WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
به نظرم پیشرفت خوبی نسبت به نسخه قبلی که توی نسل هفتم بود داشته . خوب یکسری چیز ها هنوز جای کار داره ولی واقعا بهتر شده مخصوصا اینکه روی نسل هشتم خیلی گرافیک و چهره ها به خاطر Scan و Motion Capture بهتر شده حالا در سال های آینده بهتر هم خواهد شد . 2k قبلا امتحانش رو در سری Nba2k پس داده و نشون داره هر سال پیشرفت خوبی میکنه بازی هاش

یه واقعیت که باید قبول کنیم اینه که خود شوی WWE تبدیل شده به یه شو برا یه سری بچه نهایت 12 13 ساله.دیگه چه انتظاری از سازنده ی ویدیو گیمش میشه داشت.وقتی میبینه بدون هزینه آنچنانی و تغییر انجین و حتی به کمتر از انگشتای یه دست ویدیوی رسمی برای بازی منتشر کردن میتونه فروشش رو بین همین بچه ها که واسشون راسترای قدیمی اهمیت ندارن و نهایتا یا میخوان فقط John Cena رو انتخاب کنن یا یه کاراکتر تخیلی بسازن و تو آنلاین با یه فن تکراری بازیا رو ببرن، داشته باشه.
FIFA با اون عظمتش تا وقتی که رقیب جدی مثل PES سر راهش سبز نشده بود داشت سیر نزولی رو سیر میکرد دیگه چه برسه به WWE که یک بیستم طرفدارای اونو نداره و بازم توقع به جایی نیست برای یه شوی بچه پسند مثل WWE، دو تا کمپانی بخوان بازی بسازن.
نهایت کاری که میشه کرد اینه که بازی رو یه روز کرایه کنیم ببینیم چقد ارزش داره آدم پول نازنینشو حروم این کنه وقتی همزمان و یا با فاصله ی کمی بازیهای بزرگی مثل Dragon Age،GTA V،Assassin Creed،COD رو میشه به جاش خرید ;)
به شخصه هیچ چیز جدیدی تو گیم پلی ای که Scare Face گذاشته بود ندیدم.حتی به اون صورت گرافیک بازی به نظرم بالاتر از نسل قبل نبود.

بله درسته Fifa هم چون چند سال بود Pes گند میزد دیگه زیاد پیشرفت خاصی نمیکرد اما با توجه به اینکه امسال Pes خیلی بهتر شده سال آینده باید شاهد پیشرفت بسیاری هم در هر 2 بازی باشیم . در رابطه با Wwe هم خوشبینانش 12 13 ساله هاست در واقع بچه 4 ساله دیگه با کشتی کج و جان سینا سرگرم میشه . البته 2k واقعا امتحانشو پس داده به عنوان مثال چند سالی بود که Nba Live از طرف Ea ساخته نمیشد و Nba2k تک و تنها بود و با اینکه میدونست فروش بالایی داره اما کارشو قوی تر هم کرد و هر سال پیشرفت چشمگیری داشت . به احتمال زیاد تا چند سال آینده هم سری Wwe2k رو بتونه پیشرفت خوبی بهش بده و 2k با انتشار Nba Live دوباره هر سال باید کارشو برای Nba2k بیشتر کنه که این میتونه کمک زیادی هم به سری Wwe2k بکنه که خودشونو مطرح تر بکنن

بله درسته Fifa هم چون چند سال بود Pes گند میزد دیگه زیاد پیشرفت خاصی نمیکرد اما با توجه به اینکه امسال Pes خیلی بهتر شده سال آینده باید شاهد پیشرفت بسیاری هم در هر 2 بازی باشیم . در رابطه با Wwe هم خوشبینانش 12 13 ساله هاست در واقع بچه 4 ساله دیگه با کشتی کج و جان سینا سرگرم میشه . البته 2k واقعا امتحانشو پس داده به عنوان مثال چند سالی بود که Nba Live از طرف Ea ساخته نمیشد و Nba2k تک و تنها بود و با اینکه میدونست فروش بالایی داره اما کارشو قوی تر هم کرد و هر سال پیشرفت چشمگیری داشت . به احتمال زیاد تا چند سال آینده هم سری Wwe2k رو بتونه پیشرفت خوبی بهش بده و 2k با انتشار Nba Live دوباره هر سال باید کارشو برای Nba2k بیشتر کنه که این میتونه کمک زیادی هم به سری Wwe2k بکنه که خودشونو مطرح تر بکنن

