WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
یکی بخاطر حذفیات زیادش دلسرد شدم یکی هم راسترهاش، دیدم فعلا ارزش 200 به بالا نداره ، از لحاظ گرافیک که سطحش بالاست و اینو به جد میگم ، ولی گیم پلی اطمینان ندارم
صبر میکنم و به نظر سایت های معروف استناد کنم اگه خوب بود صدرصد میرم میخرم . ولی فعلا چون خوشبین نیستم بیخیالش شدم و میرم ی بازی دیگه میگیرم.

دانیال جان انقدر عصبی نبینمت داداش، بازی ارزش انقدر عصبی شدن نداره مخصوصا کشتی کج که از نسل هفتم داره همینجور به ما ضدحال میزنه و عادت کردیم بهش و بازم میخریمش با همه تفاسیرD دوتامون درسته فن کشتی کج هستیم ولی من با شناختی که ازت پیدا کردم اختلاف نظر باهات دارم تو بازی کشتی کج که اختلاف نظر بدم نیست . تو به گیم پلی و بخش ساخت و یاز اهمیت میدی و انلاین باز هم هستی ولی من به راستر و گیم پلی اهمیت میدم و تا اونجایی که میدونم شما زیاد برات راستر اهمیت نداره و رو گیم پلی خیلی حساسی درجه اول ، ولی من راستر برام اولویت داره و چون از قدیم کشتی کج میدیدم نمیتونم با راستر های nxt کنار بیام . ولی اون چیزی که بیشتر عصبانیت کرده انگار حذف ساخت دیواس ، من چون کلا حوصله ساخت راستر و دیوا ندارم برام اهمیتی نداشت حذفش ولی از حذف ساخت ارنا ناراحت و حذف استوری دیزاینر خوشحال شدم . در کل منتظر باش به نظرم.
دقیقا زدی تو خال.من راستر واسم اهمیت زیادی نداره.و از قدیم هم فقط و فقط به هسته ی گیم پلی اهمیت میدادم.من حتی حاظر بودم تعداد انگشت شمار راستر در بازی باشه ولی بخش سایت و ساز کامل باشه.
گاهی وقت ها حوصله ندارم اصلا بازی کنم ولی میرم 1 رینگ میسازم یا استوری یا دیوا.کنسولم رو به پسرداییم فروختم ولی هر وقت میرم اونجا حد اقل 1 رینگ میسازم واسش.عادت دارم.اما حالا این امکانات حذف شده و گیم پلی تکرای بازی و راسترهاش به تنهایی نمیتونن راضیم کنن.
عکسالعمل من به این قضیه بیش از حد هست چون مدت زیادی مخم یه چیز فکر میکردم و یه چیز دیگه شد.در صورتی که با 1 اطلاع رسانی ساده حداقل تکلیف خودم رو میدونستم.و تو ذهنم انتظارم رو از بازی کم میکردم.
ولی ممنون ازت که به حال و روز من اهمیت میدی

خوب یک فردی بازی گرفته و همینجوری داره ویدیو و ی کلیگیم پلی از جاهای مختلف بازی اپلود میکنه ، اگر میخواید عیار کامل بازی دستتون بیاد ببینید ، فعلا 3 تا گذاشته
تو اونجا هم نوشتن منو یونیورس عوض شده ، فیزیک وسایل پیشرفت
شته و.. و گزارش ها نسبت به نسخه های نسل قبل و نسخه 15 نسل قبل بهتر هست
این یک شمای کلی از منوی بازی . که قشنگ طراحی شده
[URL=http://upload7.ir/][I
MG]http://upload7.ir/imgs/2
گیم 014-11/84915809387081274319.png[/URL][/IMG]

گیم پلی هم بازی بین لزنر و اندرتقکر بود والا هیچی مشخص نبود کیفیت پایین بود نتونستم چیز خاصی توش ببینم تستامینا و سیستم chain grapole هم این طرف خاموش کرده بود کلا و بازی شده بود شبیه 360 کلا همه چی خاموش کرده بود لذت از بازی گرفته بود ، تنها چیز مشخص این بود که صدای ضربات بسیار طبیعی شده بود مخصوصا مشت
بازی داخل هل این سل بود ، فاصله قفس تا رینگ زیاد شده بود . چیز دیگه ای نمیشد دریافت کرد.

