x-men origins : wolverine

953919_20090205_screen004.jpg

x-men origins:wolverine
نام بازي:x-men origins:woverine
سبك:اكشن-ادونچر
تهيه كننده:اكتيويژن
سازنده:راون سافتور
پلت فرم:PC-X360-PS3-WII-DS-PSP-PS2
تاريخ عرضه:مي 2009
گيم پلي مشابه:god of war_devil may cry
نمره:داده نشده
داستان:داستان خاصي داره ولي تا اونجا كه من ميدونم...
لوگان يك سرباز امريكايي است كه در جريان ساخت "واپن ايكس" بر روي او ازمايشاتي ميشود. او در اثر همين ازمايش ها داراي توانايي هاي جاويداني.استخوان هاي فلزي و خود ترميمي ميشود. او كه از انجام اين ازمايش ها بر روي خود ناراحت است.از محل پروژه فرار ميكند وبه جنگل هاي شمال افريقا ميگريزد...
توضيحات:
X-Men Origins: Wolverine عنوانی اکشن- ماجراجویی می باشد که سازندگاه اون Raven Software و Amaze Entertainment هستند به طوریکه نسخه های PSP, DS, Wii, , PS2 توسط Amaze ساخته می شوند و Raven هم مشغول کار بر روی نسخه های PS3, 360, PC می باشد!
بازی بر اساس فیلمی به همین نام با بازیگری Hugh Jackman - کسی که اولین تصویر بازی شخصی شبیه اون هستش- است که شما رو در داخل و فراسوی داستان فیلم قرار می دهد! تاریخ انتشار بازی که هم زمان با انتشار فیلم X-Men Origins: Wolverine در 21 می 2009 منتشر خواهد شد. نبرد های بازی به سه گزینه تکیه دارد, نبرد های سبک, نبرد های شنگین و چنگک ها که هر کدوم بر روی یک دکمه مجزا قرار گرفته اند و بازی تحت تاثیر عناوینی چون God of War و Devil May Cry می باشد. Activision برخی از جزئیات این بازی رو افشا کرد که در اون به تاریخ انتشار و کمی از داستان بازی اشاره شده است.

يا حق

منبع قسمت اخر:p30world

بچه ها من یه جای بازی گیر کردم .
اونجایی که در یکی از صحراهای آمریکا هستیم و بعد وارد یک ساختمان میشیم .
مرحله رو تا آخر رفتم و در آخر وقتی ولورین به بالای ساختمان رفت و یک غول آهنی از خواب بیدار شد و اون هم اومد بالای ساختمان و شروع به جنگیدن کردن .
هر کاری میکنم نمیشه کشتتش . البته فکر کنم باید به زانو هاش ضربه زد ولی هر کاری کردم از جونش کم نشد ( همون غولی رو میگم که ارتفاع زیادی هم داره )

فکر کنم تاپیک در مورد بحث در مورد کارت گرافیک هستش . بی زحمت یکی جواب منو بده

یه سوال مبتدیانه :cheesygri چطوری میشه فهمید چند فریم دارم تو بازی؟ یکی از دوستا گفته من فلان فریم دارم. چطوری بفهمم؟

این برنامه رو دانلود
http://www.fraps.com/setup.exe
نصبش کن و اجراش کن برو تو بازی گوشه سمت چپ مانیتورت از بالا یک عدد زرد رنگ مییاد اون عدد فریم بازیه.

من هم همین مشکل رو دارم این فایل کپی نمیشه اصلا بازی نصب نمیشه کسی میتونه این فایل رو واسه دانلود بزاره:((
اینجا بیشتر بحث های فنی هست. انتظار نداشته باش کسی برات آپ کنه!
ایمیلت رو بده تا برات بفرستم ( از یه فروم با مرام خارجی گیر آوردم :-")

کسی مشکل در هنگام اجرای بازی مشکل نداشته؟؟؟
یکی از دوستای من بعد از نصب بازی اجرا نمی شه و ارور خراب بودن فایل EXE رو میده

دوستان سلام
ممنون از توجه همتون به اين تاپيك.
متاسفانه من تا چند وقت ديگه (21 خرداد) نميتونم به فروم سر بزنم(اين پست هم قاچاقيه!).
از جناب اينسومنياك هم ممنونم كه به تاپيك صفا دادند...
تا21م

يا حق

سلام
آقایون کسی تونسته این بازی رو با گیم پد روی کامپیوتر بازی کنه؟
آخه با موس و کیبورد عذابه ،علاوه بر اون کنترل خوبی رو حرکات نیست.
اگر کسی راهی روی سایتا پیدا کرد وبلده به ما هم یه ندا بده
مرسی.

