WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
موافقم.یه سیلست های عجیبی پشت این قضایا هست.وقتی واسه ساخت کرسی بنوا کنسول رو بن میکنن ، پس احتمالا یه دست هایی پشت قضیه هست . من حتی شک دارم که همین سیاست ها باعث شده دیگه TNA ساخته نشه.
در کل این سیاست ها حالا هرچی که هست گند زد به wwe universe . چه در واقعیت چه در بازی .

هر چقدرم که دستی پشت پرده باشه ولی خداییش کریس بنوا یک قاتل هست و زن و بچه خودش رو کشته پس باید یکجورایی محو شه چون واسه اعتبار کمپانی هم خطرناک هست .

من اطلاعاتم محدوده بچه ها.شما كمپاني به جز wwe و TNA(هرر دوتاش فعلا آشغالن ) سراغ داريد كه خشونتش مثل قديما باشه در حال حاضر؟

آخرین ویرایش:
من اطلاعاتم محدوده بچه ها.شما كمپاني به جز wwe و TNA(هرر دوتاش فعلا آشغالن ) سراغ داريد كه خشونتش مثل قديما باشه در حال حاضر؟
هستن ولی به صورت بومی و منطقه ای هست و عمومیت نداره.
اسماشون یادم رفته ولی یکی manoto نشون میداد خیلی خشن و زیبا بود.مکزیکی هم بودن کارکترهاش . لوچادورانو ؟ یه همچین چیزی.
حالا اگه چیز بهتری پیدا کردی به ما هم بگو.ولی فکر نکنم باشه وگرنه معروف میشد و ما حبردار میشدیم.

نه منظورم اينه كه امير حسين كمپاني امريكايي در حد wwf قديم.يه كمپاني بزرگ .اولي كه گفتي فك كنم ليگ ژاپنه درسته؟دوميم من ديدم مالي نبود مسابقاتش

- - -ویرایش - - -

هستن ولی به صورت بومی و منطقه ای هست و عمومیت نداره.
اسماشون یادم رفته ولی یکی manoto نشون میداد خیلی خشن و زیبا بود.مکزیکی هم بودن کارکترهاش . لوچادورانو ؟ یه همچین چیزی.
حالا اگه چیز بهتری پیدا کردی به ما هم بگو.ولی فکر نکنم باشه وگرنه معروف میشد و ما حبردار میشدیم.

اينقدر دوس داشتم خودم يه كمپاني ميزدم.

- - -ویرایش - - -

به نظرت چرا با وجود اين همه سرمايه گذار بزرگ در جهان و خيل عظيمي از افراد مشتاق مثل ما به مسابقاتي مثل مسابقات قديمي .هيچ كمپاني با اين ويژگي ها ديگه بوجود نمياد؟چه دليلي داره؟

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

به نظرت چرا با وجود اين همه سرمايه گذار بزرگ در جهان و خيل عظيمي از افراد مشتاق مثل ما به مسابقاتي مثل مسابقات قديمي .هيچ كمپاني با اين ويژگي ها ديگه بوجود نمياد؟چرا هيچ سرمايه گذاري پيش قدم نميشه؟چه دليلي داره؟از نظر مالي عاليه براي سرمايه گذارا الان مستر مك ماهون سهام يكي از باشگاههاي انگليسو خريده

آخرین ویرایش:
سلام دوستانبلاخره بازی گرفتم و چندتا سوال برام پیش اومده ممنون میشم پاسخ بدید۱- برای باز کردن کشتی گیر هایی که قفل هستند باید چه طوری بازش کنم از طریق انجام مراحل 2k show۲- توی قسمت ساخت سوپر استار بیشتر لباس ها و.. قفل هستند باید چه جوری بازشون کنم۳- چرا نمیشه دیوا ساخت

سلام دوستانبلاخره بازی گرفتم و چندتا سوال برام پیش اومده ممنون میشم پاسخ بدید۱- برای باز کردن کشتی گیر هایی که قفل هستند باید چه طوری بازش کنم از طریق انجام مراحل 2k show۲- توی قسمت ساخت سوپر استار بیشتر لباس ها و.. قفل هستند باید چه جوری بازشون کنم۳- چرا نمیشه دیوا ساخت
جواب سوال 3 : سازنده ها وقت کم اووردن
جواب بقیه رو نمیدونم چون با وجود اینکه دیسک بازی رو دارم بیشتر از نیم ساعت بازیش نکردم و مشغول نسخه های قبل هستم.

قسمت ساخت سوپر استار از ابتدا کاملا بازه ؟؟ محتواش هم همگی بازه؟؟؟

راستی wwe immortals هم منتشر شد. یک فایتینگ عین injustice ه (نسخه موبایل)

سوال جواب با اقای بروکس در یو اف سی:d(طرفتارهاش ببینن،خیلی جالبه.)

CM Punk UFC 182 Q&A video

UFC خودش تاپیک داره.
چقدرم بازیش خفنه اشک منو در میاره انقدر سخته خیلی دوستش دارم.سخته لذت بخشه.
این پستو اونجا هم بذار ، بیایید برای رو کم کنی این 2K تاپیک UFC رو شلوغ کنیم.

UFC | PS4

بازی تو چارت ها محو شده و کلا به نظر من از صفحه ها حذف شد انقدر ضعیف و دور از انتطزار ظاهر شد .
کلا 2k هم چون این فرانچایز به خوبی نمیشناسه نمیتونه این کشتی از گل بیرون بکشه تازه بازی بدترم کرد لدسما بالای سر بازی بود بهتر بود .

شما اگر خون و خونریزی دوست داری اصلا کشتی کج نبین! اون مال قدیما بود! من بهت ufc رو پیشنهاد میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or