آخرین ویرایش:

بله درسته Fifa هم چون چند سال بود Pes گند میزد دیگه زیاد پیشرفت خاصی نمیکرد اما با توجه به اینکه امسال Pes خیلی بهتر شده سال آینده باید شاهد پیشرفت بسیاری هم در هر 2 بازی باشیم . در رابطه با Wwe هم خوشبینانش 12 13 ساله هاست در واقع بچه 4 ساله دیگه با کشتی کج و جان سینا سرگرم میشه . البته 2k واقعا امتحانشو پس داده به عنوان مثال چند سالی بود که Nba Live از طرف Ea ساخته نمیشد و Nba2k تک و تنها بود و با اینکه میدونست فروش بالایی داره اما کارشو قوی تر هم کرد و هر سال پیشرفت چشمگیری داشت . به احتمال زیاد تا چند سال آینده هم سری Wwe2k رو بتونه پیشرفت خوبی بهش بده و 2k با انتشار Nba Live دوباره هر سال باید کارشو برای Nba2k بیشتر کنه که این میتونه کمک زیادی هم به سری Wwe2k بکنه که خودشونو مطرح تر بکنن
درسته نداشتن رقیب واقعا خیلی تاثیر داره ولی بازم امیدوار هستیم که 2k مثل سری Nba2k بتونه سری Wwe2k رو هم پیشرفت بده
گیم پلی اصلی بازی اومد حتما تو یوتیوب نگاه کنید پیشرفت خودتون میبینید فوق العاده شده
یه واقعیت که باید قبول کنیم اینه که خود شوی WWE تبدیل شده به یه شو برا یه سری بچه نهایت 12 13 ساله.دیگه چه انتظاری از سازنده ی ویدیو گیمش میشه داشت.وقتی میبینه بدون هزینه آنچنانی و تغییر انجین و حتی به کمتر از انگشتای یه دست ویدیوی رسمی برای بازی منتشر کردن میتونه فروشش رو بین همین بچه ها که واسشون راسترای قدیمی اهمیت ندارن و نهایتا یا میخوان فقط John Cena رو انتخاب کنن یا یه کاراکتر تخیلی بسازن و تو آنلاین با یه فن تکراری بازیا رو ببرن، داشته باشه.
FIFA با اون عظمتش تا وقتی که رقیب جدی مثل PES سر راهش سبز نشده بود داشت سیر نزولی رو سیر میکرد دیگه چه برسه به WWE که یک بیستم طرفدارای اونو نداره و بازم توقع به جایی نیست برای یه شوی بچه پسند مثل WWE، دو تا کمپانی بخوان بازی بسازن.
نهایت کاری که میشه کرد اینه که بازی رو یه روز کرایه کنیم ببینیم چقد ارزش داره آدم پول نازنینشو حروم این کنه وقتی همزمان و یا با فاصله ی کمی بازیهای بزرگی مثل Dragon Age،GTA V،Assassin Creed،COD رو میشه به جاش خرید
به شخصه هیچ چیز جدیدی تو گیم پلی ای که Scare Face گذاشته بود ندیدم.حتی به اون صورت گرافیک بازی به نظرم بالاتر از نسل قبل نبود.
این یارو بچه خر تو یوتیوب 200 تا آپلود کرده ، یه دفعه نیومده استیمینا و چین گرپل با تم سانگ هارو روشن کنه ، یعنی دلت از بازی سیر میشه![]()
حیف 200 تومن که بخوام حروم این بازی کنم . شک ندارمم هر کی بخره بعد 2 ، 3 هفته میاد نصف قیمت میفروشه .
یه ویدیو درست و حسابی از این بلاتکلیفی بیرون بیایم ، این ویدیو هارو میبینم پیش خودم میگم چه غلطی کردم ps3 رو رد کردم ، اصلا مو نمیزنه با نسخه نسل قبل ، این یه خورده بهتری شدن گرافیک بخوره تو سرشون ، الان بی بازی موندم نمیدونم چیکار کنم :d اگه ویدیو نیاد تا فردا میرم gta رو جای این میگیرم .اره من نمیدونم چرا همه رو خاموش کرده اسکول ، سعنی قشنگ chain grapple بازی شبیه واقعیت میکنه به نظر من چون بازی از سرعت زیاد خارج میکنه و گلاویز شدن بیشتر میشه و بعد مدتی هم میشه دکمه ها نیاد رو صفحه اگه خودت انتخاب کنی منحال کردم با chain grapple .
میگم چون سخت گیری میپرسم ازت از بازی راضی بودی معلومه که نمره 8 دادی ؟ تو تایمک امتیازات .

یه ویدیو درست و حسابی از این بلاتکلیفی بیرون بیایم ، این ویدیو هارو میبینم پیش خودم میگم چه غلطی کردم ps3 رو رد کردم ، اصلا مو نمیزنه با نسخه نسل قبل ، این یه خورده بهتری شدن گرافیک بخوره تو سرشون ، الان بی بازی موندم نمیدونم چیکار کنم :d اگه ویدیو نیاد تا فردا میرم gta رو جای این میگیرم .