آخرین ویرایش:
کمک

سلام خدمت اساتید محترم
من یه مشکل با اجرای این بازی دارم که باعث میشه وارد بازی نشم و خارج میشه, متن ارور اینه:
X-Men Origins: Wolverine has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
از دوستان اگه کسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون می شم.

سلام
آقایون کسی تونسته این بازی رو با گیم پد روی کامپیوتر بازی کنه؟
آخه با موس و کیبورد عذابه ،علاوه بر اون کنترل خوبی رو حرکات نیست.
اگر کسی راهی روی سایتا پیدا کرد وبلده به ما هم یه ندا بده
مرسی.
از برنامه xpadder استفاده کن!
لینک دانلود

اینو امتحان کن
http://m0008.gamecopyworld.com/games/pc_x-men_origins_wolverine.shtml#X-Men Origins: Wolverine v1.0 [MULTI4]%20No-DVD/Fixed%20EXE
دوست من که هیچ بازیی رو رغبت نمی کرد بازی کنه این یکی رو زود تر از من تا آخر رفت.معلومه چیزیه جالبی هستش.منکه فعلا ریدیک دارم می رم و این رو گذاشتم توی یه وقت خالی با خیال راحت برم.ولی از همین گرافیک بازی معلوم میکنه که کی بلده گیم بسازه.من که اینقدر از UN3 خسته شده بودم با دیدن این بازی کاملا شوکه شدم

سلام خدمت اساتید محترم
من یه مشکل با اجرای این بازی دارم که باعث میشه وارد بازی نشم و خارج میشه, متن ارور اینه:
X-Men Origins: Wolverine has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

شما هم اینو تست کن ببین جواب میده!

http://m0008.gamecopyworld.com/games...rine%20v1.0%20[MULTI4]%20No-DVD/Fixed%20EXE

سلام خدمت اساتید محترم

فکر میکنم مشکل شما با Disable کردنUnimodem Half-Duplex Audio Device از قسمت sound
که داخل Device Manager هست حل میشه.

دوستان سلام!
يه پست قاچاقي ديگه!
نقد بازي از سايت سيمز 47

1.jpg

نقد و بررسی بازی : X-Men Origins: Wolverine
سازنده

Raven Software
انتشار دهنده
Warner Bros. Interactive Entertainment
پلتفورمها
, PSP, DS, Wii, , PS2 PS3, Xbox 360,PC
سبک بازی
اکشن – علمی تخیلی
درجه سنی برای بازی
17+
زمان یادگیری
حدود بیست دقیقه
درجه سختی بازی
ساده رو به متوسط
تاریخ انتشار
May 1, 2009
نقد برای پلتفورم ؟
Xbox360 , Ps3
نمره سیمز47 به بازی
(7.5/10) اطلاعات بیشتر در آخر نقد...

مقدمه :

X-Men بازی است که برای 7 کنسول وارد بازار شده است! همه میتوانند این بازی را انجام دهند... سازندگان این بازی به دو گروه تقسیم میشوند گروه : Raven Software در حال کار بر روی نسخه های (Xbox360.PS3.PC) بودند و گروه : Amaze Entertainment نسخه های (PSP, DS, Wii, , PS2) ساخته اند، ولی به گفته ی یکی از مسئولین این دو شرکت بازی سازی: الان حدود 1سال نیم است که بر روی عنوان X-Men Origins: Wolverine کار میکنند , تیم Amaze Entertainment اعتبار زیادی در بین شرکت های بازی سازی دارد این شرکت همیشه بازیهایی را که منتشر میکند بر روی 4 کنسولی که گفته شد کار میکند بیشتر بازیهایی که این شرکت تولید میکند در سبک کشن-علمی تخیلی است! این بازیها سود آوری زیادی دارند چون بیشتر این عنوانها که در کمتر از یک سال ساخته میشوند مسئله جالب دیگر آقای ون وندارک خودش هم طرفدار سر سخت شخصیت Xman است ، بازی جدیدش را که تازه منتشر شده است را خیلی دوست دارد او در این مورد میگوید: ایکس من تا معنی خودش را پیدا کرده در سری قبل من واقعی متاسر شدم که ایکس از چند صد حرکات خود نمیتوانست حدعقل یک حرکت را انجام دهد! ولی حالا در X-man Origins Wolverine میتوان شاهد حرکات و فنون زیبای آن بود و من محبوبیتم نسبت به این شخصیت بیشتر شده ...
اینبار ما با یک بازی بسیار خشن در حد خون آشام روبرو هستیم نمیدانید وقتی مخ یک سرباز را له میکنید چقدر لذت بخش است! یا دستش را قطع میکنید تا او با درد بمیرد حتی بازی از خود فیلم X-Man هم خشن تر شده ، به گفته ی سازندگان بازی این بازی برای درجه ی سنی 17+ تعیین شده است است چون دارای خشونت بسیار بالایی است صحنه های بکار برده شده در آن شرشار ازخشونت هستند ، در امریکا وقتی بازی منتشر شد در پاکت بازی دفترهایی را هم همراه بازی منتشر میکردند که در داخل آنها تاکید شده بود برای افرادی که مشکلات روانی و یا از مشروبات الکلی استفاده میکنند این بازی پیشنهاد نمیشود ! حتی به فروشندگان سفارش شده بود این بازی به افارد بالای 17 سال داده شود، شاید بیشترتان فکر کنید این یک بازی ساده است و این مسخره بازیها بیخودی است و این سخن کاملا اشتباه است چون اصلا X-man از آن مسیر کلیشه ای خود تا حدود بسیار زیادی خارج شده است و با اینکه همیشه بیشتر به سبک بازیهای اکشن – علمی تخیلی تمایل دارد ولی به سوی جدی شدن هم گرایش پیدا کرده است.

