WWE 2K16

« بـــــســـمـ اللهـ الــــرحـمـنـ الـــرحیــمـ »

62941654836859707465.png

2k Sports چند ساعت پیش رسما " WWE 2K16 " را برای انتشار در سال 2015 تایید کرد ، این بازی در 27 اکتبر منتشر خواهد شد . احتمالا در کنفراس E3 2015 که چند هفته دیگر برگزار میشود تریلر این بازی به نمایش کشیده میشود .

پلتفرم ها : Xbox 360 , Xbox one , PlayStation 3 , Playstation 4 , PC

فعلا اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده ، به محض انتشار اخبار جدید به پست اضافه خواهد شد .

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _

کـاور:

2do15c252ytmm8rfmul5.jpg

تـریلر

1xx6frontoqx62tqyydp.jpg

اولین تریلر منتشر شده از بازی با موضوعیت استون کلد استیو آستن - لینک دانلود

همانطور که مطلع هستید آخرین نسخه از این بازی دارای کم و کاستی های فراوانی بود ، از این رو چند روز پیش لیستی از 10 موردی که باید به این بازی برگردانده یا اصلاح شوند منتشر شد :

10.Creat A Diva

89740058928344270953.jpg

9.Blood

98428662873413475411.jpg

8.Creat A Title

83435410889409472232.jpg

7.A Return To Arcade Gamaing

62919207406370726044.jpg

6.Creat An Arena

23689404588466704817.jpg

5.Rebuilding Hair

06328695142279859371.jpg

4.Ordinary Match Types

Singles Matches:

– Inter Gender
– Special Referee (included in showcase mode)
– 3 stages of hell (included in showcase mode)
Tag Team Matches:
– Tornado Tag
– Elimination Tornado
– Mixed tag
Triple Threat Matches:
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ
Fatal Four Way Matches:
– Battle Royal
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ

94717768344461780009.jpg

3.Gimmick Match Types

Singles Matches:

– Inferno
– Bra and panties
– Ladder
– First blood
– I Quit
– Casket (Included in showcase mode)
– Backstage Brawl
– Boiler Room Brawl
Tag Team Matches:
– Extreme Rules
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
– Elimination table
– Backstage Brawl
Triple Threat Matches:
– Ladder
– Steel cage
– TLC
– Backstage Brawl
Fatal Four Way Matches:
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
Six-man Matches
Elimination Chamber tag

31869763484359142867.jpg

2.The Superstars' Current Attire

55031025328297687319.jpg

1.Attiude Era Mode

آخرین ویرایش:
استودیو ۲K برای اولین بار طی معرفی WWE 2K16، فهرستی از شش عضو و کشتی کج کار کمپانی WWE را منتشر نمود. هم چنین تاریخ انتشار و پلتفرم های مقصد نیز اعلام گردید. برای دریافت اطلاعات تکمیلی با ما در ادامه مطلب همراه باشید.۲K تاریخ انتشار این عنوان را ۲۷ اکتبر سال ۲۰۱۵ اعلام کرده و پلتفرم های مقصد آن هم چون گذشته عبارت اند از کنسول های نسل هفتمی یعنی Xbox 360 و PS3 و کنسول های نسل هشتمی یعنی Xbox One و PS4. هم چنین نیار به ذکر است که نام رایانه های شخصی یعنی PC در لیست پلتفرم های مقصد وجود ندارد.اسامی موجود در لیست اعلام شده از WWE Superstar ها شامل Seth Rollins, Daniel Bryan Dean Ambrose, Bad News Barrett بوده و از WWE Diva تنها نام سوپر استار خانم یعنی Finn Bálo مشاهده می شود و هم چنین شایان به ذکر است که این اسامی، اولین سوپر استار های معرفی شده از مجموعه بزرگ سوپر استار هایی است که مطمئنا در عنوان بعدی WWE موجود می باشند که این بسیار خبر خوبی برای طرفداران این عنوان قلمداد می شود.شما می توانید تصاویر هنری منتشر شده را در زیر مشاهده نمایید:

در تویتر رسمی بازی گفته شده که در تاریخ دوشنبه 22 ژوئن 2015 یک تصویر جدید و به اصطلاح باحال از بازی منتشر میشه ... به شخصه منتظر تصویر In Game از بازی هستم ببینم گرافیک چقدر پیشرفت داشته ...

