آخرین ویرایش:
مبارزات اندرسون سیلوت-نیک نیاز-نیت دیاز-ویتور بلفورت-بیگ فوت سیلوا-کین ولاسکاس-فدور امیلیانینکو-چاد لدل-یورایا فیبر-هنن برا-#يه چند باري ufc ديدم ولي آدم خوابش ميره پاي مسابقاتش:d
و اینطور ادم ها رو ببین خوابت نمیبره:yawn: (من فعلا میرم بخوابم):dشما مراجعه کن به مسابقات ECW از سال 1993 تا 2004 و کمپانی CZWمن اطلاعاتم محدوده بچه ها.شما كمپاني به جز wwe و TNA(هرر دوتاش فعلا آشغالن ) سراغ داريد كه خشونتش مثل قديما باشه در حال حاضر؟
من czw برای افراد کم سن و سال توصیه نمیکنمشما مراجعه کن به مسابقات ECW از سال 1993 تا 2004 و کمپانی CZW
به دلیل قانون pgنه منظورم اينه كه امير حسين كمپاني امريكايي در حد wwf قديم.يه كمپاني بزرگ .اولي كه گفتي فك كنم ليگ ژاپنه درسته؟دوميم من ديدم مالي نبود مسابقاتش
- - -ویرایش - - -
اينقدر دوس داشتم خودم يه كمپاني ميزدم.
- - -ویرایش - - -
به نظرت چرا با وجود اين همه سرمايه گذار بزرگ در جهان و خيل عظيمي از افراد مشتاق مثل ما به مسابقاتي مثل مسابقات قديمي .هيچ كمپاني با اين ويژگي ها ديگه بوجود نمياد؟چه دليلي داره؟
- - -ویرایش - - -
- - -ویرایش - - -
- - -ویرایش - - -
به نظرت چرا با وجود اين همه سرمايه گذار بزرگ در جهان و خيل عظيمي از افراد مشتاق مثل ما به مسابقاتي مثل مسابقات قديمي .هيچ كمپاني با اين ويژگي ها ديگه بوجود نمياد؟چرا هيچ سرمايه گذاري پيش قدم نميشه؟چه دليلي داره؟از نظر مالي عاليه براي سرمايه گذارا الان مستر مك ماهون سهام يكي از باشگاههاي انگليسو خريده

خب UFC برن ببیندمن czw برای افراد کم سن و سال توصیه نمیکنم
وحشتناک خشنه
تا مرز مرگ میرن
بنیل داریوش رو فراموش کردی.البته بیچاره مبارزه ی اخر زیر دست و پای حریف امریکایی له شدخب UFC برن ببیند
قهرمان ایرانی هم داریم
سیامک خرمی

اینی که میگم اینجا باشگاه دارند و یک انسان شریف و بسیار موجه هستند و شناخته شدهبنیل داریوش رو فراموش کردی.البته بیچاره مبارزه ی اخر زیر دست و پای حریف امریکایی له شد![]()
مبارزه خوبی هست ولی متاسفانه کمی بدشانسه.وقتی گزارشگر میگه داریوش حال میکنم.اینم عکسش:اینی که میگم اینجا باشگاه دارند و یک انسان شریف و بسیار موجه هستند و شناخته شده
ایشون که میگید هم نمیشناسم والا اما هرکس برای ایرانمون و پرچممون افتخار میاره دمش گرم و خدا حفظش کنه.
مبارزه خوبی هست ولی متاسفانه کمی بدشانسه.وقتی گزارشگر میگه داریوش حال میکنم.اینم عکسش:
واسه اینکه خارج از تاپیک نشه عکس یکی از اسطوره های wwe رو هم میزارم:d:![]()
![]()
دقیق نمیدونم.شاید رضا مددی بود.سانتینو مارلا
اون هم کبراست دستش
یک سوال
یک نفر دیگه هم بود قهرمان جهانی یو اف سی شد
اون چی ؟
این بنده خدا که گفتی ایرانه ؟
خرمی از طرف فدراسیون رفته بود
بد نبود؟بیا پایین:dحالا انقدر هم که میگی بد نبود والا ، حده اقلش از رویال رامبل چرت پارسال خیلی بهتر بود ...