آخرین ویرایش:
:| این رو ببینید از ویدیو تیکر و لسنر جدا کردم ، لسنار بک بریکر میزنه گزارشگر میگه به جا لسنر میگه بیگ شو :| خدا کنه من اشتباه کرده باشم ، اگه گزارشش واقعا اینجوری باشه که اواتار و امضا منم عین دانیال میشه :|
Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download

اقا این ویدیو هارو نبینید چون ضد حال میخورید دلیلش اینه طرف اومده استامینا و سیستم chain grapple و خاموش کرده و بازیشده عین نسخه 2014 .هیچی زیر صفحه نیست بخاطر اینه همه چی خاموش کرده ، نبینید بهتره ولی به نظر هنوز یکسری ریورس تکراری وجود دارخ حالا باید دید در نهایت تشخیص وزن چی میشه.
;;)

اخر باید خودم بازی بگیرم و بررسی کنم بهتون بگم ماجرا چیه.

آخرین ویرایش:
:| این رو ببینید از ویدیو تیکر و لسنر جدا کردم ، لسنار بک بریکر میزنه گزارشگر میگه به جا لسنر میگه بیگ شو :| خدا کنه من اشتباه کرده باشم ، اگه گزارشش واقعا اینجوری باشه که اواتار و امضا منم عین دانیال میشه :|
Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
رفیق تند نرو:> اواتاره توالت فرنگی در انحصار منه.شما میتونی از سطل اشغال یا توالت طبی استفاده کنی:d
نه ولی امیدوارم بازی خوب از اب در بیاد که کسایی که میخوان بخرنش توی این گرونی ضد حال نخورن

اره روشن باشه اون بالا مشخص میشه و chain grapple هم مشخص باشه بازی کندتر و بهتره
بدون اینا بی تعارف یگم بازی خیلی لجن میشه عین نسل قبله بدون این سیستما . اون پسره هم برداشته بود خاموش کرده بود.

ویدیویی که اسکارفیس عزیر اپلود کرد رو دیدم.
خدا رو شکر.این قضیه ساخت و ساز بهانه ای شد که بازی رو نگیرم.اواتار و امضا رو به زودی عوض میکنم.اتفاقا بهتر شد که بازی رو نمیگیرم.
بازی انگار ادامه ی wwe 2k14 هست.چند تا انیمیشن جدید وتسه استامینا و چند تا انیمیشن جدید واسه وقتی ضربه میخوری و به طناب یا گوشه رینگ هل داده میشی.هسته ی بازی همونه.همون wwe 2k14 .همون افتضاح.انجین هم همونه.گزارشگری هم همونه.
نصف زمان بازی (اوایل بازی) فقظ شده بود QTE .فقط باید مینی گیم انجام بدی.مینی گیم یه بار...مینی گیم 2 بار.بالاخره چی؟
همین تکرار واسه انیمیشن خسته شدن و بعدش پین کردن هم هست.
انگار یک نسل دیگه هم باید با همون انجین و همون هسته ی گیم پلی بسازیم.چون از الان به بعد سال به سال میشه و تغییر اساسی امکان پذیر نیست.
این یه کابوسه .:|
به خدا خوشحال نیستم از اینکه بازی به نظرم بد میاد.ناراحتم از اینکه نسل قبل دوباره داره تکرار میشه.
بازی به شدت شبیه wwe 2k14 بود.همون که بهش میگفتم بدترین نسخه.
.....
من از خود سازنده ها تقاضا دارم برن فوتبال و بسکتبال و ufc و بقیه بازی های ورزشی رو بازی کنن . بعد بیان wwe ی خودشون رو بازی کنن.باید سازنده ها این ip رو ببوسن بزارن کنار.چمیدونم tna بسازن.یه کاری بکنن.این افتضاح رو دیگه ادامه ندن.
در مورد این بازی به همه توصیه میکنم که کرایه بهتر از خدید هست.مواظب پولتون باشین.

