WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
آريالا باتيستا رو عجب قشنگ ساختن:x:x منصور ريششو ميتوني حذف كني (ريش جوونيشو بزار)و يه عكس از ش بزاري.با همون خالكوبي جديديش. نه خالكوبي جديدش خالكوبي 3 سال پيشش بهتر بود.فقط اي كاش موهاشو بهتر طراحي ميكردند به نظر فرفري مياد

آخرین ویرایش:
عجب گیری کردیم چجوری میشه این مسخره رو آنلاین بازی کرد؟؟؟
من هرچی میگردم فقط یه قسمت داره اونم باید فرند اینوایت کنی!!!
مچ میکرش کجاست آخه؟؟؟
:| :| :| :|

آريالا باتيستا رو عجب قشنگ ساختن:x:x منصور ريششو ميتوني حذف كني (ريش جوونيشو بزار)و يه عكس از ش بزاري.با همون خالكوبي جديديش. نه خالكوبي جديدش خالكوبي 3 سال پيشش بهتر بود.فقط اي كاش موهاشو بهتر طراحي ميكردند به نظر فرفري مياد

باتیستای قدیمی هست تو بازی هنوز ارادش نکردم ، ریش و گذاشتن ولی نمیشه قفله .

آنلاین بازی کردنش که خیلی راحته میتونید بازی کنید راحت . در کل بخش آنلاین هم بهتر شده نسبت به قبل و مشکلات نسخه های قبلی مثل لگ یا گیر کردن وسط بازی آنلاین رو هم نداره.

منصور جان میشه از fandango /rando orton عکس بزاری؟ ممنون
چشم حتما ، تصمیم گرفتم یک باتیستای قدیمی خودم بسازم ، باتیستای قدیم خوب درنیاوردن انچنان و عجیبه !
خداییش بعضی از افراد تو نت که راسترهاشون به اشتراک میزارن استعداد های عالی دارن .

آنلاین بازی کردنش که خیلی راحته میتونید بازی کنید راحت . در کل بخش آنلاین هم بهتر شده نسبت به قبل و مشکلات نسخه های قبلی مثل لگ یا گیر کردن وسط بازی آنلاین رو هم نداره.
عجبااااااااااا....... دیگه همه میدونن شما کلکسیون دار گیم وکنسول هستین...

والا ما که یدست موفق شدیم بازی کنیم اونم انقد delay داشت حالم بهم خورد.