داستان :
2.jpg

داستان بازی بازی اکشن ماجراجویی بسیار زیبا و مهیج X-Men که بر اساس فیلم مهیج و بسیار پرفروش سال 2009 با همین عنوان ساخته شده است در این نسخه شما به ابتدای داستان مردان ایکس سفر می کنید و چگونگی خلق شخصیت فوق بشری Wolverine با دستانی مجهز به تیغه ای آلیاژ نشکن با نام آدامانتیوم را خواهید دید , در بازی شما در نقش Wolverine ایفای نقش خواهید کرد و سری داستان مردان ایکس را پیش خواهید بردولی با آن کلی فرقی دارد چون اصلا شخصیت هایی که در بازی وجود دارند مانند Sabretooth که یکی از شخصیت های مهم فیلم می باشد اصلا در بازی نیست , اگر فیلم سینمایی ایکس من را دیده باشید شخصیت اول بازی همان بازیگر معروف Hugh Jackman است که در نقش Xman هنر نمایی میکند! سری داستان های ایکس من با اینکه کمی کلیشه ای ساخته شده است ولی همیشه جیزهای بسیار جدید تری را به همراه خود آورده است! همه چیز از انجایی شروع میشود Xman در آزمایشگاهی که بسیار محافظت میشود بستری و زندانی است! و باز هم آزمایشات فراوانی بر روی Wolverine انجام میدهند ، در هیمن لحظه ناگهان سیستم کنترول آزمایشگاه بهم میریزد و Wolverine به طور نا خداگاه از بند آزاد میشود!! بعد از قتل عام کردن تمام افراد آزمایشگاه پا به فرار در جنگل های پر پیچ خم آفریقا میگذارد , او دیگر از یک انسان خاص هم خاص تر است استخانهایی که در بدن او وجود دارند هیچ وقت تخریب نمیشوند در موقعی که زخمی میشود حتی یک سوراخ عظیم روی بدنش ایجاد میشود سریع بهبود پیدا میکند او سلول های نا بود نشدنی دارد که که کمتر از چند ثانیه تولید میشوند , این شخصیت جهش یافته خاص! هدفی دارد او به دنبال کسانی است که او را زندانی کرده اند تا از آنها انتقام بگیرد! در همان اوایل بازی وقتی بازی شروع میشود کمی خاطرات را دنبال میکنید بعد از سر در آوردن در داخل آزمایشگاه تازه داستان بازی شروع میشود آیا ایکس من خود توانسته پا به فرار بگذارد؟ یا کسی کمکش کرده؟ داستان بازی تکینک بسیار خاصی جالبی را دنبال میکند و بسیار برای بازیکن قابل درک شفاف بوده و یک فردی که زیاد اطلاعات انگلیسی خوبی هم ندارد میتواند داستان بازی را متوجه شود این یکی از نکات بسیار مثبتی است که سازندگان آن را رعایت کرده اند ...
قصاب حرفه ای!!
3.jpg
X-Man را میتوان یک نماد خاص از یک بازی خشن دانست زیرا این بازی منلو از صحنه های بسیار خشن و درگیریهای بی رحمانه بوده که میتواند تاثیرات بسیاری را بر روی هر فردی داشته باشد! شاید همان ابتدای شروع بازی کشتن تعدادی از دشمنان سخت باشد ولی بعد از کمی جلو رفتن میتوانید 20 نفر را کم تر از 5 ثانیه قتل عام کنید!! با صحنه های بسیار متفاوت و خشن بسیار لذت بخش هم هستن با پنیجه های که ایکس من دارد مانند آن بر روی بدن دشمن خط میاندازد و یا گردنش را قطع میکند , چیزی که باعث شده این صحنه های خشن چندین برابر شوند فیزیک عالی و بالای بازی است که چنین قابلیت به جای ماندن اشاد و تاثیر گذار بودن بر روی چیز های کوچک است! وقتی تعدادی دشمن در روبروی شما قار دارند با انجام یکی از حرکات آتمی که به شما داده میشود مانند یک متور چرخ گوشت پنجه های خود را بچرخاند و تمام دشمنانی که در روربرویش هستن چرخ شوند! , ...