WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
چه خبره مگه:|
رو 220-210 برنامه ریزی کرده بودم باقیشم پلاس بگیرم:(
باید صبر کنم تا بیاد رو اون قیمت.
اخه شما بگید کدوم آدم عاقلی GTA رو که حتی رو نسل قبل بازی نکردم ول میکنه بره WWE بگیره؟:d

من:|

ولی دمش گرم ریجن 1 اومده DLC هارو بدون دردسر میگیرم!

چه خبره مگه:|
رو 220-210 برنامه ریزی کرده بودم باقیشم پلاس بگیرم:(
باید صبر کنم تا بیاد رو اون قیمت.
اخه شما بگید کدوم آدم عاقلی GTA رو که حتی رو نسل قبل بازی نکردم ول میکنه بره WWE بگیره؟:d

من:|

نکن اینکاروووو!!!من احتمالن یه روز بازی رو کرایه کنم ببینم چقد بهم میچسبه :d ولی 270 تومممممن؟!!!عمرن

پیشنهاد بنده به گیمر های بازی این هست که با توجه به خوندن نظرات اکثریت کاربران و نتیجه نظر سنجی پیشنهاد میکنم امسال اصلا بازی رو نخرید من خودم هم قبول دارم کم و کاستی هایی داره که باید برطرف شه که باید در نسخه های سال های بعد شاهد پیشرفت بیشتر بازی باشیم .

پیشنهاد بنده به گیمر های بازی این هست که با توجه به خوندن نظرات اکثریت کاربران و نتیجه نظر سنجی پیشنهاد میکنم امسال اصلا بازی رو نخرید من خودم هم قبول دارم کم و کاستی هایی داره که باید برطرف شه که باید در نسخه های سال های بعد شاهد پیشرفت بیشتر بازی باشیم .
مثل این میمونه که درخت پرتغال بکاریم بعد انتظار داشته باشیم هلو بده.
انجین همونه.بیس همونه.ریشه همونه.
کی شده من بیام و اینطور بازی رو بکوبم؟جز 1 بار.چون اعتقاد داشتم علت ضعیف بودن بازی،ضعف کنسول ها هست.
حالا چطور اونا میان و همچین بازی رو تحویل ما میدن؟اونم در سال اول نسل جدید بازی ها . ما مگه چه گناهی کردیم که سزاوار این همه بی احترامی و بی توجهی از سازنده ها هستیم.
(جمله بندی برگرفته شده از فیلم پدرخوانده 1:d)

داداش یه سوالیه چندوقته میخوام ازت بپرسم . شما از اون موقعی که ps4 گرفتی از کدوم بازی خوشت اومد؟

- - -ویرایش - - -

به جرات میگم متا بازی کمتر 8 نمیگیره مطمئن باشیدb-)

داداش حرفات خیلی تنقاضش زیاده !! متاسفانه! حالا قوقش کرایه میکنیم ولی بازی میکنیم از الان دستمون ببریم رو اسمون که خدایا سال بعد و مهر سال اینده ان شاللهد بازی خوب بشه!؟؟ نه منطقی هست نه عقلانی . این بازی همینه فوقش هر سال تغییرات مورچه ای میکنه بازی سالیانه نمیتونه تغییر بنیادی کنه حتی رو نسل بعد . بازی pes 2014 سال اول نسل بعدش بود که ناقص بود ولی تو 2015 یکسری تغییرات کرده ولی بازم کامل نیست چه برسه به کشتی کج که از نسل قبل میلنگه .
شما که از بازی تعریف میکردی و میگفتی خوبه !
متاسفانه حرفات نمیخونه با هم و مشخص اصلا بازی نگرفتی و اخبارم دنبال نکردی.

Shoboolian @

قریب به 10 تا از این تایپک های بازی های جدید رو دیدم ، تو هر 10 تا شون 10 تا پست دادی بازی خیلی بهتر شده نسبت به سال قبل ، داداش بهتره فقط به فکر بالا بردن تعداد پست ها نباشیم و پست الکی ندیدم ...

ففرداس که متای بازی بترکه !:d
خیلی حذفیاتش زیاده .
triple thrite
fet four های یکسری بازی ها حذف شدن
یک اپدیت دادن مربوط به انلاینه .

منصور گرفتی بازیو؟از دیروز ظهر 25 تومن قیمت اومد پایین :d
آقا با اینکه میدونم مفت نمیارزه ولی همش موسم میره رو گزینه اضافه به سبد . چرا هیچ نقدی از بازی نیومده؟
اگرچه هیچ نقدیو اندازه نقد بچه های اینجا قبول ندارم.;)

الان دقیق 1 ساعت شد :d
تازه رسید دفترچه هم گذاشتن براش و توضیحات پیرامون chain wrestling و کنترل و..
میرم بازی شروع کنم ببینم چجوریه.