اقا من احتمالا این هفته بازی یکی میاره برام مفتی بهتون اطلاعات میدم جیه ولی اول خونسردیتون حفظ کنید .
بدون کشتی کج نمیشه خداییش . مارسالم من یادمه قبل از عرضه بازی خیلی جو منفی شد و بده به نظرم منفی بودن .
این ویدیوهای طرف نبینید بیشترش خاموشه ولی خوب باز باید خودم بگیرم و بازی کنم .
ولی زیاد انید نداشته باشید
احساس میکنم سرکار بودیم ، این ip بیچاره چندین ساله پشتش وعده وعید خوابیده و عرضه سالیانه براش سم هست
که متاسفانه مشکل کمپانی wwe هست. من به شخصه خووم برای 6 گیم اسپات اماده کردم
با این تفاسیر و متا 70 ;)

همون طور که داخل فروم هم نا امیدی موج میزنه ، منم خودم زیاد حال نکردم .

یکی از نوات مثبت ویدیو برایان و .. لست من استادینگ ، اگه دیده باشین ریورس کردن omg بود که امسال اضافه شده و خوبه .

Last edited by a moderator:
اقا این ویدیو هارو نبینید چون ضد حال میخورید دلیلش اینه طرف اومده استامینا و سیستم chain grapple و خاموش کرده و بازیشده عین نسخه 2014 .هیچی زیر صفحه نیست بخاطر اینه همه چی خاموش کرده ، نبینید بهتره ولی به نظر هنوز یکسری ریورس تکراری وجود دارخ حالا باید دید در نهایت تشخیص وزن چی میشه.
;;)

اخر باید خودم بازی بگیرم و بررسی کنم بهتون بگم ماجرا چیه.

امان از اين ريورس تكراري

بازی انگار مشکلاتش برای اومدن به نسل تازه زیاده حس میکنم مثل pes 2914 برای نسل جدیده که بازی ناقصی بود بخاطر تازه ورودش به نسل بعد اینم اولین نسخه شده اینطوری .
باگ و گلیج هم داره . البته اونا مهم نیست با اپدیت میشه درست کرد ولی با این تفاسیر با امید زیاد از اون تایپک نسل قبل اومدیم اینور که اوضاع خوب نیست با خوشحالی اومدیم ولی با دلسردی من خداحافظی میکنم تا زمان امدن نمرات . متاشم به نظرم نا امید کنندس با این تفاسیری که پیش خودم داشتم .:-s

منصور جان.نسل جدید شد ولی بازی نسل جدید نشد.
انتظار این رو نداشتم.یعنی هیچ خلاقیتی در گیم پلی به کارر نبردن.بازم یه فن میزنی و وا میسی چند ثانیه انیمیشن نگاه میکنی.این مال نسل قبل بود نه الان.
1 ایده ساده واسه گیم پلی که میتونستن به کار ببرن اما نبردن:
واسه این که مشکل بالا حل بشه منی که نه سازنده هستم و نه علمش رو دارم 1 راه به نظرم میرسه.اما سازنده ها نه.
فرض کنید میخوایم تومب استون با اندر تیکی بنریم.بعد از اینکه مثلا Y رو زدیم.با انالوک یا تاچ (ps4) جهت بالا میزدی و حریف رو از زمین بلند میکرد و 2 ثانیه نگه میداری(هر چی بیشتر نگه داری استامینا کمتر میشه(حریف هر در این فرصت فرار کردن داره)) و هر وقت خواستی با حرکت انالوگ به سمت پایین سر حریف رو به کف رینگ میکوبی.
اینطوری دیگه وقت صرف انیمیشن دیدن نمیکنی و خودت در تولید انیمیشن دخالت داری.جالب اینجاست که شبیه به این ویژگی قبلا در نسخه های قدیمی وجود داشت.(تازه یادم اومد.این ویژگی وجود داشت.)در نسخه ی 2007 و 08 و 09 و 10 بود.
......
تکرا میکنم بازی اصلا نسل بعدی نشد.بلکه نکات خوب نسل قبلی هم درش نیست.مثل همون مورد بالا