،همیشه بعد از عبور از یک محلی که دشمنان زیادی بوده اند کشته شده تعداد بسیاز ریاد اجساد , دست , پا , سر، و هر کجا که فکرش را میکنید باقی میماند (موضوع نقد بازی است با قصابی اشتباه نگیرید!) همیشه ایکس من دسمنان خود را با قطع کردن دست و پا نمیکشد, او میتواند به صورت مخفی و یا پریدن روی سر آنها و فرو کردن پنچه داخل قلب و سرشان کارشان را تمام کند ؛ در درجه ی اول بیشتر بازی خواسته تا درجه ی خشونت خودش را بیشتر به رخ بکشد , X-Men Origins: Wolverine گزینه ی بسیار خوبی است برای ارضاء کردن خشونت .
گیم پلی :
4.jpg
باید سری قبل بازی را فراموش کنیم همان طور که آقای وندارک گفت ما دیگر با یک X-Man ساده پیش پا افتاده روبرو نیستم بلکه در نسخه ی جدید X-Men Origins: Wolverine تازه معنی و بزرگی شخصیت X-man را درک خواهیم کرد، یکی از نکات مهم در گیم پلی بازی پیش از حد بودن انجام حرکات خشن است! این نسخه ی جدید به بازیکن این امکان را میدهد حرکات و فنون بسیار زیادی را در بازی استفاده کند این حرکات طراحی شما در خور شخصیت و مقام X-man است , سازندگان از حرکاتی که در فیلم جدید خود به کار برده و حتی خودشان نوع آوریهایی را در بازی اضافه کردند، وقتی بازی را مدت طولانی ادامه میدهیم اصلا خسته کننده نیست و باز هم لذت خود را دارد بیشتر کسانی که بازیها برایشان کمی خسته کننده میشود به خاطر تکراری بودن مدل و شیوه ی مراحل بازی است که هیچ چیز جدیدی را برای شما ندارد! اما در X-Man OW وضع به این گونه نخواهد بود بازی اصلا مشکلات نسخه ی قبل را ندارد و نمیشود با آن مقایسه کرد چون این در برابر سری قبل عددی نیست! ما در نسخه ی جدید شاهد مراحل جذاب و خشنی روبرو هستیم که اصلا شما را خسته نمی کنند یکی دیگر از مشکلات گیمرها خسته کننده بودن بازی ها است بعد از گذشت چند مرحله احساس میکنند دیگر این بازی به آنها حال نمیدهد... سازندگان بازی X-Man OW سعی کرده اند تا این مشکل عمده ی گیمرها را حل کنند چون در بازی مراحل بسیار زیبا و متنوعی به کار رفته است بعید میدانم کسی با بازی کردن X-Man OW خسته شود , ما با یک گیم پلی ساده روبرو نیستم اگر یک مرحله از بازی را پشت سر بگذارید متوجه این موضوع خواهید شد! Wolverine میتواند حرکات بسیار زیبا و خشنی را از خود بروز دهد ا میتواند مانند ببری بر سر دشمنان ببرید و از پنجه های تیزش که از آلیاژ نشکن آدامانتیوم ساخته شده اند را در اعضای بدن دشمنان فرو کند! X-man میتواند حرکات و کمبت های بیشماری را اجرا کند که در هیچ کجا حتی در خود فیلم هم دیده نمیشود ، واقعا بازی و حرکاتی که شما انجام میدهد از خشونت بسیار بالایی برخوردار هستند , کنترول شخصیت بسیار نرم و روان است در صحنه های شلوغ شاهد اکشنی نفس گیر خواهید بود شما به راهتی میتوانید Wolverine منترول کنید حتی خیلی از سری قبل هم راحت تر شده , در رابطه با نوع حالت دوربین بازی به حالات سوم شخص است ولی در دوربین از شخصیت کمی فاصله ی دورتری دارد این عمل در هنگام مبارزه با غول ها بزرگ و یا جنگیدن با دشمنان به این حالت میرود و در موقعی که شما در حال صحبت با هندفری که در گوشتان است.

