آخرین ویرایش:
دقیقا زدی تو خال.من راستر واسم اهمیت زیادی نداره.و از قدیم هم فقط و فقط به هسته ی گیم پلی اهمیت میدادم.من حتی حاظر بودم تعداد انگشت شمار راستر در بازی باشه ولی بخش سایت و ساز کامل باشه.یکی بخاطر حذفیات زیادش دلسرد شدم یکی هم راسترهاش، دیدم فعلا ارزش 200 به بالا نداره ، از لحاظ گرافیک که سطحش بالاست و اینو به جد میگم ، ولی گیم پلی اطمینان ندارم
صبر میکنم و به نظر سایت های معروف استناد کنم اگه خوب بود صدرصد میرم میخرم . ولی فعلا چون خوشبین نیستم بیخیالش شدم و میرم ی بازی دیگه میگیرم.
دانیال جان انقدر عصبی نبینمت داداش، بازی ارزش انقدر عصبی شدن نداره مخصوصا کشتی کج که از نسل هفتم داره همینجور به ما ضدحال میزنه و عادت کردیم بهش و بازم میخریمش با همه تفاسیرD دوتامون درسته فن کشتی کج هستیم ولی من با شناختی که ازت پیدا کردم اختلاف نظر باهات دارم تو بازی کشتی کج که اختلاف نظر بدم نیست . تو به گیم پلی و بخش ساخت و یاز اهمیت میدی و انلاین باز هم هستی ولی من به راستر و گیم پلی اهمیت میدم و تا اونجایی که میدونم شما زیاد برات راستر اهمیت نداره و رو گیم پلی خیلی حساسی درجه اول ، ولی من راستر برام اولویت داره و چون از قدیم کشتی کج میدیدم نمیتونم با راستر های nxt کنار بیام . ولی اون چیزی که بیشتر عصبانیت کرده انگار حذف ساخت دیواس ، من چون کلا حوصله ساخت راستر و دیوا ندارم برام اهمیتی نداشت حذفش ولی از حذف ساخت ارنا ناراحت و حذف استوری دیزاینر خوشحال شدم . در کل منتظر باش به نظرم.
این رو ببینید از ویدیو تیکر و لسنر جدا کردم ، لسنار بک بریکر میزنه گزارشگر میگه به جا لسنر میگه بیگ شو
خدا کنه من اشتباه کرده باشم ، اگه گزارشش واقعا اینجوری باشه که اواتار و امضا منم عین دانیال میشه 

رفیق تند نرواین رو ببینید از ویدیو تیکر و لسنر جدا کردم ، لسنار بک بریکر میزنه گزارشگر میگه به جا لسنر میگه بیگ شو
خدا کنه من اشتباه کرده باشم ، اگه گزارشش واقعا اینجوری باشه که اواتار و امضا منم عین دانیال میشه
Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
اواتاره توالت فرنگی در انحصار منه.شما میتونی از سطل اشغال یا توالت طبی استفاده کنی:d
http://8pic.ir/images/ec7vnihbmoj3yqmc1e29.jpg 

اقا این ویدیو هارو نبینید چون ضد حال میخورید دلیلش اینه طرف اومده استامینا و سیستم chain grapple و خاموش کرده و بازیشده عین نسخه 2014 .هیچی زیر صفحه نیست بخاطر اینه همه چی خاموش کرده ، نبینید بهتره ولی به نظر هنوز یکسری ریورس تکراری وجود دارخ حالا باید دید در نهایت تشخیص وزن چی میشه.
اخر باید خودم بازی بگیرم و بررسی کنم بهتون بگم ماجرا چیه.

بیخیال تا موقعی که بازی سالیانه بیاد این مشکلات هست و با عرضه سالیانه حل نخواهد شد .منصور جان.نسل جدید شد ولی بازی نسل جدید نشد.
انتظار این رو نداشتم.یعنی هیچ خلاقیتی در گیم پلی به کارر نبردن.بازم یه فن میزنی و وا میسی چند ثانیه انیمیشن نگاه میکنی.این مال نسل قبل بود نه الان.
1 ایده ساده واسه گیم پلی که میتونستن به کار ببرن اما نبردن:
واسه این که مشکل بالا حل بشه منی که نه سازنده هستم و نه علمش رو دارم 1 راه به نظرم میرسه.اما سازنده ها نه.
فرض کنید میخوایم تومب استون با اندر تیکی بنریم.بعد از اینکه مثلا Y رو زدیم.با انالوک یا تاچ (ps4) جهت بالا میزدی و حریف رو از زمین بلند میکرد و 2 ثانیه نگه میداری(هر چی بیشتر نگه داری استامینا کمتر میشه(حریف هر در این فرصت فرار کردن داره)) و هر وقت خواستی با حرکت انالوگ به سمت پایین سر حریف رو به کف رینگ میکوبی.
اینطوری دیگه وقت صرف انیمیشن دیدن نمیکنی و خودت در تولید انیمیشن دخالت داری.جالب اینجاست که شبیه به این ویژگی قبلا در نسخه های قدیمی وجود داشت.(تازه یادم اومد.این ویژگی وجود داشت.)در نسخه ی 2007 و 08 و 09 و 10 بود.
......
تکرا میکنم بازی اصلا نسل بعدی نشد.بلکه نکات خوب نسل قبلی هم درش نیست.مثل همون مورد بالا