یک نکته ای هست اون اوایل که 2k بازی های عرضه 2014 مشخص کرد بازی wwe توش نبود و مشخص بود اینا نیخواستن بازی ماه مارس 2015 بیرون بدن اما فشار از جانب کمپانی برای این که باید هر سال باشه کشتی کج دست اینا رو هم بست و بازی نهایت تا نوامبر تاخیر زدن .
ولی مشکل نداشتت رقیب تو این ip هست کاش tna میتونست ی بازی بده تا با اینا رقابت کنن و سطح بازی میرفت بالا .

یه واقعیت که باید قبول کنیم اینه که خود شوی WWE تبدیل شده به یه شو برا یه سری بچه نهایت 12 13 ساله.دیگه چه انتظاری از سازنده ی ویدیو گیمش میشه داشت.وقتی میبینه بدون هزینه آنچنانی و تغییر انجین و حتی به کمتر از انگشتای یه دست ویدیوی رسمی برای بازی منتشر کردن میتونه فروشش رو بین همین بچه ها که واسشون راسترای قدیمی اهمیت ندارن و نهایتا یا میخوان فقط John Cena رو انتخاب کنن یا یه کاراکتر تخیلی بسازن و تو آنلاین با یه فن تکراری بازیا رو ببرن، داشته باشه.
FIFA با اون عظمتش تا وقتی که رقیب جدی مثل PES سر راهش سبز نشده بود داشت سیر نزولی رو سیر میکرد دیگه چه برسه به WWE که یک بیستم طرفدارای اونو نداره و بازم توقع به جایی نیست برای یه شوی بچه پسند مثل WWE، دو تا کمپانی بخوان بازی بسازن.
نهایت کاری که میشه کرد اینه که بازی رو یه روز کرایه کنیم ببینیم چقد ارزش داره آدم پول نازنینشو حروم این کنه وقتی همزمان و یا با فاصله ی کمی بازیهای بزرگی مثل Dragon Age،GTA V،Assassin Creed،COD رو میشه به جاش خرید ;)
به شخصه هیچ چیز جدیدی تو گیم پلی ای که Scare Face گذاشته بود ندیدم.حتی به اون صورت گرافیک بازی به نظرم بالاتر از نسل قبل نبود.

من نمیدونم که شما چه برداشتی داری واسه خودت که میگی 14 ساله فقط نگاه میکنه .... من خودم هر هفته بازی ها رو دنبال میکنم و تا اونجایی که بتونم حداقل Raw رو دانلود می کنم و خیلی های دیگه میشناسم که +20 سال از رفقای خودم بازی ها رو دنبال میکنن .... من نمیخوام از سطح مسابقات دفاع کنم چون واقعا نسبت به 2007 به پایین واقعا افت کرده( قانون PG ) اما هنوز هم مسابقات جذاب بینشون پیدا میشه....مثل Hell in a cell همین ماه گذشته بازی ambrose و rollins که واقعا بعد چند سال یه بازی در حد و اندازه های قدیم بود ... و به نظرم سیاست ها کمپانی به زودی بر میگرده به قبل Pg و دست کشتی گیر ها رو باز میزارن واسه خون ریزی ....raw دو هفته پیش سر رندی تو درگیری خونی شد که یکی از نمونه هاست .