5.jpg

نمونه از غول های بزرگی که در بازی وجود دارند

15.jpg

نه......
دوربین از زاویه بسیار نزدیک ظاهر میشود ، دوربین از اول تا آخر بازی فقط به صورت سه بعدی نیست بلکه حالت های زیبای دیگری هم دارد یکی ازآن: شما در مرحله ای باید قسمتی از بازی را به صورت دو بعدی طی کنید و یا دوربین شما از دیدن تفنگ دوربین دار یک دشمن است و شما باید کار کنید تیر به شما نخورد این نوع زاویه چرخش دوربین دست شما نیست و باید نمیشود از آنها جزء دوربین های مستقل نام برید ولی حالات و زاویه از دوربین محسوب میشوند که به سبک خود عالی هستند ، سیستم جان بازی هم میتوان گفت مانند بازی های روز است ولی کمی با آن تفاوت دارد چون وقتی شخصیت درون بازی تیر میخورد و یا توسط چیزی زخمی میشود جای گلوله بسیار دقیق و زیبا روی بدن او میماند اگر از نزدیک به این گلوله ها که سوراخی هستند نگاه کنید با گذشت زمان آرام آرام کوچک میشوند تا بسته و محوه شوند جان X-man هم با پناه گرفتن در گوشه ای بهبود پیدا میکند این سیستم جان بازی انگار فقط باید برای X-man ساخته میشد چون او هم قابلیت فنا ناپذیری دارد! البته اگر هم مخیواهید جانتان سری پر شود از آیتم هایی که در بازی است میتوانید استافاده کنید , در مورد سیستم امکانات بازی چیزهای عالی در بازی هستند که باید ان را تجربه کنید شما میتوانید دست و پای سربازان دشمن را قطع کنید و یا آنها را به صورت زجر کش به درک واسل کنید بر روی آنها بپرید و یا آنها را گرفته و به دیغه و نیزها بچسبانید تا جان به جان آفرین تسلیم کنند! حرکات و کمبت های زیادی در بازی وجود دارد که لازم نیست همه اینها گفته شود علاوه بر انجام این حرکات قادر هستین از 4 مدل قدرتی استفاده کنید این قدرتی ها را باید با جمع آوری آیتم و گرفتن Level خوب قوی تر کنید .
6.jpg
بخش Multiplayer را فراموش کنید!!!

13.jpg

اندام عالی منفجر!!
در X-man Origins Wolverine اصلا چنین بخشی وجود ندارد! شما نمیتوانید X-Man را به صورت آنلاین بازی کنید یکی از مسئولان ساخت بازی Dan Vondra گفت : اصلا به هیچ صورت نمیشد X-man را به صورت آنلاین بازی کرد چون یک بازی خشن و از نظر گیم پلی و محدودیتهایی که در بازی وجود دارد را اندازی شبکه ی آنلاین بازی بسیار دشوار بود ما هر چه تلاش کرده ایم تا قسمت Multiplayer در بازی وجود داشته باشد ولی نشد اگر این قسمت را راه می انداختیم مجبور بودیم بازی را دستکاری کنیم ! این کار هم باعث بهم ریختن تمام طراحی ها میشد .
هوش مصنوعی :

