WWE 2K16

« بـــــســـمـ اللهـ الــــرحـمـنـ الـــرحیــمـ »

62941654836859707465.png

2k Sports چند ساعت پیش رسما " WWE 2K16 " را برای انتشار در سال 2015 تایید کرد ، این بازی در 27 اکتبر منتشر خواهد شد . احتمالا در کنفراس E3 2015 که چند هفته دیگر برگزار میشود تریلر این بازی به نمایش کشیده میشود .

پلتفرم ها : Xbox 360 , Xbox one , PlayStation 3 , Playstation 4 , PC

فعلا اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده ، به محض انتشار اخبار جدید به پست اضافه خواهد شد .

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _

کـاور:

2do15c252ytmm8rfmul5.jpg

تـریلر

1xx6frontoqx62tqyydp.jpg

اولین تریلر منتشر شده از بازی با موضوعیت استون کلد استیو آستن - لینک دانلود

همانطور که مطلع هستید آخرین نسخه از این بازی دارای کم و کاستی های فراوانی بود ، از این رو چند روز پیش لیستی از 10 موردی که باید به این بازی برگردانده یا اصلاح شوند منتشر شد :

10.Creat A Diva

89740058928344270953.jpg

9.Blood

98428662873413475411.jpg

8.Creat A Title

83435410889409472232.jpg

7.A Return To Arcade Gamaing

62919207406370726044.jpg

6.Creat An Arena

23689404588466704817.jpg

5.Rebuilding Hair

06328695142279859371.jpg

4.Ordinary Match Types

Singles Matches:

– Inter Gender
– Special Referee (included in showcase mode)
– 3 stages of hell (included in showcase mode)
Tag Team Matches:
– Tornado Tag
– Elimination Tornado
– Mixed tag
Triple Threat Matches:
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ
Fatal Four Way Matches:
– Battle Royal
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ

94717768344461780009.jpg

3.Gimmick Match Types

Singles Matches:

– Inferno
– Bra and panties
– Ladder
– First blood
– I Quit
– Casket (Included in showcase mode)
– Backstage Brawl
– Boiler Room Brawl
Tag Team Matches:
– Extreme Rules
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
– Elimination table
– Backstage Brawl
Triple Threat Matches:
– Ladder
– Steel cage
– TLC
– Backstage Brawl
Fatal Four Way Matches:
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
Six-man Matches
Elimination Chamber tag

31869763484359142867.jpg

2.The Superstars' Current Attire

55031025328297687319.jpg

1.Attiude Era Mode

آخرین ویرایش:
دقیقا به همین خاطر هست که میگم باید صبر کرد . شما همین نسخه Wwe2k15 رو با Wwe2k14 مقایسه بفرمایید پیشرفت خوبی از لحاظ گرافیکی داشته . کلا 2K بدون هایپ و مسئله خاصی کارش رو پیش میبره. خوب چه کسی فکر میکرد اون زمان قدیم که هم NBA2K منتشر میشد هم NBA Live اونوقت اونجوری 2K بتونه EA رو بزنه کنار به طوری که چندین سال دیگه NBA LIVE ندادن بیرون و 2K تا این حد فروشش بالا رفت و شعارشون که بازی بسکتبال شماره 1 هست دست پیدا کنن چون بازی دیگه ای نبود و کارشون هم خوب انجام میدادن و به فروش فوق العاده ای دست یافتن مخصوصا تو خود آمریکا که پر فروش ترین بازی همین NBA2K هستش . تا چند سال دیگه Wwe2K هم همینطور میشه چون هم 2K کارش رو انجام میده هم رقیبی نداره و راحت میاد بالا و فروشش رو میکنه مطمئن باشید و چند سال دیگه پیشرفت چشمگیری میکنه و جزو بهترین بازیهای ورزشی میشه .
کاش رقیب داشت . الان وضعش شاید بهتر بود .
احساس میکنم حمایت خود کمپانی هم تاثیر داره . کمپانی wwe که ظاهرا زیاد مایل به هزینه کردن واسه این IP نیست .
سازنده ی بد بخت هم بدون حمایت اونا که نمیتونه معجزه کنه.
اینا خشتکشون پارست میان کمربندشون رو محکم میبندن.
نکات کیلیدی بازی (مکانیزم گیم پلی و هوش مصنوعی ) مشکل داره ، بعد اونوقت میان وعده هال او فیم میدن و کارکتر های بیشتر . میان وعده ی اضافه شدن ارنا میدن و اضافه شدن انیمیشن . این سوسیس مونده هست حالا همش میان روش سس میریزن
زیاد حرف زدم ، یکمی استراحت و قرص اعصاب لازمه . فعلا:d
منصور بیا فرمون رو بگیر . من رفتم
yahoo_4.gif

خوب شعار امسال 2K تو تویتتر مشخص شد قراره رو بزرگترین راستر در تاریخ بازی های ویدیویی WWE مانور بدن ( Largest )فکر کنم دیگه تو متوسط ترین حالتش همون 95 نسخه 13-14 داشته باشه و میشه انتظار حضور Goldberg داشت تا...
خودشونم فهمیدن که برای فروش بیشتر این بتزی باید رو راستر های قدیمی و اوردنشون تو بازی کار کنن نسخه 15 که چیزی در حد فاجعه کرملین #:-s بود