این یارو بچه خر تو یوتیوب 200 تا آپلود کرده ، یه دفعه نیومده استیمینا و چین گرپل با تم سانگ هارو روشن کنه ، یعنی دلت از بازی سیر میشه :|
حیف 200 تومن که بخوام حروم این بازی کنم . شک ندارمم هر کی بخره بعد 2 ، 3 هفته میاد نصف قیمت میفروشه .

این یارو بچه خر تو یوتیوب 200 تا آپلود کرده ، یه دفعه نیومده استیمینا و چین گرپل با تم سانگ هارو روشن کنه ، یعنی دلت از بازی سیر میشه :|
حیف 200 تومن که بخوام حروم این بازی کنم . شک ندارمم هر کی بخره بعد 2 ، 3 هفته میاد نصف قیمت میفروشه .

اره من نمیدونم چرا همه رو خاموش کرده اسکول ، سعنی قشنگ chain grapple بازی شبیه واقعیت میکنه به نظر من چون بازی از سرعت زیاد خارج میکنه و گلاویز شدن بیشتر میشه و بعد مدتی هم میشه دکمه ها نیاد رو صفحه اگه خودت انتخاب کنی منحال کردم با chain grapple .

اره من نمیدونم چرا همه رو خاموش کرده اسکول ، سعنی قشنگ chain grapple بازی شبیه واقعیت میکنه به نظر من چون بازی از سرعت زیاد خارج میکنه و گلاویز شدن بیشتر میشه و بعد مدتی هم میشه دکمه ها نیاد رو صفحه اگه خودت انتخاب کنی منحال کردم با chain grapple .
یه ویدیو درست و حسابی از این بلاتکلیفی بیرون بیایم ، این ویدیو هارو میبینم پیش خودم میگم چه غلطی کردم ps3 رو رد کردم ، اصلا مو نمیزنه با نسخه نسل قبل ، این یه خورده بهتری شدن گرافیک بخوره تو سرشون ، الان بی بازی موندم نمیدونم چیکار کنم :d اگه ویدیو نیاد تا فردا میرم gta رو جای این میگیرم .

میگم چون سخت گیری میپرسم ازت از بازی راضی بودی معلومه که نمره 8 دادی ؟ تو تایمک امتیازات .

چون نسبت به نسخه قبلی پیشرفت نسبتا خوبی داشت و چهره ها بهتر کار شده بود اون نمره رو دادم انشا الله در نسخه های بعدی ثابت کنن که این نمره درست بوده .:p

بچه های فروم داخل 2k دوباره انیدوار شدن ، اوایل هی نآمید بودن هی میگفتن ما کنسل میکنیم ... ولی باز انتظارتشون اوردن پایینتر حال کردن دارن دور همی نقد میکنن
یک نکته ای درباره گرافیک بگم گرافسک این بازی واقعا قابل مقایسه با نسل قبل نیست wezi که تو فروم معروفه و ثبلا چندبار رفته بود بازی تست کرده بود گفته این ویدیو ها رزولوشنشون پایینه و sub hd هست گفته بازی تو رزولوشن بالاتر و واقعا بهتره و گفته به من اعتماد کنید ، راست میگه ویدیوهاش کیفیتش خیلی پایینه و گرافیک نمیشه خوب دید توشون . از لحاظ گرافیک میشه اطمینان داشت به بازی.

یه ویدیو درست و حسابی از این بلاتکلیفی بیرون بیایم ، این ویدیو هارو میبینم پیش خودم میگم چه غلطی کردم ps3 رو رد کردم ، اصلا مو نمیزنه با نسخه نسل قبل ، این یه خورده بهتری شدن گرافیک بخوره تو سرشون ، الان بی بازی موندم نمیدونم چیکار کنم :d اگه ویدیو نیاد تا فردا میرم gta رو جای این میگیرم .

بابا اصن بین GTA و این شک نکن.البته من میدونم تک تکمون بالاخره طاقت نمیاریم و 2k15 رو هم میگیریم دیر یا زود.منتها هر چی بیشتر دووم بیاریم و دیرتر بگیریم به نفعمونه :p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or