توی تموم این سالها، هیچ وقت نشده بود نسخه ای از کشتی کچ رو بازی نکنم و از همه مهمتر نشده بود که منتظر انتشارش نباشم. ولی نسخه 15 به حدی مفتضحانه بود که نه منتظر انتشارش بودم و نه حتی رغبت کردم براش پول بدم!
فکر نمیکنم نسخه 16 هم ارزش داشته باشه.

در تویتر رسمی بازی گفته شده که در تاریخ دوشنبه 22 ژوئن 2015 یک تصویر جدید و به اصطلاح باحال از بازی منتشر میشه ... به شخصه منتظر تصویر In Game از بازی هستم ببینم گرافیک چقدر پیشرفت داشته ...

In Game احتمالش کمه ! باید دید.

اون انتظاری که واسه 15 کشیدم ، مجنون واسه لیلی نکشید. واسه همین دیگه نمیخوام خودم رو الاف یک عکس یا یک ویدیو کنم.خشت اول که 2015 بود.حالا باید دید این دیوار چقدر کج میره بالا.
یک چیز خیلی ساده و ضروری که از سال 2009 در بازی وجود داشت free angle camera بود.(اینکه وسط بازی بتونی با دور بین وارد رینگ بشی و صحنه ها و ریپلی و بررسی کنی) . این قابلیت در همه ی بازی های ورزشی موجوده. اما سازنده های عزیز زحمت کشیدن حذفش کردن.
الا اگه امسال هم این قابلیت نباشه ، دیگه وقتم رو حروم این به اصطلاح بازی ورزشی نمیکنم.همون طور که دیگه وقتمو حروم دیدم مسابقات واقعیش نکردم مدت هاست.
اومدن وعده دادن که دوشنبه عکس ازش میاد.واقعا مسخره هست.مگه فال اوت هست که مردم منتظر یک عکس ازش باشن؟ wwe هست. همون بازی که نسخه ی قبلش موفق به کسب مدال مزخرف ترین بازی ورزشی شد

این روشهای تبلیغاتیه که میگن فلان روز یه عکس یا ویدیو میذاریم. ربطی به خودِ بازی نداره. ولی حداقل برای من هیچ وقت اینجور عکس و فیلمهای تبلیغاتی ملاک نبوده. چون 99.9% چیزی که نشونت میدن به دور از واقعیته.
مثلا درمورد 2015 یه عکس از جان سینا گذاشتن و دیگه همه مًردن واسش. وای چه گرافیکی! ایول 2k و... . ولی همون موقع من با دیدن عکس گفتم این بازی به هیچ وجه در حد این تبلیغاتش نیست و وقتی بازی اومد، دیدیم که همه نظرظون برگشت. فحش بود که به سمت 2k پرتاب میشد.
درسته که خیلی وقته بازیهای کشتی کچ دیگه مثل قبل نیست،ولی باز هم تا زمانی که دست thq بود، حداقل بازی در حدی بد نبود که رغبت نکنی حتی اخبارشو دنبال کنی. همون وقتی که این سری رسید که 2k، من به شخصه خیالم راحت شد که دیگه قرار نیست هر سال کشتی کچ بخرم. با اینکه ناراحتم از این موضوع،ولی خب چاره چیه.

دقیقا 1 سال و نیم پیش قبل از اومدن 2k15 من رفتم ps4 خریدم.بدون هیچ بازی و فقط در انتظار 2k15 . دو ماه مونده بود باشگاه رو ول کردم تا پول واسه خرید بازی کم نیارم.اون زمان در سوپر کار میکردم.داستانش رو قبلا گفتم .
گوشت انگشت شصتم رو با دستگاه کالباس بر بریدم.به خدا قسم.به جان خودم اولین چیزی که ذهنم رسید این بود که حالا چطوری 2k15 بازی کنم. یعنی اون لحظه اصلا به خودم فکر نمیکردم چون انتظار یک معجزه از بازی داشتم.
حالا گزشت.هنوز حتی 1 بازی واسه ps4 ندارم.اونموقع خریدم 1550000 . حالا ازم 1050000 تومان میخرن.
در عوض چه چیزی از طرف شرکت 2k بهم رسید ؟ فقط انگشت وسط نشون دادن:|
میخوام بگم این بازی همچین طرفتاری مثل من داشت و بهش اهمیت نداد.
ای کاش سمت کشتی کچ نمیرفتم. به خدا اگه طرفتار فوتبال یا بسکتبال بودم الان راضی شده بود.
در حال حاضر svr 2009 میزنم و اگه نسخه ی بعدی هم گند بزنه تاثیری روی من نداره.
امیدوارم 2k به سرنوشت thq دچار شه. شاید EA SPORTS بتونه بازی بهتری بسازه. TNA IMPACT از EA پتانسیل بالایی داشت ولی نزاشتن بیاد بالا