نتیجه گیری نهایی من

نتیجه گیری
بازی تو بخش گرافیک خیلی پیشرفت داشته و مخصوصا کسانی که دست اول و دوم بازی میکنن اینو به وضوح حس میکنن در رمینه مدلسازی بدن ها و نورپردازی تکان خوردن عضلات همه جای بدن عالیه ، در بخش گیم پلی یکسری ریورس های جدید و پانچ زدن های جدید روی زمین هنگام بلند شدن و فن زدن هنگام بلند شدن اضافه شده ، یکسری omg جدید ، ریورس omg ، طراحی عالی طناب و رینگ و واکنش پذیر بودن طناب نسبت به حرکت ها ، انیمیشن های جدید بالا رفتن از ترنباکل از کنار و از داخل رینگ ، سیستم خوب و بدون مزاحمت chain grapple که فقط هنگامی که هر دو همزمان بخواید فن درگیری بزنید وارد عمل میشه ، و همه جا نیست ، انیمیشن خای جدید برای بعضی فینیشر ها و سینگوچر ها ولی به نظرم هنوز انیمیشن ها نسل بعدی نشده و یکی دو نسخه کار داره روشون ، چند فینیشر جدید پرشی بر روی میز گزارشگر ، سایز جدید table که بزرگتر از لحاظ عرضی ، پله های تغییر یافته ، ستون گکشه رینگ انیمیشن های هل دادنش تغییر داشته ، محو نشدن وسایل میز گزارشگر به طور کامل ، واقعا فینیشر زدن روی میز گزارشگر لذت داره ، استامینای کارامد و خوبو تاثیر گذار بر روی سلامت بدن در وضعیت قرمز کم تر شدن کاربرد دویدن و از بین رفتن مشت رگباری، کمک گرفتن برای بلند شدن از زمین با طناب ها و با تومنینه بلند شدن ، هنگام کیک اوت کردن روی زمین موندن ، داور جدید و کارامد، بخش showcase + , بخش my career وقت و زمان زیادی میگیره و میطلبه ، craweling pin که قشنگ ادم میبره به نسخه 2006 صداگزاری خوب اجسام و خوردن زمین تماشاگران ، حرکت های بهینه تر تماشاگر ها و تکسچر های بهتر نسبت به نسل قبل و hd شدن تماشگر ها ، تغییرات خوب در steel cage و بالا رفتن و باز شدن درب ،
باگ من خیلی کم یا اصلا ندیدم البته محو شدن اجسام مثل میز معمولی هنگام زیاد بودن وسایل بعضا هست ولی باگ های گیر کردن پا و.. ندیدم بازیم اپدیت کردم ، ادیت کردن لباس تمام راستر ها ، و بخش ساخت لگو و شر کردنش با دوستان ، یک نکته جالب تو این ادیت لباس بودن ادیت صورت و بدنم هست که احتمالا 2k گذاشته برای نسخه بعد و فعلا قابل دسترس نیست
اما نکات منفی:
حذف شدن برخی match type ها ، برخی که ضروری نبودن مهم نبود مثل ladder اما حذف شدن special refrre و I quit وجه خوبی نداشت ، برخی match tyoe ها که در قسمت داستانی بودن و جدیدم بود میتونست تو مد معمولی هم باشه که نیست و اینم نکته منفی هست مکانیزم هاشونم خوب بود مثل casket match , کم شدن راستر ها و نزول تعداد لجند ها به چند عدد مثل واریوور و استین ، واقعا کم شدن راستر ها در حالی که برابر نسخه 13 و 14 میزاری خیلی به چشم میاد ، البته یکسری راستر تو dlc ها میتونن یک مرحم کوچیکی باشن ولی بازم کم هستن ، حذف کردن بخش ساخت سینگوچر و فینیشر در حالی که این بخش نیازمنده تو این بازی و باید باشه ، حذف ساخت ارنا از نظر من ، نبود قابلیت ساخت دیوا!! موارد محدود انتخاب مو و ریش در بخش ساخت راستر و محدودیت در تنظیم صدرت نسبت به نسخه های قبل ،
بیشتر بازی از بدنه ناقصش ضربه میخوره تا گیم پلی و گرافیکش ، مخصوصا حذف این موارد و محدودیت تو ساخت راستر ،
به نظر من بیشترش بخاطر تمرکز زیاد سازنده بر گرافیک برای بهبود و پیشرفتش و انمیشن ها و بهبود گیم پلی بوده که زمان کم اوردن و تاخیر 1 ماهه کازی از پیش نبرده

در کل به نظر من 2k بازی در مسیر خوبی قرار داده برای اولین نسخه نسل بعد و بازی با حذفیات و محدودیت هایی که در بدنه داره شاید ضربه خورده ، ولی یقینا 2k با برگردوندن این مد ها و کامل کردن بخش ساخت و ساز و دیوا و کار کردن روی انیمیشن ها و فیزیک اجسام و انیمیشن برای اون ها و قراردادن یکسری موارد دوست داشتن طرفدارها و راستر های بیشتر میتونه نسخه 16 نسخه خوب و کاملی دربیاره این یقین داشته باشید چون از لحاظ گرافیک میشه گفت سازنده کارش کرده و تو نسخه بعد ازادی بیشتری برای موارد دیگه داره .
توصیم به اونایی که دودلن یا نگاهشون به متاس بگم ، اگه واقعا فن کشتی کج هستید باید این نسخه رو هم تجربه کنید و بسنجید ولی عجله نکنید و بازی ارزش این پول نداره با توجه به محتوای ناقصش و با قیمت مناسب تهیه کنید یا کرایه !
ولی 2k میتونه این بازی به اوج ببره کم کم .:d

دوستان یکم صبر داشته باشن !!