رفتم ابتدا تو منوش گشتم ، متاسفانه نکته منفیش یکی همین حذفیات هست تو بازی ها وه قبلا اشاره شده و موزیکش هم خیلی رو اعصاب هست حال نکردم ، جان سینا انتخاباش ...
رفتم تو بخش ادیت کردن لباس راستر ها به جرات میگم مدل سازی و قیافه ها از طبیعی ترین و بهترین حالت های بازی هست ، باتیستا مو نمیزنه با خودش خیلی این جزییات بدن و صورتشون عالیه
جالبیش اینه که اینجا 4 تا بخش که شامل صورت و بدن و لباس ها میشه که بخش صورت و بدن قفله نمیدونم چرا ؟! شاید بعدا قابل استفاده بشه یا نه نمیدونم .
بازی شروع کردم ، گرافیک بازی نکته مثبت و بسیار عالیه اون ویدیو ها کیفیت پایین بودن نورپردازی بازی و رفلکسش رو بدن راستر و کسایی مثل گلداست از طبیعی ترین و بهترین بخش های بازی هست ، جزییات بدن راستر ها فوق العاده اس ، کسایی مثل وارییور یا باتیستا عضلات پشت کمرشونم کاملا برجسته و وقتی تکون میخرن یا مشت میزنی بالا پیین میره
تماشاگر ها همونه با یکخورده کسچر های بهتر ولی انقدر گرافیک و جزییات رینگ و راستر ها زیباست تماشاگرها له چشم نمیاد میشه گفت نسل بعدیه و کاملا تفاوت داره با نسل قبل عضلات پا و دست ،کاملا منقبض میشن و تکون میخره با ضربه زدن یا دویدن و.. کلا کاره visual concept تحسین داره تو گرافیک . عضلات صورتم تکون میخوره و ثابت نیست

صدای رینگ هم عالیه چون شبیه سازی شده مثلا اگه یک سوپلکس معمولی بزنید صدای طبیعی و وقتی مثلا از بالای نردبان سوپلکس بزنید صدا کاملا بیشتر میشه صدای شکستن در قفس هم همین طور و مشکلی نداره
داور هم خیلی طراحیش عالی و جدید هست ، بازی کاملا کندتر شده و تو دویدن ها میشه حس کرد ، مشت ها هم اروم تر زده میشه و سنگین تر شده ، ولی بخش فنون تغییر کرده و هنوز نتونستم کامل chain wrestling یاد بگیرم مواقعی نیره رو chain که ضربدر نگه داری ، بازی سخت کردم و مثل پارسال درجات ریورس و .. بردم بالا تا اخر .
سیستم استامینا هنوز نتونستم کامل تست کنم ولی یه جاهایی بازی میره جلو راستر دیر تر بلند میشه
گرافیک بازی واقعا زیباست بیشتر برای نورپردازیش از پشت که سر گلداست میبینی خیلی طبیعی هست یا دویدن ها ی افکت قشنگ به بازی میده
خوب دارم باگ ها رو پیدا میکنم ، اولیش تو بخش creation هست میرید تو فنون سینا ، بخش omg میبینید که omg فینیشر میخواد براتون نشون بده بخش میز گزارشگر باگ داره و مدل رو هواس و اون داره میکوبه رو میز ،
وقتی میخواد فینیشر بزنه موقع کوبیدن رو زمین یکخورده اهسته میکنه . نمیدونم افکت یا چیز دیگه اس.

Last edited by a moderator:
رفتم ابتدا تو منوش گشتم ، متاسفانه نکته منفیش یکی همین حذفیات هست تو بازی ها وه قبلا اشاره شده و موزیکش هم خیلی رو اعصاب هست حال نکردم ، جان سینا انتخاباش ...
رفتم تو بخش ادیت کردن لباس راستر ها به جرات میگم مدل سازی و قیافه ها از طبیعی ترین و بهترین حالت های بازی هست ، باتیستا مو نمیزنه با خودش خیلی این جزییات بدن و صورتشون عالیه
جالبیش اینه که اینجا 4 تا بخش که شامل صورت و بدن و لباس ها میشه که بخش صورت و بدن قفله نمیدونم چرا ؟! شاید بعدا قابل استفاده بشه یا نه نمیدونم .
بازی شروع کردم ، گرافیک بازی نکته مثبت و بسیار عالیه اون ویدیو ها کیفیت پایین بودن نورپردازی بازی و رفلکسش رو بدن راستر و کسایی مثل گلداست از طبیعی ترین و بهترین بخش های بازی هست ، جزییات بدن راستر ها فوق العاده اس ، کسایی مثل وارییور یا باتیستا عضلات پشت کمرشونم کاملا برجسته و وقتی تکون میخرن یا مشت میزنی بالا پیین میره
تماشاگر ها همونه با یکخورده کسچر های بهتر ولی انقدر گرافیک و جزییات رینگ و راستر ها زیباست تماشاگرها له چشم نمیاد میشه گفت نسل بعدیه و کاملا تفاوت داره با نسل قبل عضلات پا و دست ،کاملا منقبض میشن و تکون میخره با ضربه زدن یا دویدن و.. کلا کاره visual concept تحسین داره تو گرافیک . عضلات صورتم تکون میخوره و ثابت نیست

