WWE 2K15 | Xbox 360

من که هستم قصد خرید هم ندارم تا زمانی که بازی واسه 360 میاد من هم همینجام تایپک را حفظ میکتم اگر شما همه هم رفتید شما برید من هستم

داداش من هستم تنهات نمیزارم:d
همین 360 رو که داریم باید قدر بدونیم ;)
همه که زندگیشون مثل ما نیست قرار نیست که همه پولدار باشن فقیر هم داریمبرن کنسول نسل هشتم بخرن. یعنی میگم همین 360 هم خوبه بازی براش میاد. باید قدر بدونیم.
همین 360 هم خیلی ها ندارن بخدا آرزو دارن داشته باشن . باید قدر بدونیم .تا زمانی که بازی براش ساخته میشه من بازی میکنم. و کنسولم رو نخواهم فروووووخت.

فعلا که کنسول های نسل هفتم حسابی ساپرت میشن.خیلی ها هم نسل هشتم خریدن و خیلی ها هم دیر یا زود میخرن.ولی پاتوق ما همین جاست.انصافا تاپیک های کشتی مچی که واسه xbox360 زده شدن ، با احتلاف زیادی شلوغ تر از تاپیک های پلتفرم دیگه بودن.
کل بچه های کشتی کچ باز سایت تقریبا همدیگه رو میشناسیم و میدونیم باید کجا هم رو پیدا کنیم.همینجا:d

من که فعلا صبر می کنم تا بینم بازی wwe2k15 رو پی اس 3 چجوریه ، اگه گیم پلی مثله پی اس 4 باشه سمت پی اس 4 نمیرم ، حتی اگه قیافه و این چیزا مثل قبل مزخرف باشه . ولی اگه نبود قطع به یقین با وجود خرج سنگین هر بازی 250 تومن ، ما هم میریم جزء نسل هشتمی ها b-)

Last edited by a moderator:
من که فعلا صبر می کنم تا بینم بازی wwe2k15 رو پی اس 3 چجوریه ، اگه گیم پلی مثله پی اس 4 باشه سمت پی اس 4 نمیرم ، حتی اگه قیافه و این چیزا مثل قبل مزخرف باشه . ولی اگه نبود قطع به یقین با وجود خرج سنگین هر بازی 250 تومن ، ما هم میریم جزء نسل هشتمی ها b-)
خدایش بخث رفت سمت اسپم .. انقدر که 2k تو اخبار و انتشارش ضعیفه محبوریم درباره چی بحث کنیم ، تو گیم پلی که تفاوتی نداره ، ولی تا اینجا تو گرافیک و نورپردازی و مدل سازی و بخش ،CAW و یخش My carrer و hulk hogan فقط روی نسل بعدیه ولی اینا جزییه من خودم شاید یکی از دلایلم برا نسل بعد wwe 2k15 باشه چون نسخه نسل قبلش از نگاهم افتاده ...
من امید دارم این نسخه رو نسل بعد تا8 نفرم پشتیبانی شه داخل ربنگ و موارد دیگری اضافه کنن تا عرضه بازی.
و کامل از حجم بلوری استفاده کنن.

آخرین ویرایش:
یه زمانی دلمون خوش بود بازی نسخه Wii هم داره و میشه روی PC اجراش کرد
یادمه زمانی که WWE13 اومد و من برای اولین بار آموزش و خود بازی رو برای PC تو سایت بست گذاشتم چه غوغایی شد و ملتی بود که دانلود میکرد و ملتی بود که اسکی میرفت به اسم خودش تو سایت میزاشت
حالا دیگه همون نیس که بشه با گرافیک هرچند :-& هم بازییش کرد.

مني كه به صد تا بازي هم بند نميشم:d اگه ps4 بگيرم كه خدا ميدونه :d يه دو سه ميلياردي باس وام بگيرم با كمك دوستان :dپس حتي اگر اين كشتي كج گرافيكش در حد اتاري باشه من بازم ميخرم

شایعه شده که بازی در 29 اگوست واسه pc تایید میشه .
فکر میکنم درسته و بلاخره pc بازها میتونن خوشحال بشن ، با توجه به اومدن nba2k واسه pc.

شایعه شده که بازی در 29 اگوست واسه pc تایید میشه .
فکر میکنم درسته و بلاخره pc بازها میتونن خوشحال بشن ، با توجه به اومدن nba2k واسه pc.
واقعا؟من تازه داشتم ps4 میخریدم.:(ظاهرا نفرین یه نفر شامل حال ما شد.خودش میدونه با کیم:d
به نظر بدجنسی هست ولی دلم میخواد این بازی همچنان کنسولی باقی بمونه.

به خدا اگه واسه pc بیاد بیخیال کنسول میشم تا چند سال.
خدا کنه بیاد.نظرم عوض شد.
ولی منصور جان.ممکن هم هست که واسه pc ندن.مثلا EA فوتبال رو واسه pc میده ولی ufc رو نه.چون قضیه بسکتبال رو مثال زدی گفتم.
.
ولی یه حسی به من میگه این اتفاق نمیفته.با کیبرد چطوری میشه wwe بازی کرد؟نمیدونم گیج شدم:-s
چرا مثل ادم اطلاع رسانی نمیکنن

به خدا اگه واسه pc بیاد بیخیال کنسول میشم تا چند سال.
خدا کنه بیاد.نظرم عوض شد.
ولی منصور جان.ممکن هم هست که واسه pc ندن.مثلا EA فوتبال رو واسه pc میده ولی ufc رو نه.چون قضیه بسکتبال رو مثال زدی گفتم.
.
ولی یه حسی به من میگه این اتفاق نمیفته.با کیبرد چطوری میشه wwe بازی کرد؟نمیدونم گیج شدم:-s
چرا مثل ادم اطلاع رسانی نمیکنن
یک سایت کره ای گفته و علاوه بر این ،bioshock infinte هم گفتن ، احتمالش بالاست که درست بشه با توجه به سابقه 2k
پارسال اینجوری شایعه نمیشد میاد..
Bioshock infinte complete edition.

آخرین ویرایش:
من که تو عمرم با pc بازی نکردم
البته یدفعه می خواستم block ops 1 رو نصب کنم
دیسکش مورد داشت نصب نمی شد
بعد از تلاشهای فراوان نصبش کردم
ولی صداش نیومد
کلا pc عزابه
به خصوص ویندوز 8

منم این شایعه رو دیدم واقعا اگه بیاد غوغا میکنه خیلی دوست دارم این نسخه رو تو کامپیوتر بازی کنم با گرافیک بالا ... دسته هم که هست پس مشکلی نیس ... خود 2K تایید کنه حله

پ.ن : اینم آخرین مصاحبه با سازنده ها درباره بخش CS و آنلاین و اینکه نسخه PC رو رد نمیکنه :

http://expressleech.com/qi390enr2sdf.html

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or