این بازی واقعا تبدیل به یک فاجعه شده بود:| و از نو بازسازی این بازی زمان بر هستش و برای سال اول این بازی واقعا تغییرات عالی کرده خصوصا گرافیک بازی یه تکون اساسی خورده ، انیمیشن های بازی هم واقعا بهتر شدن و خیلی چیزای دیگه .....

این بازی در یکی دو سال آینده میترکونه 2K:x رو دست کم نگیرین یقین داشته باشین سال بعد هم بازی از اینی که هست خیلی خیلی بهتر میشه و مد های حذف شده با قدرت بر میگردن ،گرافیک بازی باز هم پیشرفت چشمگیری میکنه ،انیمیشن های بازی تکمیل میشن و گیم پلی بازی هم دچار تغییرات مثبتی میشه و...........

جالبه برام که جاهای مختلف نمره ی پلیر ها رو میبینم، از اون چیزی که قبلن انتظار داشتیم قبلن بهتره و به قول منصور فک میکنم اگه واقعا 2K انقد گرافیک و گیم پلی رو ارتقا داده دیگه اضافه کردن راستر و بازی های مختلف و چیزای کوچیک برای نسخه های بعد کار سختی نیست و حتمن انجام میده.قیکت بازی هم که خدا رو شکر از سه شنبه که بازی اومد نزدیک 90 تومن اومده پایین و منم احتمالن بازی رو تو این هفته میگیرم.
فقط خیر نبینی 2K که Bret Hart رو حذف کردی :d

اقا من دارم یک بلاتیستا با امکانات محدود بخش ساخت راستر میسازم ، خودتون مقایسه کنید بعدا با باتیستا قدیمی 2k ببینید کدوم بهتره .
دیشب هم یک بازی hell in cell بخش showcase زدم حال کردم بازی خوبی بود و لذت بردم .

به هر حال من هم تاکید کرده بودم بر این مسئله . 2k یک شرکت کاملا حرفه ای هست . شما تعداد باگ های داخل بازی توی سال های قبل رو ببینید چقدر واقعا مسخره بودن . اما امسال خیلی کمتر شدن . طراحی چهره ها به طور کلی عوض شده چیزیه که عمرا Thq انجام میداد رو 2k انجام داد . این Match Type و Mode هایی هم که حذف شدن به خاطر اینکه یکسری مشکلات داشت و باید روشون کار میشد تا یک چیز کامل بشه . در کل در سال های آینده شاهد پیشرفت خیلی خوب این نسخه خواهیم بود .

جالبه برام که جاهای مختلف نمره ی پلیر ها رو میبینم، از اون چیزی که قبلن انتظار داشتیم قبلن بهتره و به قول منصور فک میکنم اگه واقعا 2K انقد گرافیک و گیم پلی رو ارتقا داده دیگه اضافه کردن راستر و بازی های مختلف و چیزای کوچیک برای نسخه های بعد کار سختی نیست و حتمن انجام میده.قیکت بازی هم که خدا رو شکر از سه شنبه که بازی اومد نزدیک 90 تومن اومده پایین و منم احتمالن بازی رو تو این هفته میگیرم.
فقط خیر نبینی 2K که Bret Hart رو حذف کردی :d
این راستر ها بیشتر بر اساس داستان اضافه میشن اکثرا شاهین . ،
کمبودش احساس میشه واقعا ، یک نکته های ریزم 2k توجه نکرده متاسفانه ، مثلا تو استوری واقعی یکجا تریپل اچ ریشم داره ولی تو بازی میکنی نداره
باید بخش تغییرات چهره راستر ها رو هم سال بعد درست کنند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or