صدای رینگ هم عالیه چون شبیه سازی شده مثلا اگه یک سوپلکس معمولی بزنید صدای طبیعی و وقتی مثلا از بالای نردبان سوپلکس بزنید صدا کاملا بیشتر میشه صدای شکستن در قفس هم همین طور و مشکلی نداره
داور هم خیلی طراحیش عالی و جدید هست ، بازی کاملا کندتر شده و تو دویدن ها میشه حس کرد ، مشت ها هم اروم تر زده میشه و سنگین تر شده ، ولی بخش فنون تغییر کرده و هنوز نتونستم کامل chain wrestling یاد بگیرم مواقعی نیره رو chain که ضربدر نگه داری ، بازی سخت کردم و مثل پارسال درجات ریورس و .. بردم بالا تا اخر .
سیستم استامینا هنوز نتونستم کامل تست کنم ولی یه جاهایی بازی میره جلو راستر دیر تر بلند میشه
گرافیک بازی واقعا زیباست بیشتر برای نورپردازیش از پشت که سر گلداست میبینی خیلی طبیعی هست یا دویدن ها ی افکت قشنگ به بازی میده
خوب دارم باگ ها رو پیدا میکنم ، اولیش تو بخش creation هست میرید تو فنون سینا ، بخش omg میبینید که omg فینیشر میخواد براتون نشون بده بخش میز گزارشگر باگ داره و مدل رو هواس و اون داره میکوبه رو میز ،
وقتی میخواد فینیشر بزنه موقع کوبیدن رو زمین یکخورده اهسته میکنه . نمیدونم افکت یا چیز دیگه اس.
تا الآن از یک تا 10 بهش چند میدی؟اونقدری که فکر میکردیم تو ذوق نمیزنه یعنی؟

تا الآن از یک تا 10 بهش چند میدی؟اونقدری که فکر میکردیم تو ذوق نمیزنه یعنی؟
باید بیشتر بازی کنم الان فعلا تو بخس ساخت و ساز میچرخم ،
ولی از لحاظ گرافیک به نظر من کاملا مثبت و عالیه ، حتی انیمیشن های یکسری فنون یکخورده دست کاری کردم مثلا خیلیا فکر میکردن رندی rko جدید داره که اونطوری نیست ولی برای بعضی ها فینیشر جدید گذاشتن و بعضی سینگوچر و بعضی هم تغییری نکرده مثلا باتیستا بمب انیمیشنش تعییر دادن و جدیده یا fu جان سینا
ولی بیگ شو و کین فینیشرشون جدید نیست ، کین سینگوچرش جدید کردن
به نظر نمیاد بتونه متای بالایی بگیره اینطور که حذفیات زیاد کردن ولی من که فن کستی کجم فعلا دارم میچرخم تو بازی .
برای فن های بازیرواقعا باید تجربه شه حالا تونستید کرایه کنید ولی حتما تجربه کنید ولی کسای دبگه فکر نمیکنم بتونن حال کنن ..

بخش ادیت کردن لباس راستر ها عین بخش ساخت ارنا هست از چند بخش درست شده ، ولی خیلی بعضی جیزهاش محدوده نمیدونم بیشتر میشه یا نه ؟ مثلا میتونید ماسک بزارید که از 6 تا ماسک تشکیل شده + مایک کین
یا عینک و گوشواره محدوده تعدادش ،
pad و جلیقه و کفش و.. میسه عوض کرد که مثلا کفش مدل پانک و سینا و داسترهای دیگه هست توش . میتونید رنگ کنید .
ولی بعد میتونید طرح یا عکس پرچم بندازید روش که اونا هم تعدادش کمه مثل مرچم ایران نکته خوبش هست ، واسه راستر ساختگی جالب میتونه باشه . طرح های مثل باتیستا و راک و..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or