x-men origins : wolverine

953919_20090205_screen004.jpg

x-men origins:wolverine
نام بازي:x-men origins:woverine
سبك:اكشن-ادونچر
تهيه كننده:اكتيويژن
سازنده:راون سافتور
پلت فرم:PC-X360-PS3-WII-DS-PSP-PS2
تاريخ عرضه:مي 2009
گيم پلي مشابه:god of war_devil may cry
نمره:داده نشده
داستان:داستان خاصي داره ولي تا اونجا كه من ميدونم...
لوگان يك سرباز امريكايي است كه در جريان ساخت "واپن ايكس" بر روي او ازمايشاتي ميشود. او در اثر همين ازمايش ها داراي توانايي هاي جاويداني.استخوان هاي فلزي و خود ترميمي ميشود. او كه از انجام اين ازمايش ها بر روي خود ناراحت است.از محل پروژه فرار ميكند وبه جنگل هاي شمال افريقا ميگريزد...
توضيحات:
X-Men Origins: Wolverine عنوانی اکشن- ماجراجویی می باشد که سازندگاه اون Raven Software و Amaze Entertainment هستند به طوریکه نسخه های PSP, DS, Wii, , PS2 توسط Amaze ساخته می شوند و Raven هم مشغول کار بر روی نسخه های PS3, 360, PC می باشد!
بازی بر اساس فیلمی به همین نام با بازیگری Hugh Jackman - کسی که اولین تصویر بازی شخصی شبیه اون هستش- است که شما رو در داخل و فراسوی داستان فیلم قرار می دهد! تاریخ انتشار بازی که هم زمان با انتشار فیلم X-Men Origins: Wolverine در 21 می 2009 منتشر خواهد شد. نبرد های بازی به سه گزینه تکیه دارد, نبرد های سبک, نبرد های شنگین و چنگک ها که هر کدوم بر روی یک دکمه مجزا قرار گرفته اند و بازی تحت تاثیر عناوینی چون God of War و Devil May Cry می باشد. Activision برخی از جزئیات این بازی رو افشا کرد که در اون به تاریخ انتشار و کمی از داستان بازی اشاره شده است.

يا حق

منبع قسمت اخر:p30world

بابا این بازی ترکوندهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من که انتظار چنین بازی رو نداشتم ولی وقتی خریدمش چشمام داشت از حدقه میزد بیرون
یه جورای منو یاد prince 2 میندازه
به من یکی که خیلی خیلی حال داد
اخه یه 2 3 ماهی بود سراغ هر بازی میرفتم راضیم نمیکرد
خلاصه این بازی رو به همه پیشنهاد میکنم;)

آخرین ویرایش:
خه یه 2 3 ماهی بود سراغ هر بازی میرفتم راضشم نمیکرد
خلاسه این بازی رو به همه پیشنهاد میکنم
شما مثله اینکه خیلی احساساتی شدی!توی این دو خط دیگه نتونستی جلوی خودت رو بگیری:cheesygri

سلام دوستان

من دیروز بازی رو خریدم

وقتی نصب شد بازی هم دمو ممو رو هم رد کرد بعد اولین loading میاد بازی میپره بیرون بعد یه dont send میاد بعدش

این
1243276478.jpg

اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم :blushing:

گل پسرا منم به مشکل خوردم
بعد نصب و اجرای بازی اخطار میده که یه فایلی رو نمی دونم چی چی . dll پیدا نمیکنه و میگه دوباره نصب کن

کمک !!!

من بازی رو اجرا میکنم و بازی تا صفحه لوادینگ میاد یکدفعه میپره بیرون و این اخطار میده لطفا کمک کنید اعصابم خورد شد
microsoft visual c++ runtime library
R6025
pure virtual function call

من بازی رو اجرا میکنم و بازی تا صفحه لوادینگ میاد یکدفعه میپره بیرون و این اخطار میده لطفا کمک کنید اعصابم خورد شد
R6025

سلام دوستان

من دیروز بازی رو خریدم

وقتی نصب شد بازی هم دمو ممو رو هم رد کرد بعد اولین loading میاد بازی میپره بیرون بعد یه dont send میاد بعدش

این
1243276478.jpg

اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم :blushing:

R6025

.Net Framework رو Update کنید، ببینید جواب میده!;)
این لینک .Net Framework 3.5
این لینک Service Pack 1

گل پسرا منم به مشکل خوردم
بعد نصب و اجرای بازی اخطار میده که یه فایلی رو نمی دونم چی چی . dll پیدا نمیکنه و میگه دوباره نصب کن

کمک !!!

با کرک جدیدی شما هم بازم این اخطار به من میده

دوست عزیز این فایلی رو که پیوست کردی، برای ما قابل دانلود نیست! ارور رو اینجا بنویس!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or