WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
يه چند باري ufc ديدم ولي آدم خوابش ميره پاي مسابقاتش:d
مبارزات اندرسون سیلوت-نیک نیاز-نیت دیاز-ویتور بلفورت-بیگ فوت سیلوا-کین ولاسکاس-فدور امیلیانینکو-چاد لدل-یورایا فیبر-هنن برا-#:-s و اینطور ادم ها رو ببین خوابت نمیبره:yawn: (من فعلا میرم بخوابم):d

من فقط یک بار wwe 2012 رو نسخه تبدیلیش رو روی pc بازی کردم . الآن بنظرتون این رو برای ps4 بگیرم ؟ من و داداشم هر دو به کشتی کج علاقه داریم . دو نفره بازی کردنش چطوره ؟

شما مراجعه کن به مسابقات ECW از سال 1993 تا 2004 و کمپانی CZW
من czw برای افراد کم سن و سال توصیه نمیکنم
وحشتناک خشنه
تا مرز مرگ میرن

نه منظورم اينه كه امير حسين كمپاني امريكايي در حد wwf قديم.يه كمپاني بزرگ .اولي كه گفتي فك كنم ليگ ژاپنه درسته؟دوميم من ديدم مالي نبود مسابقاتش

- - -ویرایش - - -

اينقدر دوس داشتم خودم يه كمپاني ميزدم.

- - -ویرایش - - -

به نظرت چرا با وجود اين همه سرمايه گذار بزرگ در جهان و خيل عظيمي از افراد مشتاق مثل ما به مسابقاتي مثل مسابقات قديمي .هيچ كمپاني با اين ويژگي ها ديگه بوجود نمياد؟چه دليلي داره؟

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

به نظرت چرا با وجود اين همه سرمايه گذار بزرگ در جهان و خيل عظيمي از افراد مشتاق مثل ما به مسابقاتي مثل مسابقات قديمي .هيچ كمپاني با اين ويژگي ها ديگه بوجود نمياد؟چرا هيچ سرمايه گذاري پيش قدم نميشه؟چه دليلي داره؟از نظر مالي عاليه براي سرمايه گذارا الان مستر مك ماهون سهام يكي از باشگاههاي انگليسو خريده
به دلیل قانون pg
که صحنه های خشن و س.سی به کل از مسابقات حذف کرد
اون زمان هم که اتتیود ارا بود به خاطر این بود که وینس داشت از wcw شکست میخورد و با اوردن چندین سوپراستار دوباره مثل گلدن ارا برگشت و بعد wcw رو خرید و دیگه فقط به فکر درآمد زایی افتاد
کشتیگیرای دلقک مثل فاندانگو و سانتینو مارلا رو اورد یه سری هارو خیلی بزرگ کرد مثل جان سینا که همه دیگه ازش بدشون اومد یکسری هم پوش های خیلی خوبی گرفتن ولی ضرفیتش رو نداشتن و پوچ شد رفت مثل رایبک
یکسری هم که لیاقت پوش رو داشتن و کمپانی بهشون بها نمیداد مثل رومن رینز یا دین امبروز که مسابقاتش تو czw معرکست
اما یکی خیلی خوب از این پوش استفاده کرد و خودش رو تبدیل کرد بزرگترین ستاره کمپانی. سی ام پانک اومد و یکسری کارهای غیر قانونی انجام داد مثل فحش دادن به وینس آخرش هم خودش تو رویال رامبل اعصابش از وضعیت کمپانی خرد شد رفت

Last edited by a moderator:
دوستان همونطور که میدونید سایت من ( اسکای دبلیو دبلیو ای ) به دلیل یه سری مشکلات تعطیل شد ...

الانم سایت خوب زیاد نیست واسه دانلود ، تصمیم گرفتم که خودم رویال رامبل رو بارتون بذارم ...

بریم سر اصل مطلب ، دوستان عزیز پی پی وی رویال رامبل هم چند ساعت پیش برگزار شد ;;)

خودم فرصت نکردم ببینم ولی یه فرمت اختصاصی با حجم و کیفیت خوب زدم تا همه بتونید رویال رامبل رو ببنید و حال کنید ;;)

دبلیو دبلیو ای فقط رویال رامبلش خوبه ، واسه همینه که من سالی یه بار کشتی کج میبینم :d

راستی از 2 تا آپلودسنتر آپلود کردم تا اگه با یکی از آپلودسنتر ها مشکلی واسه دانلود داشتید از اون یکی استفاده کنید
;;)

لینک دانلود از آپلود باز
|
لینک دانلود از آپلود بوی

شاید بعضیا نتونن دانلود کنند ، یکی از دوستان بنده فروشگاه کشتی کج داره ، میتونید پی پر ویو رو ازش بخرید ...

لینک فروشگاه

بنیل داریوش رو فراموش کردی.البته بیچاره مبارزه ی اخر زیر دست و پای حریف امریکایی له شد:|
اینی که میگم اینجا باشگاه دارند و یک انسان شریف و بسیار موجه هستند و شناخته شده
ایشون که میگید هم نمیشناسم والا اما هرکس برای ایرانمون و پرچممون افتخار میاره دمش گرم و خدا حفظش کنه.

