SHANSER
کاربر سایت
چرا ولی وقتی هنوز گیم ولی،منتشر نشدن ، گیم پلی در اولویت هست . ولی نکات خوبی داشت ویدیو ..پشت صحنه مهم نيست
چرا ولی وقتی هنوز گیم ولی،منتشر نشدن ، گیم پلی در اولویت هست . ولی نکات خوبی داشت ویدیو ..پشت صحنه مهم نيست

برو نسل جدید بگیر حال کن اومدنش که احتمالش هست ، ولی تاییدش ممکنه طول بکشه.این ویدیو اخر در تاریخ 29 اگوست منتشر شد (3روز پیش).با دیدن این تصویر در اخره ویدیو ، بازم باید به اومئن بازی واسه pc امیدوار بود؟
![]()
ولی اگه 1 % واسه pc بیاد، کل دی ال سی ها مجانی_کلی ماد واسه بازی ساخته میشه (دیگه بازی هیچ محدودیتی نخواهد داشت) و روز به روز توسط کاربران ادیت میشه_گرافیک بازی خیلی بهتر میشه(یادته توم ریدر واسه pc یک وابلیت داشت که موهای لارا مثل واقعیت حرکت میکرد؟حالا فرض کن موهای شان مایکلز اینطور بشه).مزایای زیادی داره اگه روی pc بیاد.برو نسل جدید بگیر حال کن اومدنش که احتمالش هست ، ولی تاییدش ممکنه طول بکشه.
بچه ها تو my career قابلیت این هست که با یه نفری دعوا کنی یا کل بندازی ؟
اره خداییش نسخهpc بدون محدودیت هست ، من فقط اون کشتی کج که کج میدویدن ،ولی اگه 1 % واسه pc بیاد، کل دی ال سی ها مجانی_کلی ماد واسه بازی ساخته میشه (دیگه بازی هیچ محدودیتی نخواهد داشت) و روز به روز توسط کاربران ادیت میشه_گرافیک بازی خیلی بهتر میشه(یادته توم ریدر واسه pc یک وابلیت داشت که موهای لارا مثل واقعیت حرکت میکرد؟حالا فرض کن موهای شان مایکلز اینطور بشه).مزایای زیادی داره اگه روی pc بیاد..ولی احتمالا این اتفاق نمیافته.من هم مجبورم ps4 رو تا 1 ماه دیگه بخرم..............لعنت بهشون چرا یه ویدیو از بازی نمیدن؟فقط خدا کنه بازی تاخیر نخوره.خدا کنه بازی مشکلات افت فریم هم نداشته باشه مثل ufc
کسی الان نمیدونه.اخباری که تا حالا از بازی منتشر شده بسیار ناچیزه.همه یه جورایی فعلا تو خماری هستیم.چرا جواب نمی دید ؟
فک نکنم تو TGS تریلری از بازی بشهکسی الان نمیدونه.اخباری که تا حالا از بازی منتشر شده بسیار ناچیزه.همه یه جورایی فعلا تو خماری هستیم.
تنها چیزی که دیدیم همون چند تا ویدیو کوتاه از games com هست که اونم با موبایل فیلم گرفته شده.از اون ویدیو هم گرافیک بالا و گیم پلی تکراری برداشت کردیم.
....
TGS کی برگزار میشه؟شاید اونجا خبری از بازی بشه انشالله
اوووه ، افت فریم ؟ مگه یو اف سی افت فریم داشت ؟خدا کنه بازی مشکلات افت فریم هم نداشته باشه مثل ufc

من تنها افت فريمي كه ديدم تو كرايسيس بود تو gta v نديدم و افت فريم به خاطر ناتواني كنسوله كه تو wwe2k15 واسه ps3.xbox 360 قطعا هست اما نسل جديد حتما نيست چون توانايي اون كنسولا خيلي زيادهاوووه ، افت فریم ؟ مگه یو اف سی افت فریم داشت ؟
خداوندا ، پروردگارا 6 تا گوسفند نذر میکنم تا wwe2k15 افت فریم نداشته باشه :d
همین جی تی ای وی واسه افت فریم از چشم افتاده ، حالا نمیدونم چرا هیچکی به غیر من این افت فریم هارو نمیبینه![]()
افت فریم که تو بازی های معمولی تک به تک نداره ، ممکنه تو بازی های شلوغ و TLC پیدا کنه ، کم.اوووه ، افت فریم ؟ مگه یو اف سی افت فریم داشت ؟
خداوندا ، پروردگارا 6 تا گوسفند نذر میکنم تا wwe2k15 افت فریم نداشته باشه :d
همین جی تی ای وی واسه افت فریم از چشم افتاده ، حالا نمیدونم چرا هیچکی به غیر من این افت فریم هارو نمیبینه![]()