TNA impact خیلی چرت بود خداییش! ولی اگر ساخت کشتی کچ به EA برسه، بازم بنظرم فاجعه میشه. درست مثل کاری که با UFC کرده. دموی UFC رو داشتم بازی میکردم دیدم فقط برای باد معده ی مبارهد دکمه نذاشته! گیم پلیی که واسه اون بازی گذاشته اصلا نمیشه حفظ کرد.
اگه کشتی کچ رو بدن به EA یه چیزی مثل UFC تحویل میده.

مطمئن باشید چشم انداز این بازی در آینده بسیار خوب خواهد بود و یکی از بهترین بازی های ورزشی تبدیل میشه . اینی که میگید 2K نمیتونه خوب رو بازی کار کنه درست نیستش واقعا شما Nba2k10 رو بازی کنید بعد بیایید Nba2k15 رو بازی کنید واقعا پیشرفت چشمگیر و فوق العاده ای داشته و باید صبر داشت در چند سال آینده مطمئنا بازی بهتری رو شاهد خواهیم بود و چشم انداز این سری Wwe2K رو بسیار خوب و روشن میبینم .

مطمئن باشید چشم انداز این بازی در آینده بسیار خوب خواهد بود و یکی از بهترین بازی های ورزشی تبدیل میشه . اینی که میگید 2K نمیتونه خوب رو بازی کار کنه درست نیستش واقعا شما Nba2k10 رو بازی کنید بعد بیایید Nba2k15 رو بازی کنید واقعا پیشرفت چشمگیر و فوق العاده ای داشته و باید صبر داشت در چند سال آینده مطمئنا بازی بهتری رو شاهد خواهیم بود و چشم انداز این سری Wwe2K رو بسیار خوب و روشن میبینم .
یعنی این دفعه مدت زمان انتظار ما به چند سال ارتقا پیدا کرد؟من که نیستم:d
راستی Nba در واقعیت هم به سمت مزخرف و نکبت سیر کرد؟به هم حال کشتی کچ چه واقعی چه بازیش که این کار رو کرد.
......
راستی چی شد.قرار بود دوشنبه عکس بدن که . نکنه حالا باید واسه ی یک عکس منتظر بمونیم
این بازی مریضه.عادت داره تو مچل کردن طرفتاراش.همونطور که کل نسل 7 رو با انجین نسل 6 مچل شدیم . البته شک دارم این انجین هم خیلی جدید باشه
نمونه ی دیگه ی مچل کردن: حذف نواوری های نسخه های قدیمی برای مدتی کوتاه و اضافه کردن همون قابلیت ها بعد از چند سال به عنوان حرکات نو اورانه

آخرین ویرایش:
فعلا هیچ عکسی ندادن چون من از طریق توئیتر دنبالشون میکنم فقط یک سری اطلاعات لو رفته هست که عمدتا بهبود گیم پلی هست و اینکه باگ هارو رفع میکنن و اینکه Motion Capture ها بهتر میشن و اینکه Renee Young هم صداش اضافه شده تو بازی و یکسری از همین موارد انتظارات هم هست که توی پست اول بود گفتن اضافه شده . همچنین گفتن کاور بازی هم طی چند روز آینده نمایش داده میشه که البته تایید نشده چون هر سال تو PPV سامر اسلم کاور معلوم میشه و اطلاعات زیاد و عکس های زیادی میدن بیرون در ضمن اینم بگم Motion Capture های وسایلی مثل صندلی و چوب و چکش که تو مسابقات استفاده میکنند هم به Motion Capture ها اضافه شدن و باعث میشه خیلی طبیعی تر بشه بازی . به هر حال من این اطلاعات لو رفته رو اینجا میزارم فقط انگلیسی هست هر جاش مشکل داشتید بگید ترجمه میکنم براتون :

