EDi07[/video]

کلیپ دوبله داستان زندگی مکس (تیراژ بازی) :

[video]http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/191/2ad177fd2658f8dc92e46a0ad503fcae572729.mp4[/video]
دوست عزیز کلیپی که گذاشتی بسیار جالب و خاطره انگیز بود، منم تا اونو دیدم یاد این 2 تا کلیپ بالایی در آپارات افتادم گذاشتم:)
1000 رمین صفحه تاپیک را هم به همگی تبریک عرض میکنم
balloon-1000.jpg

امیر یعنی این تصویری که گذاشتی جون میده واسه آواتار ولی حیف که من نمیتونم بزارم:(:d
54095254956879038112_thumb.jpg

طراحی خیلی خاص و یونیکی داره این تصویر، آدم یه حس خوبی پیدا میکنه:xچقدر مکس با ادعا وایستاده!!!

آخرین ویرایش:
من جدیدا فهمیدم کراش هیتر هم داره! :| اونم نه یکی دوتا ! یه عالمه! :|
ایشون خودشون چندپست قبل یه اشتباهی کردن و حرف از قانون میزدن و .. جالبیش اینه که بعد خودشون میان جو رو متشنج میکنن، در صورتی که قبل از ایشون هیچ کسی حتی همچین پستی هم نداده بود...:
@ بقیه دیگه خودتون منظور ما رو از تبلیغ ممنون میدونید، جو رو متشنج نکنید اگرم اون قانون رو گذاشتم مسلما میدونید منظور کجاها ممنوع میباشد!
من نمیدونم قضیه از کجاست که طرز فکرت اینطوریه!!!والا این قضیه اینجور نیست، تا فردا شاید کراش ببره از کجا معلوم ولی فقط یه حرفی دارم که میگم:
واقعا یه سوال دارم.......
یعنی واقعا فک میکنی کراش باید برسه به فینال و حتی باید فینال رو هم ببره؟؟؟یعنی واقعا اینجوری فک میکنی؟؟؟چون حالت نوشتنت توی پست هایی که میدی یه چیز دیگه ای میگن!!!بعد میای به دیگران هم تذکر میدی!!!!اونم به خاطر کار نکرده!!!!واقعا نوبرشو آوردی شما!!!!
یعنی هرچی کارکتری که توی این همه دوره بودن و رفتن (تا حالا یه دقیقه فک کردی که چه کارکترهایی حذف شدن؟؟؟)هیچی نیستن؟؟؟؟
من فک میکردم فقط در مورد Tlou اشتباه میکردم، چون اونجا بعضی از دوستان به دلایلی میگفتن بنده اصلا کراش بازی نکردم و هیتر این بازی هستم، به خاطر چی؟ به خاطر اینکه گفتم تلو بهترین ساخته ناتی داگ هستش!!!(بیشترین آمار هم متعلق به آخرین ما هستش محض اطلاع!!!)
بعدشم فک میکردم فقط این قضیه در مورد اون تاپیک و اون بازیها صدق میکنه ولی متاسفانه الان اینجا هم توی نظرسنجی چون تا الان بیشتر دوستان به مکس رای دادن، به همین راحتی شدن هیتر بازی کراش، البته اشتباه نکنید، این نظر همه کاربران نیستش، بلکه بعضی از دوستان از روی تعصب خاصی که به این بازی دارند بی خود و بی جهت خیلی راحت مثل آب خوردن میتونن نظر خودشون رو بر بقیه تحمیل کنند و به اونهایی که به مکس رای دادند بگویند :
من جدیدا فهمیدم کراش هیتر هم داره! اونم نه یکی دوتا ! یه عالمه!
این نه طرز اخلاق ربط داره نه به رفتار نه به هیچ چیز دیگه...
فقط به طرز فکر و تعصب بی جا برمیگرده...باور کن حقیقته...اصن من هیتر کراش(از نظر تو!!!)..حالا راضی شدی پس این همه کاربر دیگه چی؟؟؟یعنی اونها هم هیتر هستن؟؟؟دِ نیستن دیگه...تنهایی داری قشنگ خودتو نشون میدی!!!هیچ کاربری فک نکنم توی تاپیک تا حالا همچین چیزی گفته باشه؟؟درست میگم؟؟؟
البته من یه چیز خیلی خیلی جدیدی که فهمیدم این هستش که اگه هرکی از یه بازی عالی نسبت به اون بازی دیگری که اون هم عالی هستش تعریف کنه اون نفر هیتر هستش!!!(از نظر بعضیا مثل تو)
به نظر خودت این برنمیگرده به سلیقه و تعصب طرف؟؟؟اصلا فک نمیکردم توی این تاپیک هم چنین حرفی بزنی ولی خب کار خودتو کردی دیگه!!!

آخرین ویرایش:
تبریک بابت صفحه 1000 . بسیار هم عالی . X Vs Y هم رفت تو 1000 تایی های بازیسنتر :d

@حسین
من اصلا و ابدا با تو نبودم که به خودت گرفتی!
یکم برو همون صفحه ی اولی که نظرسنجی کراش و مکس گذاشته شد تا دستت بیاد! :|

در مورد اون تاپیک هم دیگه بحثش رو نیار چون یک سؤال داشتم،جوابشم گرفتم! :d اونجا هم من اصلا یه چیز دیگه میگفتم،یه چیز دیگه برای خودت برداشت میکردی!

هورا...
به صفحه ی 1000رسیدن رو تبریک می گم.:excited::excited::excited:
پیروزی مکس رو هم همین طور....انتقام لارا رو گرفتیم:d

وای مکس از بالا می افته پایین و داغون میشه:((:((:((

- - -ویرایش - - -

این نامردا هم اول کمکت میدن بعد خیانت میکنن:sad:

ای بابا Crash هم ناک‌اوت شد :-<

هرچند اگه تعداد رای ها برعکس بود یهو علی میومد میگفت نه Crash باید حذف بشه چون 98 تا یوزر جدید بش رای دادن :| :دی

حالا یکی بگه ناتی نباید وقتش رو صرف کراش کنه شونصد نفر میریزن سرش!:دی
خوب کوشن اینا پس؟

حالا یکی بگه ناتی نباید وقتش رو صرف کراش کنه شونصد نفر میریزن سرش!:دی
خوب کوشن اینا پس؟
ای خدا 8-|
الآن از اینکه Crash تو نیمه نهایی این تاپیک به مکس پین باخت به این نتیجه رسیدی که دیگه ND نباید Crash بسازه !؟ /:) میدونی که مکس پین پارسال تو کاراکتر بتل کل سایت اول شده بود !؟ :-/
اگه آره میشه یکم برامون از سرنوشت Nathan & Joel بگی !؟ ;;)

واقعاً نمیدونم این حرف رو جدی زدی یا محض شوخی بوده !!!! :| :| :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or