7.jpg

آسوده بخواب که ما بیداریم...
هوش مصنوعی دشمنان خوب است ولی ضعف هایی در آن به چشم میخورد یکی از این مشکلاتی که بیشتر به چشم میخورند در محیط های شلوغ که دشمنان زیادی قرار دارند بعضی از دشمنان در مقابل حرکات و کارهای شما هیچ تحرک دفاعی از خود نشان نمیدهند و فقط از جای خود حرکت میکنند این مضوع کمتر اتفاق می افتد و شاید این را بتوان از دسته ی باگ ها بازی به حساب آورد! آنها منتظر هستند تا شما دست پایشان را قطع کنید و یا پنجیه تیز خود را در قبلشان فرو کنید... ولی از حق هم نگذشته هوش مصونوعی بازی زیاد بد هم نیست و شاید باگ ها در آن دخالت هایی داشته باشند ولی سربازان بسیار باهوشی هم هستند از خود دفاع میکنند به شما ضربه مبزنند و در موقعیت های مناسب باید به آنها حمله کنید به خصوصی غول های معمولی که انسان هستند وقتی با یکی از آنها مبارزه میکنید قدرت عظیم هوش مصنوعی بازی را تازه به درستی میتوانید درک کنید ، در بازی دشمنان مختلفی وجود دارند ولی بعضی از غول ها که در هر مرحله یکی از آنها سراغتان می آیند تکراری هستند نمیشود گفت غول چون کشتن آنها بسیار ساده است ! همان انسان های جهش یافته ای که تبدیل به هیولای بزرگی میشوند... چهره های آنها تکراری و هم شکل است و هیچ چیزی جدید در شخصیت و مدل طراحی شده ی آنها وجود نخواهد داشت این مشکل فقط مخصوص غول هلی بزرگ است که در چندین مرحله ی اولیه به خوش آمد گویی شما می آیند در بقیه موارد اصلا چنین مشکلی وجود ندارد حتی دشمنان درون باز هم از نظر ظاهری و خیافه تفتوت هایی دارند ... ، گیم پلی بازی حدود 15 الی 20 ساعت است باید بیست ساعت شاهد اکشنی عالی نفس گیر باشیم , همان طور که در بالا هم گفته شد مراحل بازی بسیار جذاب عالی هستند و از همه مهم تر کاریهایی که باید آن را انجام بدهدی بازی را بیشتر بحال کرده! چون این کارها بسیار متفاوت جالب هستند ما در بعضی از مراحل شاهد صحنه هایی از درگیری ها هستیم که به صورت ...... هستند مثلا شما با پریدن هلیکپتری را میگیرد تمام این صحنه ها به صورت ریل تایم هستند و در خود بازی به وقوع میپیوندند به خاطر گرافیک بسیار خوب بازی که در پایین بحث میشود باعث شما تا این صحنه ها حتی بهتر از کات سنس به نظر برسند وقتی هلیکپتر دشمن را گرفتید میتوانید با زدن دکمه های مورد نظر به آن ضربه بزنید تا وارد آن شوید یا آن را نابود کنید ، در همان دموی اول بازی را به صورت کات سنس میبینید و بقیه دمو ها به صورت ریل تام و بسیار عالی زیبا پخش میشوند ، دشمنان بازی هم بسیار بی رحم بد جنس هستند زیرا آنها از فاصله های دور آنقدر به شما تیر های مسلسل را شلیک میکنند که باید در میان گلوله ها (برک) بزنید! ولی نگران نباشید با چرخ کردن آنها میتوانید آرام شوید!

16.jpg

پنجه ی تیزش مرگ را برا دشمنان راحت تر میکند ...
گرافیک بازی :

8.jpg

این برای شروع کار خوب بود !!!
گرافیک بازی باعث شده تا همه چیز بهتر جذاب تر شود! مراحل و قسمت های بازی بسیار خوب طراح شده اند باگ های کوچکی در بخش گرافیکی دیده میشود مثلا عبور از بعضی از اشیاء و یا وقتی در گوشه هایی از بازی قدم میگذارید وارد محیطی سفید رنگ میشود که هیچ وقت از آن نمیتوانید خارج شوید باید بازی را یم بار دیگر لود کنید! این مشکل بسیار کم است و و فقط در یک مرحله و در یک جا این اتفاق می افتد ، مسئله ی دیگر طراحی چهره ها و افکت گذاری روی انها بسیار خوب کار شده فقط بعضی از دمو ها که به صورت ریل تایم هستن کیفت خوبی ندارند یعنی دمو ها بازی کیفیت دو گانه ای دارند در مراحله های آخر میتوانید شاهد این افت کیفیت دمو ها باشید! متور گرافیکی این باز با آن ساخته شد یکی از پرقدرت ترین متورها در زمینه ی فیزیک و حالات های انمیشن خاص است , یکی از موضوعات دیگری که باید سازندگان بازی را تحسین کرد طراحی مراحل زیبا و متنوع بازی است در همان مراحل اولیه میتوانید شاهد درختان و سر سبزی های بازی باشید جنگل های پر پیچ خم که واقعا عالی شگفت انگیز طراحی و ساخته شده اند , ساخت،بازی پر است از صحنه های از پیش طراحی شده که در اثر حرکات و انتخاب بازی کننده ممکن است در بازی پیش بیایند.مثلا با توجه به انتخاب شما ممکن است یک نبرد حساس با یک دموی زیبا و سراسر اکشن تمام شود یا خیلی عادی و بدون نمایش هیچ دمویی پایان پذیرد.افکت های های به کار رفته در آتش زیاد خوب نیستند به خصوصی در انجار ها حالت بازی کودکانه ای را به خود گرفته اند در مورد دمو های CG بازی باید گفت که سازنده آنها همان تیمی است که فیلم های توم ریدر: اندر ورلد و هیلو وارز را ساخته است. تکچستر یا همان بافت های به کار رفته در بازی هم بدک نیستند نمیشود گفت خوب است یا بد چون معمولی به نظر میرسند این به خاصر دوربین بازی است که کمی از شخصیت دورتر است و نمیشود همه بافت ها را دقیق دید! در محیط های بازی اجسام و افکت هایی که در آنها به کار رفته بسیار خوب هستند ولی مثلا میخواهید صندلی را تخریب کنید با ضربه زدن به صندلی پودر میشود!! این حالت تخریب پذیری که بیشتر اجسام به جزء دشمنان دارند غیر عادی هستند...
فیزیک : دست , پا , کله,...