نسخه 15 راستر زیاد داشت اما همه تکراری بودن خخخ سه تا هالک هوگن چهار تا رندی اورتن سه تا کین و و و ، ما پک کامل DLC رو روی PC نصب کردیم بازی باگ پیدا کرد عجیب ... تنها نقطه امید من همین شد که بازی واسه PC هم میاد و ماد ساز ها به حالش یک فکری کردند و ماد های جالبی براش ساختن ... ولی امیدوارم نسخه بعدی علاوه بر کاراکتر های بیشتر حداقل رو صدا گذاری هم درست کار کنن... خدایی تو نسخه 15 صد تا فینیشر میزدی به جایی که مثلا بگه AA from john cena جری لالر میگفت : that it ... his done خو این کجاش پیشرفت بود. بازی خیلی مشکلات حادی در گیم پلیش داره که دعا میکنم تو نسخه های بعدی رفع بشه ایشالا

2K این عکس رو در توئیتر خودش منتشر کرده که متعلق به Finn Balor کشتی گیر NXT هستش که در سمت چپ خود Finn Balor رو میبینید و سمت راست هم کاراکترش رو در بازی Wwe2k16 که به گفته سازندگان هم تصویر Ingame هستش :

finbalor.jpg

دوستان همانطور که منصور عزیز گفتند ، این بازی بیشتر راستر رو در کل تاریخ بازی های ویدیویی دبلیو دبلیو ای داره ، بیش از 120 راستر در این بازی وحود دارن و این عدد به این معنی نیست که از هر کشتی گیر چند تا وجود داشته باشه و از هر راستر یکی وجود داره . این عکس هم سازندگان WWE2K15 تو تویتز زدن .

4kcg_untitled.jpg

دوستان همانطور که منصور عزیز گفتند ، این بازی بیشتر راستر رو در کل تاریخ بازی های ویدیویی دبلیو دبلیو ای داره ، بیش از 120 راستر در این بازی وحود دارن و این عدد به این معنی نیست که از هر کشتی گیر چند تا وجود داشته باشه و از هر راستر یکی وجود داره . این عکس هم سازندگان WWE2K15 تو تویتز زدن .

فقط امیدوارم این 120 تا غیر استارهای فعلی کمپانی شامل استارهای شاخ قدیمی بشن مثل گلدبرگ نه مثل این DLC Path Of Warrior کلونل مصطفی و این ... شعر ها ، راسترهای WCW گروه NWO و JBL و ... میز گزارشگر رو هم اگه سه نفره میکردن با همینایی ک الان دارن گزارش میکنن عالی میشد

خبر هایی اومده که سازندگان دارن روی بخش صدای بازی و گزارش کردن هم کار میکنند و ممکنه میز گزارشگران هم مثل کشتی کج واقعی 3 نفریش بکنند.

به نظر من بدترین بازی ورزشی اگه ژانرش رو درست گفته باشم هست هیچ از این جور چیزا خوشم نمیاد..اصلا یک نسخه شو بازی نکردم

حق میدم بهت داداش.

این بازی تلفیقی از سه ژانر مختلف - سرگرمی ، فایت ، اسپورت - هست. برای اینکه این نوع بازیو کسی دوس داشته باشه باید فن WWE باشید. من خودم از سال 2000 به اینور WWE رو به طور حرفه ای دنبال میکنم ( طوری که هر هفته شو هاشو دانلود میکنم و میبینم) و برای همین بازیش هم لذت بخشه.

کاش میشد یه قابلیت به بازی اضافه کنن که وقتی قهرمان سنگین وزن جهان هستی و یه مسابقه داری،بعد از مسابقه به صورت اتفاقی کسی که کیف Money In The Bank رو داره بهت حمله کنه،توی نسخه ی 15 و نسخه های قبلی خودت باید انتخاب کنی که کسی که کیف MITB رو بهت حمله کنه یا نه،به نظرم اینجوری جالب نیست

کاش میشد یه قابلیت به بازی اضافه کنن که وقتی قهرمان سنگین وزن جهان هستی و یه مسابقه داری،بعد از مسابقه به صورت اتفاقی کسی که کیف Money In The Bank رو داره بهت حمله کنه،توی نسخه ی 15 و نسخه های قبلی خودت باید انتخاب کنی که کسی که کیف MITB رو بهت حمله کنه یا نه،به نظرم اینجوری جالب نیست

این چیزا هم شرطش به این هست که بخش Universe رو هم پیشرفت بدهند. خیلی از نوع مسابقات هم هست که باید اضافه بشه . همچنین Motion Capture هم دقیق تر بشه و همچنین بخش صدا و گزارشگری که تا اونجا که اخبار بیرون اومده روی این موارد دارند کار میکنند که امیدواریم خوب از آب در بیاد.

من تو اخبار دیدم که دنبال یک دیزاینر یا طراح واسه بازی بودن امیدوارم خودش یک خبر مثبت باشه ، از این 120 راستر احتمالا 20 تاش یا بیشتر DLC هست ولی امروز داشتم مسابقات 2005 میدیم باور نکردم 10 سال گذشته ، من از همون 2005 زنده دنبال میکردم الان فکر میکنم با جلو اومدن سال ها بازی مثل خود کمپانی ضعیف شد و دیدم طبیعیه انگار:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or