منصور جان.نسل جدید شد ولی بازی نسل جدید نشد.
انتظار این رو نداشتم.یعنی هیچ خلاقیتی در گیم پلی به کارر نبردن.بازم یه فن میزنی و وا میسی چند ثانیه انیمیشن نگاه میکنی.این مال نسل قبل بود نه الان.
1 ایده ساده واسه گیم پلی که میتونستن به کار ببرن اما نبردن:
واسه این که مشکل بالا حل بشه منی که نه سازنده هستم و نه علمش رو دارم 1 راه به نظرم میرسه.اما سازنده ها نه.
فرض کنید میخوایم تومب استون با اندر تیکی بنریم.بعد از اینکه مثلا Y رو زدیم.با انالوک یا تاچ (ps4) جهت بالا میزدی و حریف رو از زمین بلند میکرد و 2 ثانیه نگه میداری(هر چی بیشتر نگه داری استامینا کمتر میشه(حریف هر در این فرصت فرار کردن داره)) و هر وقت خواستی با حرکت انالوگ به سمت پایین سر حریف رو به کف رینگ میکوبی.
اینطوری دیگه وقت صرف انیمیشن دیدن نمیکنی و خودت در تولید انیمیشن دخالت داری.جالب اینجاست که شبیه به این ویژگی قبلا در نسخه های قدیمی وجود داشت.(تازه یادم اومد.این ویژگی وجود داشت.)در نسخه ی 2007 و 08 و 09 و 10 بود.
......
تکرا میکنم بازی اصلا نسل بعدی نشد.بلکه نکات خوب نسل قبلی هم درش نیست.مثل همون مورد بالا
بیخیال تا موقعی که بازی سالیانه بیاد این مشکلات هست و با عرضه سالیانه حل نخواهد شد .
منم دیگه فکرش نمیکنم ، لیست مشکلات زیاده تو تازه اینو میگی بازینیاز به فیزیک و انیمیشن جدید برای وسایل داره ساده ترین چیز خیلی نکات نیاز داره تا یک بازی تراز اول مثل here comes the pain بشه یا 2006 و 2007 . تشخیص وزن براشون معضل شده. خلاصه من میگیرم بازی میکنم اول و اخر چون از زمان ps2 و 360 و ps4 دلیل خرید کنسول همین بازی بوده .

اگه wwe رو ea میساخت:d
https://www.youtube.com/watch?v=aqy2qst7PNs
...
یه ویدیوی 17 دقیقه ای از aj vs natalia دیدم.گزارشگر وقتی aj داشت سابمیشن میکرد میگفت : ریورس عالی از aj و حدودا 12 بار پشت سر هم این جمله رو تکرار کرد.اصلا من به صدای گزارشگرهای فعلی حساسیت پیدا کردم.

داشتم فکر میکردم که ، اینا که بازیشون انقدر ابکی و تکراری هست ، پس چرا طوری وانمود کردن که انگار قراره بازی انقلابی به پا کنه.
هیچ خبر و گیم پلی و شفافسازی نکردن.با این کار همه فکر کردن چه تحفه ای هست بازی.
نشستیم اون کنفرانس معرفی راستر ها رو به صورت زنده دیدیم.
در مصاحبه ها میگفتن بازی به صورت شبیه ساز در اومد.ویدیو از مراحل ساخت میدادن.همه گول خوردیم.
امیدوارم سایت ها و نقد ها از خجالت بازی در بیان.هر چند اعتباری به اونا هم نیست .هنوز امتیاز 9 ای که ign به نسخه ی ضعیفی مثل wwe12 داد یادم نرفته.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or