WWE 2K16

« بـــــســـمـ اللهـ الــــرحـمـنـ الـــرحیــمـ »

62941654836859707465.png

2k Sports چند ساعت پیش رسما " WWE 2K16 " را برای انتشار در سال 2015 تایید کرد ، این بازی در 27 اکتبر منتشر خواهد شد . احتمالا در کنفراس E3 2015 که چند هفته دیگر برگزار میشود تریلر این بازی به نمایش کشیده میشود .

پلتفرم ها : Xbox 360 , Xbox one , PlayStation 3 , Playstation 4 , PC

فعلا اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده ، به محض انتشار اخبار جدید به پست اضافه خواهد شد .

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _

کـاور:

2do15c252ytmm8rfmul5.jpg

تـریلر

1xx6frontoqx62tqyydp.jpg

اولین تریلر منتشر شده از بازی با موضوعیت استون کلد استیو آستن - لینک دانلود

همانطور که مطلع هستید آخرین نسخه از این بازی دارای کم و کاستی های فراوانی بود ، از این رو چند روز پیش لیستی از 10 موردی که باید به این بازی برگردانده یا اصلاح شوند منتشر شد :

10.Creat A Diva

89740058928344270953.jpg

9.Blood

98428662873413475411.jpg

8.Creat A Title

83435410889409472232.jpg

7.A Return To Arcade Gamaing

62919207406370726044.jpg

6.Creat An Arena

23689404588466704817.jpg

5.Rebuilding Hair

06328695142279859371.jpg

4.Ordinary Match Types

Singles Matches:

– Inter Gender
– Special Referee (included in showcase mode)
– 3 stages of hell (included in showcase mode)
Tag Team Matches:
– Tornado Tag
– Elimination Tornado
– Mixed tag
Triple Threat Matches:
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ
Fatal Four Way Matches:
– Battle Royal
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ

94717768344461780009.jpg

3.Gimmick Match Types

Singles Matches:

– Inferno
– Bra and panties
– Ladder
– First blood
– I Quit
– Casket (Included in showcase mode)
– Backstage Brawl
– Boiler Room Brawl
Tag Team Matches:
– Extreme Rules
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
– Elimination table
– Backstage Brawl
Triple Threat Matches:
– Ladder
– Steel cage
– TLC
– Backstage Brawl
Fatal Four Way Matches:
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
Six-man Matches
Elimination Chamber tag

31869763484359142867.jpg

2.The Superstars' Current Attire

55031025328297687319.jpg

1.Attiude Era Mode

آخرین ویرایش:
2do15c252ytmm8rfmul5.jpg

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _

1xx6frontoqx62tqyydp.jpg

تریلری با موضوعیت استون کلد استیو آستن منتشر شده که دیدنش خالی از لطف نیست ...!

لینک دانلود

نکته جالب تریلیر رونمایی از لوگو WWE2K 3:16 بود ...! :d

xiki8gp281yd7i3zckua.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان همانطور که منصور عزیز گفتند ، این بازی بیشتر راستر رو در کل تاریخ بازی های ویدیویی دبلیو دبلیو ای داره ، بیش از 120 راستر در این بازی وحود دارن و این عدد به این معنی نیست که از هر کشتی گیر چند تا وجود داشته باشه و از هر راستر یکی وجود داره . این عکس هم سازندگان WWE2K15 تو تویتز زدن .

4kcg_untitled.jpg
از این 120 نفر Bret Hart,Sting و Lita هم باشن با بازی آشتی میکنم و میخرمش :d:x

کاورش ادم قابل اعتنایی هست ولی خوب از این که قراره فوکوس کنن رو استین حال نکردم ، چون تو نسخه های 14-13 اکثر بازی های مهم استین تو مد داستانی 13-14 رفتیم و دوباره تکراره مکرراته ، بازی با راک و مایکل و منکاید ، ..
بعدم اگه قرار باشه این NXT ها تعدادشون زیاد باشه تو بازی و از اون 120 تا 25 تاش اینا باشن بازم یک نکته منفی هست

من 15 را روی 360 فقط یکم رفتم و کلا همراه با دستگاه همه بازیها فروختم رفت امدم روی اکس باکس وان 15 گیرم امد اما نخریدم به در من نمیخوره خبرهای خوبی دوستان اعلام کردن مثل ارزوی همیشگی برگشت گلدبرگ به بازی و wcw nwo vs wwe خب این را همیشه و هر سال همه ارزو کردن اما فقط یکی مثل من کل سالهای زیاد که کشتی کج بازی کردم فقط 14 بود که هر میخواستم التبه راسترها منظورمه داشت
اگر گلدبرگ استینگ هوگن هال نش لوگر دی دی پی بوکرتی باشه البته میدونم امکان نداره همش با باشه من سریع می خرمش اگه قرار باشه مثل 15 همش به wwe مانور بده نکاهشم نمیکنم

من 15 را روی 360 فقط یکم رفتم و کلا همراه با دستگاه همه بازیها فروختم رفت امدم روی اکس باکس وان 15 گیرم امد اما نخریدم به در من نمیخوره خبرهای خوبی دوستان اعلام کردن مثل ارزوی همیشگی برگشت گلدبرگ به بازی و wcw nwo vs wwe خب این را همیشه و هر سال همه ارزو کردن اما فقط یکی مثل من کل سالهای زیاد که کشتی کج بازی کردم فقط 14 بود که هر میخواستم التبه راسترها منظورمه داشت
اگر گلدبرگ استینگ هوگن هال نش لوگر دی دی پی بوکرتی باشه البته میدونم امکان نداره همش با باشه من سریع می خرمش اگه قرار باشه مثل 15 همش به wwe مانور بده نکاهشم نمیکنم

اعجوبه حاجیمون بیلی هست خوبم هست لیست روستر ها اعلام شد.14 که فقط بخاطر بیلی بود بازی میکردیم حالا فقط DDP کمه http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wrestlers_in_WWE_video_games#WWE_2K16

اعجوبه حاجیمون بیلی هست خوبم هست لیست روستر ها اعلام شد.14 که فقط بخاطر بیلی بود بازی میکردیم حالا فقط DDP کمه http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wrestlers_in_WWE_video_games#WWE_2K16
اینا شایعه اس مخصوصا ویکیپدیا که دست سازه ،
لیست راستر ها هر سال همون اواسط شهریور تا یک روز قبل از Summer slam طی مراسمی اعلام میشه البته اگه مثل 15 باشه تا کامل شدن لیست احتمالا تا مهر طول میکشه
ولی در مورد گلدبرگ احتمالا تو 16 هست چون منم دیدم یکجا زده بود اسکن شده واسه 16 عکسم گذاشته بودن

آخرین ویرایش:
دوستان اعلام شده که باپیش خرید اینترنتی بازی کرکتر ارنولد به بازی اضافه ميشه. قراره تا چند دقیقه دیگر تریلر رسمیش منتشر بشه.

این راستر ها رو 2K رسما از طریق مجله تایید کرده قراره هر هفته یک تعدادی رونمایی شن

Bad News Barrett
Daniel Bryan
Dean Ambrose
Finn Balor
Paige
Hulk Hogan
Andre The Giant
The Rock
Triple H
Eva Marie
Alexa Bliss

البته wwe خواسته هوگن حذف کنن و هوگن از لیست خط میخوره