-The championship belts are being fixed to limit on the over the shoulder/around the waist issues. He explains this with a photo of Cesaro mo-capping with a World Heavyweight scale belt over his shoulder.
-Over 35 titles make it in the game.
-Roman Reigns will go down the stairs in his entrance but his entrance pales in comparison to Seth Rollins.
-Renee Young is doing voice overs. Probably for 2K16.
-Mixed Tag Team matches are back in 2K16.
-Weapon layout is the same except the motions are redesigned.
-No custom music but live updates will make the game.
-Matt Sydel doing motion capture.
-MVP is also doing motion capture.
-WrestleMania entrance ramp remains the same but looks larger in scope.
-PPV arenas look exactly the same as in real life.
-They’re bringing back Arena Editor in some shape or form.
-There planning to make 7 Showcases including DLC.
-Adding to around 63 matches.
-The Showcases will focus on one superstar rather than individual rivalries.
-There’s hints indicating that Rob Van Dam, Roman Reigns, Brock Lesnar or Stephanie McMahon is the cover star.
-The hints are that they won a match at SummerSlam 2014 and they’ve appeared in the ring with The Rock.
-The cover could be leaked on Friday.

نمونه ای مثال میزنم که چرا 2k داره گند میزنه به گیم و گیم پلی . اگه اینطوری قراره چند سال دیگه پیشرفت کنه که فاتحش خوندست.نمونش:
مکانیزم مزخرف بازی اینه که بعد از زدن یک دکمه به عنوان grapple ، فرصت نوشیدن یک لیوان اب رو داریم چون انیمیشن باید انجام بشه .(گاه کوتاه،گاه خیلی بلند.)
حالا 2k اومده چی کار کرده؟فرصت خوردن غذا رو هم فراهم کرده . چون کشتیگیر خم میشه و بدن حریف رو به زور میکشه وسط رینگ و بعد همون فن رو میزنه . یعنی ما علاوه بر تحمل کردن صحنه ی انیمیشن مربوط به فن ، باید شاهد انیمیشن کشیده شدن به وسط رینگ هم باشیم . یعنی کلا بیکاریم و ول معطل میمونیم در هنگام بازی .
گندکاری ازین بیشتر؟
.....
...
.
حالا جدا از حرف های نا امید کننده ی من که به دردی هم نمیخوره . دوست داشتم :
با توجه به اینکه هسته ی گیم پلی که مال چند نسل پیش هست و الان فقط دارن باهاش بازی بازی میکنن ، بیان یک بار بیخیال استوری مد و کرکتر سازی های گسترده بشن و گیم پلی رو از نو و با توجه به قدرت این کنسول ها تنظیم کنن . اره اگه استوری مد نباشه و کارکترهای فراوون نباشن فروش پایین میاد ولی به درک. کسایی به این چیزا اهمیت میدن که فقط بازی رو میخرن و استوری رو میرن و بعد بازیشون خاک میخوره .ولی کسایی مثل ما که در روز حتما باید چند ساعت بازی رو انجام بدن و اعتیاد دارن به بازی باید چیکار کنیم؟ باید حرص بخوریم دیگه.
بازم میگم ، ای کاش به یک بازی ورزشی دیگه علاقه داشتم

آخرین ویرایش:
این ip مال 2k نبوده و بنظرم خریدنش کار درستی نبود.چون 2k با سری nba قشنگ خوب و میفروشه و سود حسابی میکنه.نباید این ip میخرید و فکر نمیکنم بتونه موفقش کنه

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

دقیقا به همین خاطر هست که میگم باید صبر کرد . شما همین نسخه Wwe2k15 رو با Wwe2k14 مقایسه بفرمایید پیشرفت خوبی از لحاظ گرافیکی داشته . کلا 2K بدون هایپ و مسئله خاصی کارش رو پیش میبره. خوب چه کسی فکر میکرد اون زمان قدیم که هم NBA2K منتشر میشد هم NBA Live اونوقت اونجوری 2K بتونه EA رو بزنه کنار به طوری که چندین سال دیگه NBA LIVE ندادن بیرون و 2K تا این حد فروشش بالا رفت و شعارشون که بازی بسکتبال شماره 1 هست دست پیدا کنن چون بازی دیگه ای نبود و کارشون هم خوب انجام میدادن و به فروش فوق العاده ای دست یافتن مخصوصا تو خود آمریکا که پر فروش ترین بازی همین NBA2K هستش . تا چند سال دیگه Wwe2K هم همینطور میشه چون هم 2K کارش رو انجام میده هم رقیبی نداره و راحت میاد بالا و فروشش رو میکنه مطمئن باشید و چند سال دیگه پیشرفت چشمگیری میکنه و جزو بهترین بازیهای ورزشی میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or