9.jpg

دشمن شما را از دوربین تفنگ خود میبیند ...
این بخش عالی است نه برای اجسام فقط برای دشمنان و شخصیت بازی (Wolverine)! یکی دیگر از مسائل جالبی که در بازی وجود دارد حالات تخریب پذیر بودن بدن Wolverine است اگر یک خار کوچک بر روی بدنش فرو رود جای زخمش خواهد مانند ! داستان X-man را که میدانید مردی جهش یافته که استخوان هایی او از جنس پنجه اش است ، مردی نافناپذیر سلول های بدن او هچ وقت از بین نمیروند بعد از نابود شدن سریع در کمتر از چند ثانیه تولید میشوند که میتواند جای زخم او را پر کنند! وقتی شما در بازی تیر میخورید جای گلوله به خوبی آثارش بر روی بدن شما باقی میماند بعد از چند ثانیه آرام آرام آن جای سوراخ گلوله پر میشود و زخم را ترمم میکند سیستم جان X-Man هم به هین شکل است , فیزیک در این بخش ها خود را به بالاترین سطح خود رسانده جای هر چیزی بر روی بدن Wolverine به خوبی باقی میماند و راحت میتوانید بدونه آنجا ببینیم چه چیزی با ما اصابت کرده از دیدن زخم متوجه شویم چه بوده! دشمنان فقط از اسلحه استفاده نمیکنند بلکه آنها سلاح های زیادی را برای مبارزه با شما دارند عبارت از خنجر ، نیزه ، شمشیر ، و انواع سلاح های دیگر است! همه ی آنها زخم های مختلفی را در سطح بدنمان میتوانند ایجاد کنند این زخم ها به اینگونه نیستند اگر شمشیری به شما اصابت کرد همیشه در یک محل جایش بماند یا از قبل تعیین شده باشد , بر خورد شمشیر به هر کجای بدنمان شانسی خواهد بود و زخم ها بسیار متفاوتی را به وجود خواهد آورد یا اگر موشکی به شما بخورد تمام پوست اعضای بدن کنده میشود و میتوانید اسلکت فلزی X-MAN را مشاهده کنید! این موضوعات فقط در رابطه با یک سلاح نخواهد بود بلکه در مورد تمام سلاح های موجود در باز به همین شکل است ...
نور پردازی :
سیستم نورپردازی بازی از نوع سنتی خود استفاده میکند با وجود خوب بودن این بخش نکات منفی در آن به چشم میخورد ؛ نور پردازی دررون بازی در بعضی از مکان های شاهد هستیم نور یک جسم که سایه ای انداخته هی به صورت نا آرام چپ راست میشود بدونه آن که جسم جرکت کند سایه جسم حالت ارتجائی دارد! (البته در بعضی از اجسام) ولی با این وجود همه چیزی به خصوص سایه های اجسام که در حال حرکت هستند خیلی خوب کار شده ، در محل های بسته ای که نور در آنجا وجود دارد نور پردازی بسیار خوب صورت گرفته مشکلات بسیار کمی دیده میشود , نوع به شکل گیری سیستم سایه زنی در این بازی به صورت انعکاس اجسام است و دیگر نیاز یه هیچ محاسباتی نیست این نوع سیستم سایه زنی روش سنتی را به دنبال دارد هنوز هم این شرکت سارنده متکی بر روش هخای قدیمی خود است!

10.jpg

صحنه های اکشن بسیار زیبایی در بازی وجود دارد ...
صدا گذاری :

