آخرین ویرایش:
از همون اول که ساخت این سری به 2k رسید، من یکی فاتحه این بازی رو خوندم و خیالم راحت شد که بعد از این همه سال، دیگه لازم نیست هر سال منتظر انتشار بازی باشم. جون به احتمال زیاد باید به. ل این سری رو بذارم کنار!داشتم فکر میکردم که ، اینا که بازیشون انقدر ابکی و تکراری هست ، پس چرا طوری وانمود کردن که انگار قراره بازی انقلابی به پا کنه.
هیچ خبر و گیم پلی و شفافسازی نکردن.با این کار همه فکر کردن چه تحفه ای هست بازی.
نشستیم اون کنفرانس معرفی راستر ها رو به صورت زنده دیدیم.
در مصاحبه ها میگفتن بازی به صورت شبیه ساز در اومد.ویدیو از مراحل ساخت میدادن.همه گول خوردیم.
امیدوارم سایت ها و نقد ها از خجالت بازی در بیان.هر چند اعتباری به اونا هم نیست .هنوز امتیاز 9 ای که ign به نسخه ی ضعیفی مثل wwe12 داد یادم نرفته.
من از صبح ویدیوهای زیادی دیدم.از همون اول که ساخت این سری به 2k رسید، من یکی فاتحه این بازی رو خوندم و خیالم راحت شد که بعد از این همه سال، دیگه لازم نیست هر سال منتظر انتشار بازی باشم. جون به احتمال زیاد باید به. ل این سری رو بذارم کنار!
الان قیافه دوستانی که توی این مدت هی 2k 2k میکردن دیدن داره!
در wwf raw فینیشر the rock رو خودت باید به صورت دستی میزدی و دیگه انیمیشن نگاه نمیکردی 5 ثانیه.باید به اطراف میدویدی و بعد خودت با شونه فرود میومدی روی حریف.5-6 ماه دیگه، اگه به بازی تخفیف زیادی خورد یا تونستم با قیمت پایین پیدا کنم، میخرم. در غیر این صورت، میشه اولین کشتی کچی که نگرفتم. گرچه همین الانم شده اولین کشتی کچی که نه منتظرش بودم و نه موقع انتشار، خریدمش!
درسته ولی اینا مهم نیست چرا؟ چون تو همون TLC میشه کمربند هم گذاشت و یجورایی نیازی به لادر مچ نیست .یه خبر شنیدم ، اینچجوری شدم . انصافا 2k ترکونده
این نوع مسابقات تو بازی وجود نداره
- LADDER MATCH
- 2 OUT OF 2 FALLS MATCH
- NO DQ MATCH
- SPECIAL GUEST REF MATCH
- I QUIT MATCH
![]()
نه تعجبش اینجاست که گفته بود میخواد نوع مسابقه جدید هم اضافه کنه ، زده قبلی ها رو هم حذف کرده .درسته ولی اینا مهم نیست چرا؟ چون تو همون TLC میشه کمربند هم گذاشت و یجورایی نیازی به لادر مچ نیست .
no dq همون extrem rules و تفاوتی نداره ، i quit همون بهتر پاک شد واقعا من مونده بودم این سامبیشن مچ هست یا i quit وقتی چیزی درست نمیزارن بهتر که بردارن ولی داور ویژه خوب بود . 3 of stage هم سال اولی که تو استوری ..