X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
هر کس مکس پین را درک نکرده گویا نه تنها دنیای نوآر بلکه دنیای گیم را نیز درک نکرده است.:دی
برداشتی از کارهای سم لیک

یه دیالوگ فلسفی مینویسم از Max Payne میخوام طرفدارا بترکونن ها!
?Do you think a pile of shit feels popular because it’s surrounded by flies

دوستان کسی اینو یادشه.:x

ea184826614d.png

3cf87174deba.png
]

همین الانشم می تونید بازی کنید و اشک نوستالژیک بریزید. :(( (حجم بازی به مگابایت هم نمی رسه)
پ.ن 1: لینک بازی
پ.ن 2:شبیه ساز سگا

من یادمه و کلی هم بازی کردم
این هم خیلی عالی بود حتی بهتر از فیلمش !
اون زمان از گرافیک های عالی محسوب میشد و بازی خیلی سختی هم بود اما بالاخره تونستم به آخر برسونم (بدون کد تقلب)
sega
34150135258067039288.jpg

84381106305383875089.jpg

snes
71662491031489091531.jpg

این صحنه از آرکام سیتی فراموش نشدنیه
01230126182966688238.jpg
آرکام آسایلوم هم کم صحنه ماندگار نداشت
مرحله داخل فاضلاب
http://8pic.ir/images/13770394537581971343.jpgیا این صحنه که با موسیقی زیبایی همراه بود
اما زیباترین صحنه این بازی، مکانی بود که شوالیه از بالای صخره ای بلند به پرواز در اومد و موسیقی بسیار رویایی همراهیش کرد
در حال حاضر، تصویری از این صحنه موجود نبود تا قرار بدم

آخرین ویرایش:
Maxpayne:
The past is a puzzle, like a broken mirror
as you piece it together, you cut yourself, your image keeps shifting and you change with it
It could destroy you. drive you mad. it could set you free
==============
یکی از بهترین دیالوگهای تاریخ ویدئو گیم

مفتخرم که به عرضتان برسانم که با تک رای خود، شوالیه سیاه را به رقیب نه چندان قدرش (:d) رساندم.

ما هم که به بتمن رای دادیم ولی 600 درصد مکس رو هم دوست داریم!!البته گفتم اون مکس قدیم:((ولی توی انتخاب این رای خودم هیچ حسی ندارم، چون جفت شون برام برابر ـن ولی خب به دلایلی به شوالیه تاریکی رای دادیم!
:">

به نظر من بهتره هر سال یه شخصیت اول باشه خودم مکس رو بیشتر از کرش دوست دارم اما چون مکس یکبار اول شد به کرش رای دادم
امیدوارم یروزی pop قهرمان شه

به نظر من بهتره هر سال یه شخصیت اول باشه خودم مکس رو بیشتر از کرش دوست دارم اما چون مکس یکبار اول شد به کرش رای دادم
با این طرز فکرت موافقم...ولی هیچوقت این قضیه نمیشه!!!میشه گفت یه جورایی کارکتری که بیشتر عامه پسند باشه اون برنده ست!!

البته این کاراکتر بتل سایت نیست :-" یکم فرق میکنه :d
اما از اول برنامه این بود،اونی که اول میشه،میره تو تالار افتخارات و این چیزا و دورهای بعدی،شرکت داده نمیشه تو مسابقات :d

به مکس پین رای میدم چون خاطرات زیادی باmax payne 2 دارم:x

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or