WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
داشتم فکر میکردم که ، اینا که بازیشون انقدر ابکی و تکراری هست ، پس چرا طوری وانمود کردن که انگار قراره بازی انقلابی به پا کنه.
هیچ خبر و گیم پلی و شفافسازی نکردن.با این کار همه فکر کردن چه تحفه ای هست بازی.
نشستیم اون کنفرانس معرفی راستر ها رو به صورت زنده دیدیم.
در مصاحبه ها میگفتن بازی به صورت شبیه ساز در اومد.ویدیو از مراحل ساخت میدادن.همه گول خوردیم.
امیدوارم سایت ها و نقد ها از خجالت بازی در بیان.هر چند اعتباری به اونا هم نیست .هنوز امتیاز 9 ای که ign به نسخه ی ضعیفی مثل wwe12 داد یادم نرفته.
از همون اول که ساخت این سری به 2k رسید، من یکی فاتحه این بازی رو خوندم و خیالم راحت شد که بعد از این همه سال، دیگه لازم نیست هر سال منتظر انتشار بازی باشم. جون به احتمال زیاد باید به. ل این سری رو بذارم کنار!
الان قیافه دوستانی که توی این مدت هی 2k 2k میکردن دیدن داره!

از همون اول که ساخت این سری به 2k رسید، من یکی فاتحه این بازی رو خوندم و خیالم راحت شد که بعد از این همه سال، دیگه لازم نیست هر سال منتظر انتشار بازی باشم. جون به احتمال زیاد باید به. ل این سری رو بذارم کنار!
الان قیافه دوستانی که توی این مدت هی 2k 2k میکردن دیدن داره!
من از صبح ویدیوهای زیادی دیدم.
اون مینی گیم گلاویز شدن به به نظرم چیز بیخودیه.چوا انیمیشن بیخودی داره(به صورت متناوب بالا پایین شدن.خیلی هم تکرای میشه).
سرعت بازی هم الکی میاد پایین.
این سیستم همیشگی wwe این بود که یه دکمه میزنی و بعد چند ثانیه باید انیمیشن ببینی.حالا ممکنه 3 ثانیه باشه ممکنه 30 ثانیه باشه.حالا تو این نسخه اگه اطراف رینگ باشی، باید چند ثانیه صبر کنی که حریف رو بیاره وسط تر و چند ثانیه هم صبر کنی تا انمیشن اون فن تموم بشه.این سیستم مال این نسل نباید بود.
در مورد چیزی که گفتم بالا :(در wwf raw فینیشر the rock رو خودت باید به صورت دستی میزدی و دیگه انیمیشن نگاه نمیکردی 5 ثانیه.باید به اطراف میدویدی و بعد خودت با شونه فرود میومدی روی حریف.
.........
خودتون گفتین بازی بدون استامینا و چین گرپل مثل نسخه 14هست.پس نتیجه میگیریم که اون 2 مورد جدید هست.خوب هر سال موارد جدید اضافه میشدند.این چیز عجیبی نیست.پس روی چه حسابی میگین بازی تغییر اساسی کرده و نسل بعدی شده.
روی چه حسابی به همه انقدر وعده وعید دادن؟
عکس اواتار و امضا فعلا سر جاش میمونه)x:d

Danial wwf
خودت یکی از منتقدهای سرسخت سرعتی شدن بازی بودی تو 14 این chain grapple کاملا خوبه و یکسری سامبیشن جدیدم اضافه کرده دکمه زنی هم مال اولشه بعد نیشه کاری کرد دکمه زنی نشون نده یاد بگیری باید سریع زد تا صاحب فن خودت شی
سیستم خوبیه

تغییرات 2K کاملا مشاهده میشه تو نسخه 15 Wwe2k حرکت ها خیلی بهتر شدن گرافیک بهتر شده Mode ها بهتر شدن و روند پیشرفت رو هر سال خواهد داشت طبق سنت 2K .

5-6 ماه دیگه، اگه به بازی تخفیف زیادی خورد یا تونستم با قیمت پایین پیدا کنم، میخرم. در غیر این صورت، میشه اولین کشتی کچی که نگرفتم. گرچه همین الانم شده اولین کشتی کچی که نه منتظرش بودم و نه موقع انتشار، خریدمش!

5-6 ماه دیگه، اگه به بازی تخفیف زیادی خورد یا تونستم با قیمت پایین پیدا کنم، میخرم. در غیر این صورت، میشه اولین کشتی کچی که نگرفتم. گرچه همین الانم شده اولین کشتی کچی که نه منتظرش بودم و نه موقع انتشار، خریدمش!

خوب کاری میکنید بزارید ارزون شه بعد بخرید یا اصلا نخرید چون اینجور که معلومه از طرفدارای قدیمی کشتی کج هستین و فکر نکنم راضی شین با بازی امسال بزارید سال بعد شاید با پیشرفت بیشتر طرفدارا هم امیدوار تر شدند

یه خبر شنیدم ، اینچجوری شدم . انصافا 2k ترکونده :|:|
این نوع مسابقات تو بازی وجود نداره

- LADDER MATCH
- 2 OUT OF 2 FALLS MATCH
- NO DQ MATCH
- SPECIAL GUEST REF MATCH
- I QUIT MATCH
:|

یه خبر شنیدم ، اینچجوری شدم . انصافا 2k ترکونده :|:|
این نوع مسابقات تو بازی وجود نداره

- LADDER MATCH
- 2 OUT OF 2 FALLS MATCH
- NO DQ MATCH
- SPECIAL GUEST REF MATCH
- I QUIT MATCH
:|
درسته ولی اینا مهم نیست چرا؟ چون تو همون TLC میشه کمربند هم گذاشت و یجورایی نیازی به لادر مچ نیست .
no dq همون extrem rules و تفاوتی نداره ، i quit همون بهتر پاک شد واقعا من مونده بودم این سامبیشن مچ هست یا i quit وقتی چیزی درست نمیزارن بهتر که بردارن ولی داور ویژه خوب بود . 3 of stage هم سال اولی که تو استوری ..

آخرین ویرایش:
درسته ولی اینا مهم نیست چرا؟ چون تو همون TLC میشه کمربند هم گذاشت و یجورایی نیازی به لادر مچ نیست .
no dq همون extrem rules و تفاوتی نداره ، i quit همون بهتر پاک شد واقعا من مونده بودم این سامبیشن مچ هست یا i quit وقتی چیزی درست نمیزارن بهتر که بردارن ولی داور ویژه خوب بود . 3 of stage هم سال اولی که تو استوری ..
نه تعجبش اینجاست که گفته بود میخواد نوع مسابقه جدید هم اضافه کنه ، زده قبلی ها رو هم حذف کرده .

خیلی بازب راستر داره ورداشتن هالک هوگن هم رو نسل بعد پولی کردن ، دلم میخواد واسه همین حرکت یک 5 از گیم اسمات بگیره قشنگ سازنده تو دهنی بخوره
یکی نیست بگه تو که بازیت همینجوری ناقص هست حالا حداقل راستر هایی مثل ادج و ادی و هوگن میزاستی که انقدر خالی نزنه بازی.

آقا تمام محتوای دی ال سی ها از الآن مشخص شده؟ یا ممکنه مثلا چند نوع مسابقه اضافه بشه و یا راستری بیشتر از چیزی که از الآن مشخص شده اضافه بشه؟
(آقا اصن راه نداره Bret Hart اضافه بشه؟؟؟ :d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or