WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
با توجه به یکسری توهین هایی که بعضیا به من کردن دیگه ترجیه میدم فعالیتی تو این تاپیک نداشته باشم فقط اینو بگم نظر شخصی من اینه که تازه اول راهه و تازه بازی وارد سیر پیشرفت کردن شده . معنی حرفمو در نسخه های بعدی بازی میفهمید . تیم توسعه دهنده بازی کاملا نسبت به سری های Thq و نسخه 2K14 تغییر کرده و از نسخه 15 هم Visual Concept روی کار اومده که ترکیب Visual Concept و 2K یعنی اینکه بازی سال به سال پیشرفت میکنه و پیشرفتشو احساس میکنید تو همین نسخه 15 که Motion Capture و Scan کامل بدن و حرکات و چهره اومد پیشرفتش کاملا واضح هستش . حالا یکسری از موارد حذف شدن اما رو این موارد حذف شده کار میشه و وقتی کامل شد به بازی اضافه میشه . در کل به نظرم در سال های آینده با یک بازی کامل تر و بهترین روبرو خواهیم بود .

داش دمت گرم بابت عکسا . فقط ممکنه یه لطف کنی چنتا شات از بری وایت هم بزاری ؟ :دی

بعد اینکه به نظر خودت کدوم استارها اسمکن شده فیسشون و کدوما داغون هستن مثل قبل ؟

کلاً عکس رو با کنسول بگیری افت کیفیت پیدا میکنه. ولی با این حال تماشاگرا میتونستن بهتر از اینا بشن.
ولی مدل کرکترها خیلی بهتر شده، نورپردازی هم که خیلی خوبه.

داش دمت گرم بابت عکسا . فقط ممکنه یه لطف کنی چنتا شات از بری وایت هم بزاری ؟ :دی

بعد اینکه به نظر خودت کدوم استارها اسمکن شده فیسشون و کدوما داغون هستن مثل قبل ؟
هیچ استار داغونی وجود نداره همه خوب دراومدن و چه اونایی که اسکن شدن چه اونایی که نشدن ، مثلا شان مایکل با این که اسکن شده ولی میشد چشماش چپ تر دربیارن ،
داغون ترینشون وینس مک ماهون هست که فقط تو showcase هست و شبیه سنجاب دراومده صورتش .
از لحاظ مدل سازی بازی عالی عمل کرده .

prince 78
dolph ziggler هست بالا باقیشونم باید با کنسول بگیرم بعد بفرستم الان دسترسی ندارم به کامپیوتر.

LBJ4Ever
افشین خان ، تماشاچی هل از لحاظ تکسچر نسبت به نسل قبل وضعیت بهتری دارن و حرکاتشون مثلا همشون با هم هی بلند نمیشن و یک تغییری که دادن دو تا تماشاچی هم اون بالا راه میرن البته انگار اسلوموشنن
کلا وضعیتشون اونقدر خوب نیست مخصوصا وقتی روشون زوم شه .

آخرین ویرایش:
خوب بازی تازه دستم رسید و یه دست بازی کردم.
بازی از لحاظ گرافیک واقعا خوب و لذت بخش.
همون طوری هم که دوست عزیز بالایی گفت بیشتر مسابقات هستن میشه گفت تغییر شکل دادن:d
یه آپدیت 300 مگی هم داده که گذاشتم دانلود شه.
الانم میخوام برم سراغ showcase ببینم چی به چیه.
انلاینشم تا شب تست میزنم و وضعیت سرورهاشو میگم.

william regal هم از راستر های انحصاری نسل بعد هست و قابل بازی کردنه
ویکی و مربی NXT و bill demot هم هستن . بخش my career بازی کردم ابتدا راستر میسازید ، ریش و سیبیل محدود و مدل مو ، بعد میرید داخل میبینید مربی داره با 4-5 نفر صحبت میکنه که شما هم هستید و میرید ی مبارزه انجام میدید و بعدش مربی قرارداد میاره و امضا میکنید و به wwe nxt میرید ، و یک پولی بهتون میدن که میتونید با اون توانایی ها و قابلیت بخرید یا مثلا چیزهایی مثل سامبیشن و
هر مسابقه ای هم که ببرید میتونید پاداش بگیرید و ارتقا پیدا کنید.
فنون و اپدیت کنید ، و بعدم میرید به جلسات بعدی با مربی .

تو بیشتر نقد ها از کم شدن راستر ها نسبت به 14 و حذف مدها ابراز ناراحتی کردن
واقعا به نظرم اگه میتونستن با ی تاخیر دیگه تا 2015 اینا رو هم اضافه کنند نمرات سایت هایی مثل ign یا metaristion بالای 8 بود
من خودمم مشکلم همین مدهای حذف شده اس ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or