12.jpg

شخصیت های اصلی در فیلم ...
سازندگان متخصص در این بخش از صدای بازیگر معروف که خود هم نقش X-Man را بازی میکند Hugh Jackman نام دارد , او حتی در فیلم جدید سال 2009 هم بازی کرد نام بازی از همان فیلم گرفته شده است ,دیالوگ هایی که توسط دشمنان گفته میشوند تا حدودی عادی قابل مفهوم به نظر میرسند باز هم باید به آنها حق دهیم جا تا میخواهند حرف بزنند دسته پایشان قطع میشود!! موسیقی بازی صلا با حال هوای X-Man برابر نیست بهتر است قعطش کنید تا صدای فش فش از قطع شدن اندام دشمنان داروی آرام بخشی باشد برای شما ... در بعضی قسمت از دموهایی که در بازی دیده میشوند حرکات دهان با صدا مطابق نیستند و یا دیر تر پخش میشوند! این شاید به خاطر هواس پرتی سازندگان بازی باشد چون همیشه این مشکل وجود ندارد فقط در بعضی از دمو ها این اتفاق را میتوانید مشاهده کنید ...
سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی X-Men Origins Wolverine بر روی PC >
حداقل سیستم مرود نیاز :
Processor: Pentium D @ 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+
Memory: 1 GB for XP/2 GB for Vista
Hard Drive: 8 GB Free
Video Memory: 256 MB (Shader Model 3.0+)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

نتیجه گیری و امتیاز سیمز47 به بازی : X-Men Origins: Wolverine
6.5/10(خوب)
داستان بازی(روند داستان):
با این که داستان بازی باز هم از فیلم این عنوان سرچشمه گرفته و همیشه این عنوان کمی سری کلیشه ای خود را دنبال میکند با این وجود داستان بازی بسیار عالی و دلنشین بوده است فقط در بعضی موارد کمی نا مفهموم و به سوی دو حالت پیش مرود ، یکی دیگر از نکات مثبت در داستان بازی تقلید نکردن زیاد از فیلمش است ...
10 /7(خیلی خوب)
گیم پلی:
روان سریع خشن سه عامل اصلی موفق در گیم پلی این بازی به شمار می آید , گیم امکان استفاده از حرکات و فنون مختلف , مراحل جالب و متونوع که بازیکن را خسته نمیکند , کنسرول سریع و روان شخصیت بازی که صحنه های اکشن نفس گیری را به وجود می آورد! هوش مصنوعی بسیار خوب در بازی, متفاوت بودن شخصت های و دشمنان ,سیستم جان بسیار عالی بازی که متناسب با شخصیت ایکس من است، وجود گیم پلی مناسب که باعث نیمشود بازی کن خسته یشود ,صحنه های خشن و هیجان انگیز باعث جذابیت چندین برابر بازی , وجود نداشتن حالت ملتی پلیر ... -
8.5/10 (بسیار عالی )
صداگذاری:
استفاده از صدای بازیگر معروف که در نقش ایکس جدید ترین فیلم خود را بازی کرد, دیالوگ های نسبتا خوب! هماهنگ نبودن صدا و تصویر در بعضی از دمو ها , موسقی نامناسب که با حال هوای بازی سازگاری ندارد ...
7/10(خوب)
گرافیک:
طراحی تحسین بر انگیز مراحل و محیط های زیبا , ریل تام بودن دموی بازی ها که کیفیت بسیار مطلوبی دارند ، وجود دمو های جذاب که سرشار از صحنه های اکشن هستند ، طراحی بسیار عالی وسایل و اجسام ، نورپردازی بسیار خوب , استفاده از نوع سنتی شیوه محاسبات سایه زنی ، افکت ها بسیار خوب که در شخصیت ها به کار رفته است , بافت های متوسط در بازی ,بد کار شدن روی افکت های آتش , وجود باگ هایی در بخش گرافیکی ، دارا بودن بخش فیزیکی بسیار قوی در بازی و....
7.5/10(خیلی خوب...)
امتیاز نویسنده نقد به بازی:(در آخرین نگاه)
ما شاهد یک بازی خیلی خوبی در سبک اکشن – علمی تخیلی بودیم , باز از همه لحاظ بسیار خوب بود ولی مشکلاتی هم داشت که در اکثر بازیها دیده میشوند , اگر این بازی را انجام نداده اید حتما ارزش خریدن دارد یک بار امتحان کنید !
7.5/10(بسیار خوب !)
امتیاز سیمز47 به بازی:(میانگین نیست!)
ما برای اینکه به بازیها نمره ی بهتری میدهیم چون آن را میشکافی و تمامی نکات ریز درشت بازی برای مان قابل اهمیت است ! ایکس من هم جزء یکی از این بازیهاست که ما آن را نقد و برسی کردم , نکات مثبت و منفی بسیار در بازی دیده شد که بیشتر آنها خوب بده اند , اگر به نمره های هر بخش نگاهی انداخته باشید میبینید که نمره های هر بخش زیاد فرقی با هم ندارند ؛ از نظر نمره ی هر بخش فزق زیادی با هم ندارند , این بار با ایکس منی روبرو هستیم که حتی از خود فیلمش هم خشونت بیشتری دارد همه چیز خیلی خوب است و میتوان این سری را جزء یک بازی استاندارد به حساب آورد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or