آخرین ویرایش:
موافقم.یه سیلست های عجیبی پشت این قضایا هست.وقتی واسه ساخت کرسی بنوا کنسول رو بن میکنن ، پس احتمالا یه دست هایی پشت قضیه هست . من حتی شک دارم که همین سیاست ها باعث شده دیگه TNA ساخته نشه.
در کل این سیاست ها حالا هرچی که هست گند زد به wwe universe . چه در واقعیت چه در بازی .
من اطلاعاتم محدوده بچه ها.شما كمپاني به جز wwe و TNA(هرر دوتاش فعلا آشغالن ) سراغ داريد كه خشونتش مثل قديما باشه در حال حاضر؟
هستن ولی به صورت بومی و منطقه ای هست و عمومیت نداره.من اطلاعاتم محدوده بچه ها.شما كمپاني به جز wwe و TNA(هرر دوتاش فعلا آشغالن ) سراغ داريد كه خشونتش مثل قديما باشه در حال حاضر؟
هستن ولی به صورت بومی و منطقه ای هست و عمومیت نداره.
اسماشون یادم رفته ولی یکی manoto نشون میداد خیلی خشن و زیبا بود.مکزیکی هم بودن کارکترهاش . لوچادورانو ؟ یه همچین چیزی.
حالا اگه چیز بهتری پیدا کردی به ما هم بگو.ولی فکر نکنم باشه وگرنه معروف میشد و ما حبردار میشدیم.
جواب سوال 3 : سازنده ها وقت کم اووردنسلام دوستانبلاخره بازی گرفتم و چندتا سوال برام پیش اومده ممنون میشم پاسخ بدید۱- برای باز کردن کشتی گیر هایی که قفل هستند باید چه طوری بازش کنم از طریق انجام مراحل 2k show۲- توی قسمت ساخت سوپر استار بیشتر لباس ها و.. قفل هستند باید چه جوری بازشون کنم۳- چرا نمیشه دیوا ساخت
شما اگر خون و خونریزی دوست داری اصلا کشتی کج نبین! اون مال قدیما بود! من بهت ufc رو پیشنهاد میدممن اطلاعاتم محدوده بچه ها.شما كمپاني به جز wwe و TNA(هرر دوتاش فعلا آشغالن ) سراغ داريد كه خشونتش مثل قديما باشه در حال حاضر؟
شما اگر خون و خونریزی دوست داری اصلا کشتی کج نبین! اون مال قدیما بود! من بهت ufc رو پیشنهاد میدم