x-men origins : wolverine

953919_20090205_screen004.jpg

x-men origins:wolverine
نام بازي:x-men origins:woverine
سبك:اكشن-ادونچر
تهيه كننده:اكتيويژن
سازنده:راون سافتور
پلت فرم:PC-X360-PS3-WII-DS-PSP-PS2
تاريخ عرضه:مي 2009
گيم پلي مشابه:god of war_devil may cry
نمره:داده نشده
داستان:داستان خاصي داره ولي تا اونجا كه من ميدونم...
لوگان يك سرباز امريكايي است كه در جريان ساخت "واپن ايكس" بر روي او ازمايشاتي ميشود. او در اثر همين ازمايش ها داراي توانايي هاي جاويداني.استخوان هاي فلزي و خود ترميمي ميشود. او كه از انجام اين ازمايش ها بر روي خود ناراحت است.از محل پروژه فرار ميكند وبه جنگل هاي شمال افريقا ميگريزد...
توضيحات:
X-Men Origins: Wolverine عنوانی اکشن- ماجراجویی می باشد که سازندگاه اون Raven Software و Amaze Entertainment هستند به طوریکه نسخه های PSP, DS, Wii, , PS2 توسط Amaze ساخته می شوند و Raven هم مشغول کار بر روی نسخه های PS3, 360, PC می باشد!
بازی بر اساس فیلمی به همین نام با بازیگری Hugh Jackman - کسی که اولین تصویر بازی شخصی شبیه اون هستش- است که شما رو در داخل و فراسوی داستان فیلم قرار می دهد! تاریخ انتشار بازی که هم زمان با انتشار فیلم X-Men Origins: Wolverine در 21 می 2009 منتشر خواهد شد. نبرد های بازی به سه گزینه تکیه دارد, نبرد های سبک, نبرد های شنگین و چنگک ها که هر کدوم بر روی یک دکمه مجزا قرار گرفته اند و بازی تحت تاثیر عناوینی چون God of War و Devil May Cry می باشد. Activision برخی از جزئیات این بازی رو افشا کرد که در اون به تاریخ انتشار و کمی از داستان بازی اشاره شده است.

يا حق

منبع قسمت اخر:p30world

در این قسمت اول باید بری چوب های جلوی اون دو مجسمه رو با اتک بزنی که مجسمه ها بتونن حرکت کنند.بعد می یای اون اهرم رو میچرخونی.بعدش باید بپری روی مجسمه ها که اومدن جلو.البطه اینم بگم که از double space استفاده کن تا پرشهات بیشتر بشه و اگرنه میوفتی پایین!
امیدوارم که تونسته باشم کمکت کرده باشم.:cool:

در این قسمت اول باید بری چوب های جلوی اون دو مجسمه رو با اتک بزنی که مجسمه ها بتونن حرکت کنند.بعد می یای اون اهرم رو میچرخونی.بعدش باید بپری روی مجسمه ها که اومدن جلو.البطه اینم بگم که از double space استفاده کن تا پرشهات بیشتر بشه و اگرنه میوفتی پایین!
امیدوارم که تونسته باشم کمکت کرده باشم.:cool:
دستت درد نکنه داداش ردش کردم !:love:

بلاخره تموم شد .
بازی یه ذره طولانی بود ولی خیلی عالی بود . نظرم در مورد بازی خیلی مثبته . هم گیم پلیش خیلی سریع و جذای بود هم حرکات ترکیبیش فوق العاده بود .
ولی من درست داستانشو نفهمیدم . یکی میتونه به من بگه داستان دقیقا چی بود ؟

بلاخره تموم شد .
بازی یه ذره طولانی بود ولی خیلی عالی بود . نظرم در مورد بازی خیلی مثبته . هم گیم پلیش خیلی سریع و جذای بود هم حرکات ترکیبیش فوق العاده بود .
ولی من درست داستانشو نفهمیدم . یکی میتونه به من بگه داستان دقیقا چی بود ؟

چون از روی فیلم ساخته شده پس باید داستانش مثله فیلم باشه و نمییتونن داستان رو دست کاری کنن.
داستان هم به ولورین شخصیت اصلی فیلم میپردازه که میخاد بفهمه چه جوری به این شکل تبدیل شد و منشا این تبدیل کجاست .

سلام خدمت اساتید محترم
من این بازی را نصب کردم ولی قبل از شروع یا بعد از نمایش لگوی اول بازی از بازی خارج می شود
من فکر می کنم از کرکش باشد
لطفا اگر کسی کرک سالم بازی را معطل نکند.

ALIR_SH

سلام خدمت اساتید محترم
من این بازی را نصب کردم ولی قبل از شروع یا بعد از نمایش لگوی اول بازی از بازی خارج می شود
من فکر می کنم از کرکش باشد
لطفا اگر کسی کرک سالم بازی را معطل نکند.

ALIR_SH

درود

داداش ما هم مشکل تو رو داشتیم هر کاری کردیم درست نشد:biggrin1:

منم بازی رو تموم کردم
بازی خوبی بود
یه هفته ای سرگرمش بودم
اینم نمرات من به بازی:

گیم پلی: 8.8
گرافیک : 8.5
داستان: 8
موسیقی: 8
صداگذاری: 7.5

کل: 8.6

یکی از مشکلات این بازی تکراری بودن و نداشتن تنوع کافی بود ! مثلا باس های بازی با این که شکل و شمایلشون فرق میکرد اما طریقه کشتن همشون یه شکل بود!
بازی کردن با ولورین لذت بخش بود و در کل بازی سرگرم کننده بود و فراتر از این نبود!

اینم برای جاوا
دانلود بازی جذاب و بسیار مهیج ایکس من که امروز این بازی را با فرمت جاوا در دو رزولشن 176X220 و رزولشن 176X208 در یک موبایل قرار داده ایم.میتوانید این بازی را دانلود کنیدو لذت ببرید این بازی دارای سبکی مانند شورش و یا همانند خود فیلم ایکس من می باشد.و به دلیل جاوا بودن برروی بیشتر گوشی های موبایل ار جمله نوکیا و سونی اریکسون و... قابلیت نصب و اجرا را دارد.

X-Men_Origins_Wolverine_%5Bwww.yekmobile.com%5D.jpg

info2.gif
توجه : رزولشن متناسب با گوشی خود را دانلود و نصب کنید.
dl.gif
دانلود رزلشن 176X220 | با حجم :568 کيلوبايت
dl.gif
دانلود رزلشن 176X208| با حجم :512 کيلوبايت
lock.gif
پسورد فايل : www.yekmobile.com
keyword.gif
قابل اجرا در همه گوشی های موبایل - پلتفرم جاوا

منبع: وب سایت www.yekmobile.com

سلام
من تقریبا آخرها بازی گیر کردم
اونجاکه دو صخره جلوی یک آبشار هست