اینی که میگم اینجا باشگاه دارند و یک انسان شریف و بسیار موجه هستند و شناخته شده
ایشون که میگید هم نمیشناسم والا اما هرکس برای ایرانمون و پرچممون افتخار میاره دمش گرم و خدا حفظش کنه.
مبارزه خوبی هست ولی متاسفانه کمی بدشانسه.وقتی گزارشگر میگه داریوش حال میکنم.اینم عکسش:
ufn_rockhold_vs_philippou_weighins_04.jpg
واسه اینکه خارج از تاپیک نشه عکس یکی از اسطوره های wwe رو هم میزارم:d:
210x180xsantinomarellaandthecobrabywindows8osx-d5d3fnv-1411734138-2273350.jpg.pagespeed.ic.K5W3l2D_-ZCxGJeZ9OHd.jpg

مبارزه خوبی هست ولی متاسفانه کمی بدشانسه.وقتی گزارشگر میگه داریوش حال میکنم.اینم عکسش:
ufn_rockhold_vs_philippou_weighins_04.jpg
واسه اینکه خارج از تاپیک نشه عکس یکی از اسطوره های wwe رو هم میزارم:d:
210x180xsantinomarellaandthecobrabywindows8osx-d5d3fnv-1411734138-2273350.jpg.pagespeed.ic.K5W3l2D_-ZCxGJeZ9OHd.jpg

سانتینو مارلا
اون هم کبراست دستش
یک سوال
یک نفر دیگه هم بود قهرمان جهانی یو اف سی شد
اون چی ؟
این بنده خدا که گفتی ایرانه ؟
خرمی از طرف فدراسیون رفته بود

سانتینو مارلا
اون هم کبراست دستش
یک سوال
یک نفر دیگه هم بود قهرمان جهانی یو اف سی شد
اون چی ؟
این بنده خدا که گفتی ایرانه ؟
خرمی از طرف فدراسیون رفته بود
دقیق نمیدونم.شاید رضا مددی بود.

اسپویل رویال رامبل
افتضاح-خسته کننده-قابل ترحم
دلمن واسه کمپانی میسوزه.نه تماشاگز ها دیگه حال دارن نه کشتیگیرها . محیط سرد و خسته ای به کمپانی حاکمه.نه راک و نه بوگی من و نه هیچ کس دیگه ای نمیتونه گرمش کنه. کمپانی قصد داره از بعضی ها غول بسازه ولی اونا واقعا غول نیستن.4 تا غول قدیمی هم دیگه پیر شدن و از تب و تاب افتادن.
کجاست اون ویدیو ها با کیفیت پایین که میشد 1000 بار دیدشون.کجاست اون حس و حال؟
4 تا هیکل دار بی مغذ مثل رایبک واقعا نمیتونن مسابقه رو جذاب کنن چون بی مغذ هستن.مغذ رو شان مایکلز داشت.حتی ادم هایی مثل ریکیشی هم با اون جثه ولی باهوش بودن و مسابقه رو زیبا میکردن.
حتی اون زمان مسخره بازی ها هم قشنگ بود.یادتونه اورتون و کریس بنوا در رویال رامبل وقتی به سمت هم دویدن و بهم خوردن و روی زمین افتادن و اون اهنگ و اون رقص قشنگ با اهنگ somebody call my mama انجام شد؟:d همون هم جذاب بود و به دور از کلیشه .حتی رقص های ریکیشی . الان اصلا هیچ چیزی جذاب نیست.
الان وقتی یکی مثل roman رو میبینم احساس میکنم با پارتی بازی به اینجا رسیده و هیچ توانایی عجیب و غریبی درش نمیبینم.
جوونی های ری مستریو رو مقایسه کنین با سین کارا .ایا برابرن؟علتش اینه:مردم ضربات و فنون واقعی و خون رو دوست دارن.
نمیدونستم این رویال رامبل انقدر بده وگرنه وقتم رو هدر نمیدادم

Last edited by a moderator:
حالا انقدر هم که میگی بد نبود والا ، حده اقلش از رویال رامبل چرت پارسال خیلی بهتر بود ...
بد نبود؟بیا پایین:d
بوگیمن که عملا هیچ انژی مصرف نکرد.کین (خیلی وقت بود ندیدمش) جان در بدن نداشت.از قیافه و هیکل هم که افتاد.بیگ شو خوب موند:d برنده هم کسی شد که اصلا نمیدونم کی هست و چرا انقدر دارن به زور بزرگش میکنن.کشتیگیرها خیلی راحت و بی درد سر از رینگ خارج شدند بدون هیچ هیجانی. امیدمون به غول ها بود که مثل یک تیکه ماهیچه بیرون از رینگ قل خوردن اخر.
اقا یک حقیقتی هست
اینکه کشتی گیر ها تیکه تحمل ضربه خوردن و زمین خوردن رو ندارن و خیبی شیک و بی خطر نمایش اجرا میکنن.انگار دیگه نمیخوان از خودشون مایه بزارن. دنیای کشتی کچ مدت هاست تاریخش گزشته.باید یه فکری کرد.تا کی اخه؟چمیدونم کارکترهای درست و حسابی بیارن.قوانین جدید بزارن.مسابقات رو عوض کنن . اصبا رینگ رو تغییر بدن.
دیگه نمیخوام کشتی کچ اینی باشه که الان هست.من یه چیز جدید میخوام.شک ندارم خیلی ها میخوان

- - -ویرایش - - -

دارم مسابقه ی سینا لسنار رولینز رو میبینم.جالبه.لسنار احساس میکنم تنها کسیه که هرکاری ئلش بخواد میکنه و حرفش و نظرش خریدار داره.
احساس میکنم تو کمپانی کسی نمیتونه چیزی بهش تحمیل کنه.هرجور دلش بخواد مبارزه میکنه.
شاید دیگه کم کم وقتش باشه برگرده قفس.
میرم بقیش رو ببینم:d از این مسابقه خوشم اومد
..
عجب مسابقه ای بود.این 3 تا پسر واقعا همدیگه رو زدن.عالی بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or